Dispatch dezvăluie că Seungri și presupusa lui iubită au petrecut o vacanță în Bangkok în această lună

În data de 22 martie, Dispatch a publicat un reportaj în care relatează cum Seungri (32 de ani) și modelul/influencerul Yoo Hye Won (28 de ani) au petrecut o vacanță romantică în Thailanda la începutul acestei luni.

Cei doi ar fi fost văzuți ținându-se de mână pe holul unui hotel de lux din Bangkok, fiind drăgăstoși unul cu altul, dar în același timp precauți la turiștii coreeni.

Zvonurile despre presupusa relația dintre Seungri și Yoo Hye Won au apărut inițial în luna octombrie a anului 2018, când o agenție de presă chineză a publicat o fotografie cu un bărbat și o femeie, despre care se presupune că sunt Seungri și Yoo Hye Won, îmbrățișându-se pe stradă. Ulterior, zvonurile relației lor au apărut din nou în septembrie 2020, când Seungri s-a înrolat ca soldat activ în serviciul militar obligatoriu. La acea vreme, internauții au susținut că o femeie care ținea un câine în poală l-a însoțit pe Seungri în vehiculul său, iar mulți au bănuit că femeia era Yoo Hye Won.

Acum, potrivit Dispatch, Seungri și Yoo Hye Won au rămas împreună chiar și în timpul în care Seungri a fost în închisoare. Atunci când presa a contactat-o pe Yoo Hye Won pentru a confirma dacă ea și Seungri au vizitat sau nu Bangkok la începutul lunii martie, un reprezentant al acesteia ar fi spus: „Acea vizită a avut loc cu mai multe cunoștințe comune pentru a participa la o nuntă din Thailanda.”

Fostul membru Big Bang a fost eliberat din închisoare mai devreme pentru bună purtare pe 9 februarie 2023, după ce a primit o pedeapsă de un an și 6 luni.

sursă

Publicitate

Un gând despre „Dispatch dezvăluie că Seungri și presupusa lui iubită au petrecut o vacanță în Bangkok în această lună

  1. Pingback: Yoo Hye Won adresează zvonurile despre relația cu Seungri | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s