Jang Hyuk este un soț iubitor și tată devotat în noua k-dramă “Family”

Jang Hyuk Is A Loving Father And Husband Who Would Go To Extreme Lengths For His “Family” In New Drama With Jang Nara

Noua drama marca tvN dezvăluie cadre cu protagoniștii!

Family” spune povestea unui agent de la Serviciul Național de Informații, care este sub acoperire, și a soției sale drăguțe, dar foarte hotărâtă, ce visează la avea o familie perfectă. K-drama este regizată de Jang Jung Do, care a lucrat anterior la producțiile hit “What’s Wrong With Secretary Kim,” “The Crowned Clown,” “Our Blues,” și “Alchemy of Souls” .

“Family” reprezintă al patrulea proiect, unde Jang Hyuk și Jang Na Ra interpretează personajele principale. Totodată, fiind și primul serial în nouă ani în care cei doi actori joacă din nou împreună.

Jang Hyuk îl va interpreta pe Kwon Do Hoon, soțul lui Kang Yu Ra, care se preface că este angajat la o societate comercială. În ciuda faptului că are o carismă puternică și o imagine intimidantă, Kwon Do Hoon este un soț romantic și devotat.

Jang Nara îi va da viață lui Kang Yu Ra, soția lui Keon Do Hoon, care este o casnică excelentă. Aceasta este devotată familiei sale, încercând să-și protejeze familia. Totuși, în ciuda firii sale vesele și simpatice, aceasta ascunde un secret.

“Family” va avea premiera pe 17 aprilie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s