Sunye: „Am devenit trădătoare pentru că m-am căsătorit când încă eram idol k-pop”

Sunye vorbește despre căsătorie și viața ca idol k-pop.

În emisiunea ‘K-Pop Generation‘ care a fost difuzată pe 23 martie, invitații speciali au fost Jo Kwon și fosta membră Wonder Girls, care au vorbit despre cariera lor în industria muzicală.

În timpul show-ului, Jo Kwon a împărtășit – „Cred că Sunye a dărâmat bariera (stereotipul de a fi idol k-pop). Cred că a distrus prejudecata cum că persoanele căsătorite nu pot fi idoli.” Aceasta auzind afirmația colegului său, a comentat râzând – „Dar am devenit cea mai mare trădătoare, pentru că m-am căsătorit când încă activam ca idol.”

Jo Kwon a continuat – „Cred că a fi un idol reprezintă unul dintre procesele pentru a deveni artist și un simbol. Vrea să distrug stereotipul că doar tinerii pot fi idoli. Cred că și persoanele căsătorite, dar și cei care au împlinit 30 ani pot fi de asemenea idoli.”

Sunye a adăugat – „Oamenii spun că durata carierei unui idol e de 6/7 ani. Dar, oricum, după nu vei renunța să fii cântăreț. Pot fi idoli care revin și după ce se căsătoresc, ca mine. Sper că oamenii sunt mai deschiși la acest fapt.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s