Lee Do Hyun vorbește despre drama „The Good Bad Mother”, ce a învățat + altele

Lee Do Hyun Describes His Acting Concerns, What He’s Learned From “The Good Bad Mother” Co-Star Ra Mi Ran, And More

Artistul a participat la un pictorial realizat de revista Esquire!

Lee Do Hyun a câștigat popularitate după ce a jucat un rol important în drama coreeană „The Glory” de pe Netflix. În prezent, acesta se pregătește de premiera unui nou serial, anume „The Good Bad Mother”.

În cadrul interviului pentru revistă, acesta a fost întrebat dacă există un lucru propus pe care nu a reușit să-l facă. El a spus cu sinceritate: „Nu mă descurc mai deloc cu noile proiecte pe care le încep. De fiecare dată când muncesc la un proiect, plâng de frustare.”

Mai apoi, a continuat: „A fost un moment în care am plâns pentru că nu am putut să-mi spun corect replicile pe platourile de filmare ale primei drame, chiar și după ce am exersat până la 5 dimineața. I-am spus acest lucru și colegei mele de filmări, Ra Mi Ran, iar ea mi-a spus că în aceste zile trebuie să mă odihnesc și să încerc să nu mă gândesc la nimic altceva. Atunci am realizat cât de emoționat am fost. Am conștientizat că atunci când țin emoțiile în mine, vor exploda la un moment dat. După ce am auzit cuvintele lui Ra Mi Ran, am realizat că îmi pot controla emoțiile doar după ce le eliberez.”

Mai apoi, actorul a început să discue despre ce semnifică munca alături de Ra Mi Ran, care interpretează rolul mamei sale în viitoarea dramă „The Good Bad Mother”. Acesta a spus: „Ra Mi Ran mi-a spus să o numesc noona chiar și în afara filmărilor, dar eu o tratez în continuare ca pe o mamă. Continui să o numesc așa chiar și în prezent, după ce filmările s-au încheiat. Pe platoul de filmare, am învățat multe lucruri de la ea.”

În „The Good Bad Mother”, Lee Do Hyun joacă, în esență, un rol dublu. Acesta interpretează rolul procurorului Kang Ho, care a suferit un accident, urmând să se poarte ca varianta sa de șapte ani. Reflectând asupra modului în care personalitățile sale se schimbă, Lee Do Hyun a remarcat: „Cred că există un contrast fermecător între imaginea distantă și rece prezentată de procurorul Kang Ho și imaginea fresh a acestuia, care s-a întors la mentalitatea unui copil de șapte ani. Povestea mamei și a fiului, dar și întâmplările oamenilor din satul Jowoori vor fi interesante de la început până la sfârșit.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s