Lee Soo Man începe un conflict împotriva lui HYBE Labels

HYBE outright confirmed Lee Soo Man is not allowed to be directly involved  with the production or business at SM Entertainment - KBIZoom

Pregătiți-vă popcornul, începe scandalul dintre HYBE și Lee Soo Man!

Se pare că s-a rupt „lanțul prieteniei” dintre fostul CEO al agenției SM Entertaiment și HYBE Labels, din moment ce acesta a cerut anularea sau modificarea unui punct din contractul semnat între ei.

Potrivit informațiilor, în contractul semnat dintre Lee Soo Man și HYBE există o clauză conform căreia persoana care a vândut acțiunile (adică Lee Soo Man) nu poate începe o afacere similară (agenție de divertisment) pentru o anumită perioadă de timp.

Ei bine, se pare că refuzul lui HYBE Labels de a concura cu Kakao Entertaiment pentru acțiunile lui SM, l-a supărat pe Lee Soo Man, determinându-l să încerce să revoce clauza de „ne-concurență”. Cu toate acestea, HYBE a refuzat doleanțele lui!

Între timp, reprezentanții de la compania HYBE Labels au declarat că problema retragerii lor din lupta pentru achiziția lui SM Entertainment nu are nimic de-a face cu contractul lui Lee Soo Man, prin urmare, nu există nici o obligație legală de a anula această clauză.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s