Fanii presupun că Rei din IVE își va relua curând activitățile de promovare cu trupa

IVE's Rei goes on hiatus to "focus on her heath"

Se pare că Rei din IVE își va recîncepe programul activităților de promovare în viitorul apropiat, cel puțin asta susțin fanii celebrului grup de fete de la agenția Starship Entertainment!

După cum probabil știți deja, în data de 11 aprilie, reprezentanții companiei au anunțat fanii lui IVE despre schimbările apărute brusc în legătură cu activitățile de promovare ale noului comeback. La acea vreme s-a dezvăluit că Rei va lua o pauză pentru o perioadă nedeterminată de timp, și asta doar din cauza problemelor de sănătate, cum ar fi palpitații ale inimii și dificultăți de respirație.

Ei bine, la aproximat o lună de eliberarea anunțului sus menționat, fanii au început să presupună că membra IVE s-a recuperat deja și este gata de a-și relua activitățile. Presupunerile lor au apărut după ce în data de 4 mai, cei de la Starship Entertainment au prezentat un teaser video cu titlul „Rei Tries Stuff Out” pentru promovarea uni nou show de divertisment, unde apare și Rei. Se pare că în timpul emisiunii viitoare, idolul va face tot felul de activități interesante și distractive.

Potrivit informațiilor, episodul show-ului „Rei Tries Stuff Out” cu apariția lui Rei va fi difuzat pe 11 mai, ora 19:00.

sursa: deerzone

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s