Trupa NewJeans filmează noul videoclip în Portugalia?

Rookie girl group NewJeans makes impressive debut on charts

Veste bună pentru fanii grupului NewJeans, se pare că fetele intenționează să revină în viitorul apropiat!

Recent, pe rețelele de socializare au apărut poze cu membrele celebrei trupe de la agenția HYBE Labels, în timp ce luau parte la niște filmări misterioase. Se spune că platoul de filmare se află în Portugalia, iar acestea ar putea însemna filmările pentru un nou videoclip oficial.

Potrivit informațiilor prezentate anterior, NewJeans va lansa muzică nouă la sfârșitul lui iunie, începutul lui iulie, iar pozele apărute pe internet de la filmările sus menționate, pur și simplu confirmă acest lucru.

După ce au văzut știrile, internauții coreeni nu au avut cum să nu-și exprime entuziasmul, din moment ce NewJeans este grupul care are unul dintre cele mai așteptate comeback-uri din acest an. Pe rețele de socializare au apărut mai multe comentarii cu privire la revenire: „Aștept cu nerăbdare revenirea lor de vară ТТ”, „Melodiile de vară de la NewJeans sunt cele mai bune”, „Este acesta un concept pentru adolescenți? Ținutele lor sunt atât de frumoase!”, „Ce ar trebui să fac, sunt atât de fericit”, „Reveniți cât mai curând posibil” și multe altele.

Așteptați reîntoarcerea lui NewJeans?

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s