O asistentă militară a încălcat regulile pentru a îl vaccina pe Jin din BTS

O asistentă militară și-a părăsit postul fără permisiune pentru a îl vaccina pe Jin din BTS!

Recent au apărut noi controverse în jurul lui Jin din BTS. S-a raportat faptul că o asistentă medicală din Divizia 28 (o vom numi locotenent A) și-a părăsit postul fără permisiune pentru a îi administra o doză neautorizată de vaccin lui Jin din BTS.  În plus, există suspiciuni că această asistentă militară a fost implicată în distribuirea neautorizată de medicamente către Divizia a 5-a. Într-o anumită zi de la mijlocul lunii ianuarie, o asistentă în vârstă de 20 de ani din divizia 28 de a cărui nume nu a fost dezvăluit a condus timp de 30 de minute de la unitatea C din orașul B, Gyeonggi-do, la Centrul de Pregătire a Recruților din Divizia a 5-a (Yeoncheon-gun), unde Jin era staționat la momentul respectiv.

Între 13:30 și 15:30 în aceeași zi, locotenent A i-a administrat lui Jin vaccinul secundar împotriva febrei hemoragice la cabinetul medical al Centrului de Pregătire a Recruților Divizia a 5-a. După aceea, asistenta militară s-a întors la propria ei unitate și a spus că „ Jin a suferit mult ”. S-a dezvăluit că asistenta militară și-a părăsit locul de muncă fără permisiune și nu și-a informat superiorul în prealabil. Plecarea neautorizată de la locul de muncă este considerată o încălcare a articolului 79 (Plecarea neautorizată) din Legea Penală Militară, care poate duce la închisoare de până la un an.

Pe lângă plecările neautorizate, asistenta militară este suspectată și de distribuirea fără permisiune a unei cantități semnificative de Tylenol către Centrul de Formare a Recruților Diviziei a 5-a.

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s