Această actriță din serialul „Xo, Kitty” se presupunea că va debuta în trupa NewJeans

Să aflăm cine este aceasta!

Ryu Han Bi joacă personajul Eunice în serialul „XO, Kitty”. Rolul poate păre unul mic, însă aceasta a avut impact, drept neîndemânatica prietenă a lui Yuri (actrița Gia Kim). În general, aceasta apare doar cu Mihee (actrița Sunny Oh).

Fanii au numit acest trio, „grupul K-pop de fete”, datorită frumuseții lor și a aptitudinilor de dans, demonstrate în serial. Ryu Han Bi și-a început cariera de actriță încă de când era copil. De asemenea, a câștigat premiul pentru „cea mai bună actriță copil” la MBC Drama Awards din 2018 pentru rolul său în serialul „Come and Hug Me”.

Fanii au început să speculeze că aceasta ar fi fost aleasă ca membră a trupei NewJeans în momentul în care, contul său de Instagram, gestionat de mama sa, a început să urmărească paginile lui Min Hee Jin și Ador.

Mai apoi, fanii au speculat că Hyein a fost recrutată după ce Ryu Han Bi a renunțat din motive necunoscute. Un membru al companiei a dezvăluit că actrița se alăturase trupei LE SSERAFIM temporar, înainte să părăsească HYBE.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s