Park Bo Mi s-a prăbușit în urma aflării veștii că fiul ei a decedat

Imagine

Simon, fiul actriței Park Bo Mi și a jucătorului de fotbal Park Yo Han s-a stins din viață la vârsta de doar 1 an și 3 luni!

Pe data de 16 mai, Park Bo Mi, actrița care a jucat în drama „Strong Woman Do Bong Soon”,  a dezvăluit faptul că fiul ei a intrat în stop cardiac cauzat de o febră puternică și de convulsii. După 40 de minute de resuscitări inima acestuia a repornit, făcându-i pe actriță și familia ei să creadă în miracole.

În ciuda semnelor că starea de sănătatea a acestuia se îmbunătățea, totul a luat o întorsătură neașteptată, iar Simon a fost declarat decedat pe data de 20 mai, la vârsta de doar 1 an și 3 luni. Tatăl lui, Park Yo Han a scris în aceiași zi pe Instagram: „Fiul meu iubit, Simon, a plecat în rai. Vă rog să înțelegeți că nu vă pot contacta pe fiecare în parte.”. La o zi distanță, pe data de 21 mai, agenția lui Park Bo Mi a anunțat în mod oficial decesul copilului.

În urma aflării veștii despre moartea fiului său, actrița Park Bo Mi s-a prăbușit, având nevoie de asistență medicală. Artista a stat internată în spital pentru a se stabiliza. Fanii i-au trimis numeroase mesaje, transmițându-i condoleanțe, dar și încurajări.

Simon a fost înmormântat pe data de 22 mai. Ceremonia a fost una restrânsă, doar familia și prietenii apropiați participând. Acesta a fost născut pe data de 25 februarie 2022, la doi ani de la căsătoria părinților lui.

Condoleanțe familiei îndurerate!

Imagine

Imagine

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s