Sungchan și Shotaro părăsesc NCT + își exprimă recunoștința față de fani prin scrisori

Ca urmare a părăsirii grupului, Sungchan și Shotaro și-au adunat gandurile și sentimentele în câteva rânduri scrise și adresate din inimă fanilor.

Pe 24 mai, agenția SM Entertainment a anunțat că Sungchan și Shotaro părăsesc grupul NCT în vederea debutului într-un nou grup, în a doua jumătate a anului acesta. Odata publicată vestea, cei doi idoli au postat pe platforma Bubble și pe Instagram mesaje scrise de mână.

Sungchan a transmis:

Bună, oamenii mei dragi! Sunt eu, Sungchan. Au trecut deja 3 ani de zile de când ne-am cunoscut.

Consider că fanii și colegii mei de echipă au fost cei care m-au sprijinit atunci când mă simțeam stângace în acea etapă, acum câțiva ani în urmă.

Am reușit să învăț și să dobondesc o mulțime de cunoștințe noi în timp ce promovam, însă, privind în retrospectivă, de asemenea, regret pentru că sunt lucruri pe care nu am reușit să le fac și mai bine.

Am avut extraordinara onoare să fiu cu voi în acești trei ani fericiți și consider asta o amintire de neprețuit. Mulțumesc sincer colegilor și fanilor mei, care m-au răsplătit cu multe amintiri în ciuda faptului că aveam multe lipsuri..

În viitor voi da tot ce e mai bun și vă voi surprinde cu o imagine bună.

Vă mulțumesc și vă iubesc!

 

Iar Shotaro, de asemenea, a transmis:

„Bună, sunt eu, Shotaro.

Sunt sigur ca ați rămâs șocați după ce ați văzut videoclipul de azi. Înainte de orice, vreau să mulțumesc foarte mult fanilor care m-au susținut pănă acum. Ce mi-a dat cea mai multă putere pentru promovarea în NCT a fost simpla existență a fanilor noștri.

M-am simțit fericit pentru că voi mereu mi-ați transmis iubire si sprijin în perioada promovărilor, incluzând spectacolele muzicale, conţinutul muzical și altele. De asemenea, sunt fani care mi-au mulțumit și mi-au mărturisit că au putut trăi cu plăcere pentru că eu exist, iar eu, auzind aceste cuvinte, am căpătat și mai multă putere. Vă mulțumesc!

Toate momentele pe care le-am petrecut cu fanii sunt amintiri de neuitat. Vă mulțumesc că mi-ați urmărit cu căldură promovările muzicale!

De asemenea, vreau să le mulțumesc membrilor că m-au susținut ca o familie, începând din momentul în care am intrat în trupă [NCT] și până în momentul de față. Îmi respect colegii, care mi-au fost exemple grozave când lucram sau când eram împreună în mod regulat.

Sunt foarte fericit și mă simt foarte onorat că am fost capabil să promovez cu o echipă atât de prețioasă ca NCT.

Consider că toată experiența prețioasă pe care am dobândit-o în promovările alături de NCT îmi va da putere să devin un artist de care să fiți mândri și nu o să fiți rușinați odată cu viitoarele mele activități. Voi lucra din greu.

Mă voi întoarce „curând” cu o prezență și mai cool, deci aveți puțină răbdare!!

Idolul și-a publicat scrisoarea într-o postare via Instagram:

Sursa

Publicitate

3 gânduri despre „Sungchan și Shotaro părăsesc NCT + își exprimă recunoștința față de fani prin scrisori

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s