Park Eun Bin, în discuții pentru o altă dramă cu regizorul Yoo In Sik, cunoscut pentru „Extraordinary Attorney Woo”

Park Eun Bin în discuții pentru o nouă dramă de

Park Eun Bin s-ar putea reuni cu regizorul Yoo In Sik, cu care a mai lucrat împreună, anterior, în drama de succes „Extraordinary Attorney Woo”! Despre ce este vorba în noul proiect?

Pe data de 23 aprilie, STARNEWS a raportat că Park Eun Bin va juca în noua dramă, „The B Team” (titlu în lucru).

Ca răspuns la reportaj, agenția actriței, Namoo Actors, a spus: „ ”The B Team” este unul dintre proiectele pe care Park Eun Bin le analizează în prezent.

„The B Team” urmărește călătoria „super-oamenilor cu defecte” care nu sunt capabili să-și controleze superputerile, ceea ce duce la gestionarea involuntară a abilităților lor. Bazat inițial pe ideea originală a lui Stan Lee, proiectul a luat o direcție diferită în timpul producției, ajungând un serial original.

Cu privire la această schimbare, compania de producție, Romantic Crew, a declarat: „Este o decizie luată în acord cu creatorul original. Titlul va suferi o schimbare.

Actrița Park Eun Bin a primit oferta de a juca rolul lui Eun Chae Ni, nepoata unui proprietar ce deține un restaurant. Este inteligentă, respectuoasă și muncitoare, dar pe măsură ce îmbătrânește, starea neobișnuită a inimii ei duce la o regresie treptată în comportament copilăresc, ceea ce îi face viața mai periculoasă.

„The B Team” va fi regizată de Yoo In Sik, care este cunoscut pentru dramele „Dr. Romantic”, „Vagabond” și „Extraordinary Attorney Woo”, iar scenariul este scris de Heo Da Joong („Extreme Job”) și de Kang Eun Kyung, care a lucrat, anterior, cu regizorul Yoo In Sik în „Dr. Romantic”, contribuind ca scriitor al serialului.

sursa: soompi

Lasă un comentariu