Biletele pentru concertul din Londra a celor de la SHINee au fost vandute in numai un minut!

SHINee au fost invitati sa participe la deschiderea Festivalului de Film Coreean din Londra care va avea loc la Teatrul Odeon West End pe 3 noiembrie si, de asemenea, baietii vor sustine concertul SHINee in London in aceeasi zi.

Aceasta va fi prima data cand un artist coreean va tine un concert independent in Londra, iar biletele pentru spectacol au fost vandute in doar un minut dupa scoaterea acestora la vanzare la ora 1:00 pm pe 27 octombrie. Au existat atat de multe cereri incat serverele s-au stricat imediat ce biletele au fost puse pe piata. Site-ul de vanzari pentru cel mai mare teatru din Londra, Odeon, n-a mai functionat pentru cinci ore. A fost, de asemenea, imposibil sa cumperi bilete la teatru de pe celelalte numeroase site-uri care vindeau bilete online. Fanii au cumparat bilete prin telefon, mergand pana si la teatru ca sa si le procure.

Un reprezentant de la Odeon a remarcat: „Aceasta este prima data cand serverele noastre au cedat. Nu credeam ca atat de multi oameni vor dori sa cumpere toate biletele deodata.” La Teatrul Odeon totul va fi securizat in ziua evenimentului pentru siguranta fanilor si a baietilor de la SHINee.

Trupa se va deplasa la Londra pe 1 noiembrie si-si vor prezenta piesele de succes precum Noona so pretty, Juliet, Lucifer, Ring Ding Ding si altele.

4 gânduri despre „Biletele pentru concertul din Londra a celor de la SHINee au fost vandute in numai un minut!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s