K-Idol FACTS: Kai

 • Nume: Kim Jong In
 • Grup: EXO
 • Poziţie: Dansator, Rapper, Vizual
 • Nume de scenă: Kai
 • Data naşterii:  14 ianuarie 1994
 • Înălţime: 182 cm
 • Grupa sanguină: A
 • Super Putere: Teleportarea

 1. Date despre el: numele său real e Kim Jong In, i se mai spune Kkamjong, născut pe 14 ianuarie 1994.
 2. Kai s-a pregătit timp de 5 ani, înainte să debutze.
 3. A spus că acesta mănâncă cel mai mult dintre toţi cei din Exo, odată, a mâncat împreună cu prietenii lui carne cât pentru 17 persoane.
 4. Îl cunoaşte pe Taemin dinainte ca aceştia să facă parte din SMent.
 5. Când Taemin avea părul lung, Kai obişnuia să-l tachineze şi să le spună celorlalţi că e iubita lui.
 6. Când are emoţii, acesta atinge brăţara norocoasă primită de la părinţii lui.
 7. Kai crede că Sehun e cel mai chipeş din grup.
 8. Kai crede că ceea ce-l face sexy sunt fruntea, maxilarul şi pielea bronzată
 9. Are obiceiul de a-şi muşca buzele.
 10. A luat lecţii de dans jazz şi balet din clasa a treia.
 11. A vrut să devină cântăreţ din momentul când a văzut performanţa celor de la Shinhwa.
 12. A fost acceptat de către SM în 2007, dar i s-a spus să vină peste doi ani pentru că era prea tânăr. Desigur, Kai a revenit.
 13. Modelul său: Michael Jackson.
 14. Filmul preferat e Piraţii din Caraibe.
 15. La o sesiune de autografe al celor de la SHINee, un fan i-a dat lui Taemin o foaie pe care scria: „Încercuieşte ‘da’ sau ‘nu’. Dacă tu, Lee Taemin, vei mai pleca în străinătate voi începe să-l plac pe Kai în loc.” Taemin a citit şi părea că începuse să se gândească profund de ceva vreme. După care a încercuit ‘da’ şi a spus: „Te rog să-l placi mult pe Kai”. Fanul a răspuns surprins: „Dar cum rămâne cu tine? Deci, va fi ok dacă voi înceta să îţi mai fiu fan şi să-l plac pe Kai în loc?” La care Taemin a spus: „Nu, te rog să ne placi pe amândoi”.
 16. La concertul Golden Bell, spatele lui Kai a fost rănit din nou. Suho a încercat să-l ajute spunându-i să se sprijine de el. Kai a dat din cap în semn de ‘nu’ şi i-a spus să se oprească pentru că fanii şi toţi ceilalţi se uitau. Suho a acceptat, iar de-a lungul peformanţei Kai a zâmbit ca şi cum totul era în regulă.
 17. Kai poate fi plictisitor şi nonşalant cu fanii lui. Dar dacă îl prinzi într-o stare de spirit bună, atunci poate ajunge până la repetarea numelui fanului din nou şi din nou, să-i spună „____-ah, te iubesc”, să-i spună glume siropoase etc.
 18. Kai face chestia aia de foarte mult ori. Ştiţi voi, atunci când atingi pe cineva pe umăr şi pretinzi că nu eşti tu. El face asta de foarte multe ori, aşa încât dacă cineva din clasa lui simte pe cineva atingându-i spatele, îi spune imediat lui Kai să înceteze.
 19. O  melodie preferată:  „Wedding Dress” de Taeyang.
 20. Odată Kai le-a trimis un mesaj membrilor din EXO spunându-le „Băieți, mi-am pierdut telefonul. Puteți să mă sunați?”. Toți cei 11 membri l-au sunat și Kai a spus „Îmi trebuie prieteni mai deștepți.”
 21. Tipul ideal al lui Kai este o persoană pură, curată, inocentă în interior și pasionată de muncă. Culoarea pielii nu contează.
 22. O fană l-a întrebat pe Kai cu ce animal seamănă ea. Aceasta se aștepta să îi spună cu un cățeluș, iepure sau orice animal drăguț. Kai i-a spus că seamănă cu un porc spinos. Fana a plecat simțindu-se confuză, neștiind dacă să fie fericită sau nu.
 23. Deseori Chanyeol râde de Kai pentru că acestuia îi place culoarea roz. De fiecare dată când Chanyeol îi spune că este feminin, Kai se așează în fața lui și începe să facă piruete.
 24. Sehun calcă intenționat pe piciorul lui Kai de fiecare dată când își dă seama că nu poate să câștige o dispută cu el. Odată, Sehun a călcat pe pantofii albi ai lui Kai primiți de la sora lui. Kai s-a prefăcut a fi supărat și Sehun i-a cumpărat o pereche nouă de pantofi. În final, D.O i-a spălat lui Kai pantofii primiți de la sora lui și aceștia erau ca noi.
 25. Odată, Kai a menționat că înainte nu a primit niciodată ciocolată de la fete de Valentine’s Day.
 26. Slăbiciunea lui Kai este să vadă o fată plângând.
 27. Lui Sehun îi place să spună că Kai este închis la culoare. De fiecare dată D.O îi va lua apărarea și va spune că Kai este frumos, iar Sehun va spune același lucru din nou și din nou. Frustrat, D.O va spune că este din cauza problemelor cu lumina.
 28. O fană i-a dat lui Kai o hârtie pe care era scrisă întrebarea „Care este visul tău în afară de cel de a fi cântăreț?”. Kai a răspuns „Să fiu un cântăreț la fel de bun ca D.O.”.
 29. Sehun: „Când Kai îmi spune o glumă care el crede că e amuzantă, nu râd pentru că este amuzantă, râd pentru că nu o înțeleg.”.
 30. Luhan îi arată intenționat lui Kai pozele cu el în care se strâmbă și încearcă să îi imite expresia facială. Ca răzbunare, Kai arată poze cu Luhan persoanelor care nu îl știu pe Luhan spunându-le că este sora lui.
 31. Kai mănâncă foarte mult, motiv pentru care D.O împachetează mereu multă mâncare pentru el.
 32. Kai și D.O au scris versurile unui cântec de la EXO intitulat ’XOXO’.
 33. Kai și Sehun se comportă cu Suho foarte frumos dacă vor să mănânce ceva. Imediat după ce își primesc mâncarea, totul se schimbă.
 34. O fană i-a spus lui Kai că este atât de frumos încât o orbește, iar acesta a întrebat-o „Ți-ai adus ochelari de soare?”.
 35. Lui Kai îi place să îi atingă fundul lui Baekhyun.
 36. Sehun: „Când Kai hyung și eu stăm unul lângă altul, ei ne numesc ’negru și alb’, dar eu cred că Kai hyung este foarte frumos și masculin.”
 37. Younha l-a întrebat pe Kai „Îți mai amintești prima dată când ați cântat pe o scenă? Voi băieți probabil erați foarte agitați și nu vă mai amintiți mult de atunci.”, iar Kai i-a răspuns „Chiar eram agitați și eu personal nu pot să îmi mai aduc aminte multe lucruri. Tot ce pot să îmi amintesc este că înainte să urcăm pe scenă, Sehun era în spatele meu și mă încuraja.”.
 38. Lui D.O și lui Kai le place să mănânce fastfood împreună.
 39. La un fansign, o fană a plâns în fața lui Kai și machiajul ei s-a scurs. Kai i-a cerut managerului să îi dea șervețele, iar Kai i le-a dat fetei.
 40. Kai întotdeauna le spune glume membrilor pe care doar el le înțelege și râde de unul singur.
 41. D.O: „Chiar dacă Kai este dongsaeng al meu, el este foarte cool și sexy, până la punctul când nu poți să nu te îndrăgostești de el când îl vezi cum dansează pe scenă. Expresia lui facială nu este deloc precum a unui începător. Când îi pun întrebări în timpul antrenamentelor de dans, el nu obosește niciodată să-mi răspundă și mă învață pas cu pas.”
 42. Luhan: „Kai este un dansator foarte bun.”
 43. Sehun: „Kai spune multe lucruri serioase despre membri.”
 44. Chen: „Kai este mai tânăr decât mine, dar este un dongsaeng sănătos, puternic și dulce. Sunt multe lucruri pe care pot să le învăț de la el.”
 45. Tao: „Închis la culoare. Un prieten bun.”
 46. Baekhyun: „Corpul lui Kai este sexy și fața sa are un șarm impozant, dar în realitate el este inocent și drăguț.”
 47. Chanyeol: „Este atât de cool și pielea sa închisă la culoare este șarmantă.”
 48. Lay: „Kai este profesorul meu de dans.”
 49. Xiumin: „Kai este o dulceață sexy.”
 50. Kris: „Kai este chiar bun la dans.”
 51. Suho: „Suntem împreună de ceva timp așa că el este un dansator care este precum un frate pentru mine de care vreau să am grijă și care are nevoie ca cineva să aibă grijă de el.”
 52. Baekhyun: „Dacă Kai ar împrumuta de la tine 10 000 de woni, el îți va da înapoi 5000 de woni cash și restul de 5000 de woni ți-i va da cu un card cadou care deja a expirat. Poate fi așa un escroc uneori.”
 53. La un fansign, Kai și-a adus aminte de o fană care a fost și cu un an în urmă la un fansign EXO și i-a spus „Tu ești cea care a râs de mine când managerul mi-a șters transpirația, nu-i așa?”
 54. Kai l-a introdus pe Suho părinților săi ca fiind mentorul său de dans.
 55. Fanii i-au spus lui Kai că este prea interesat în câini și el le-a răspuns „Cel puțin știu că nu mă voi căsători cu un câine în viitor.”
 56. Kai a fost rugat să spună un cuvânt pentru toți fanii săi și acesta a zis „Înger”.
 57. Odată, Kai dansa în duș pentru că era într-o stare de spirit bună. D.O a deschis deodată ușa și l-a întrebat ce face.
 58. Kai crede că arată sexy după antrenament, în camera de repetiții, când se uită în oglindă după ce și-a schimbat tricoul ud de transpirație.
 59. Baekhyun: „Dacă aș fi avut o soră mai mică nu i-aș fi făcut cunoștință cu Kai. Kai este ușor rece.”

9 gânduri despre „K-Idol FACTS: Kai

 1. dea1syndrome

  ce tare mai ales faza cu fana de 4 ani….ce dragutz…..acum ar fi frumos ca peste 14-15 ani sa vina fana la el si sa ii readuca aminta si sa ii ceara sa face ce a promis…..:)))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s