Un ghid pentru începătorii din lumea kpop (Un fel de Wanna Laugh)

Căutând pe net am dat de un fel de „Ghid pentru începătorii în lumea kpop”. Iniţiam credeam că e ceva serios, dar apoi mi-am dat seama că nu e chiar aşa serios. Ghidul este format din poze, cu scris în engleză, iar înainte de fiecare poză veţi găsiţi traducerea. Sper ca şi voi să râdeţi la fel ca şi mine.

Un ghid pentru începătorii din lumea kpop:

1. Să începem cu de ce nu ar trebui să devi un fan kpop. Acela eşti tu după ce ai pătruns în lumea kpop (Vei cădea din cauza a prea multe sentimente). Nu vei înţelege niciodată 99% din ceea ce spun cu excepţia „kekeke” şi „saranghae”, dar asta e. Jumătate din timp vei aştepta să apară [ENG SUB]. Oppa nu te va iubi niciodată.

1

2. Te-am avertizat, dar tu încă vrei să mergi mai departe? E din cauza lui Gangnam Style. Eşti sigur? Ok bine, tu ai vrut-o. E din cauza kpop-ului. Unii nu pur şi simplu ascultă kpop. Nu pe Tumblr. Te alături unui fanclub kpop? Mai degrabă semtinţa vieţii. Ajutor”

2

3. Aşteaptă, cum apar idolii kpop? 1. Intră într-o agenţie. 2. Devin stagiri pentru o vreme (posibil ani). 3. Cu mult rimel, păr vopsit şi antrenament DEBUTEAZĂ. (Nu traduc partea de sub TS şi CUBE)

3

4. Ok, să începem cu ce e de bază: Grupuri de fete, grupuri de băieţi, grup de băieţi-fete (Oppa e mai drăguţ ca tine). Chiar şi aşa tu vei avea un preferat. De asemenea vei avea şi o perechie preferată. Mai mult despre asta mai târziu.

4

5. Deci cam câte grupuri există? Nu ştiu, chiar nu ştiu. Îţi aminteşti de acel grup numit heart2heart? Nu? Bine. Coreeni în scot la lumină mai rău ca orezul zilele astea. Nu îţi face probleme, vei ţine psaul cu ei. Uneori nu îşi pot pronunţa bine nici măcar numele propriului grup. „Bună noi suntem INPINITEU”.

5

6. În fiecare grup avem:-lider, -vocal principal şi lider vocal, -rapper principal şi lider rapp, -vizual (cel mai arătos) şi -maknee (Cel mai tânăr). Dar unii maknae au un aşa mare potenţial pentru vizual, cum ar fi:

6

7. Viaţa unei fane: Oppa a scris ceva pe Twitter, cineva să traducă, vă rog!! (Să îl i-a naiba de Google Translate). „Îmi place de”, „Oh Doamne de unde e acel gif?”, „Click dreapta ca să salvezi poza cu preferatul tău”. Au comaback? Album plus postere plus viaţa mea. Acolo se duc toţi banii mei Citeşte toate fanficurile, dar nu de pe asianfanfics, nu intra acolo.

7

8. Pe lângă muzica bună, vei vedea şi nişte personaje foarte arătoase.

8

9. Încă un lucru frumos la kpop este cât de mult îi poţi combina pe unii dintre ei. După cum am spus „Oppa nu te va iubi niciodată”

9

E mult mai funny în engleză adică în orignal, dar merge. Sunt scrise câteva adevăruri mai sus.

13 gânduri despre „Un ghid pentru începătorii din lumea kpop (Un fel de Wanna Laugh)

 1. SooRa

  =))) Mai bine ca nu am descoperit ghidul asta inainte sa incep sa ascult kpop,pentru ca mi s-ar fi parut prea ciudati si nu as mai fi inceput .
  La chestia cu SM si la 8 am ras prea mult =)))

  Apreciază

  Răspunde
 2. kwon seya

  daca nu as fi fost deja fan kpop , si asi fi citit din intamplare asta …. ei bine 8 si 9 m-ar fi convins
  sa raman la ce imi placea inainte
  dar tare totusi

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Toate rubricile Wanna Laugh şi Random Search Terms | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s