Drama&Movie news(2)

Song Seung-Heon revine în noul serial „When A Man’s in Love”

1

După 8 luni de la drama „Dr. Jin”Seung-Heon revine în noua producţie marca MBC„When A Man’s in Love”. Serialul spune povestea unui bărbat de 40 de ani, căsătorit cu soţia şefului său decedat, care mai apoi se îndrăgosteşte de o tânără
de 20 de ani. Deşi este bărbat calculat şi pe picioarele lui, Seung-Heon se vede prins în vârtejul iubirii. Alături de frumosul actor, în rolul principal feminin va juca Sin Se-kyeong(Fashion King), pe când soţia lui va fi interpretată de Chae Jeong-an(Coffe Prince, Cain and Abel). Un alt actor confirmat este şi Yeon Woo-Jin(Arang and the Magistrate) care va completa triunghiul amoros al protagoniştilor.
Drama este produsa de Kim Sang-ho-I şi scrisă de Kim In-yeong şi va avea premiera în aprilie, după sfârşitul serialului
„7th Grade Civil Servant”.

Noile proiecte ale lui Kim Beom

2

Kim Beom a fost selectat ca actor principal într-o producţie chinezească, regizată de Tsui Hark. Filmul, intitulat provizoriu „Detective Dee Prequel” va fi un thriler de acţiune în care vor juca şi Feng Shao Feng, Angela Baby, Mark Chao şi Lin Gengxin.„Întotdeauna am fost un fan al lui Tsui Hark, deci să fiu distribuit în unul din filmele sale este un vis devenit realitate.” a declarat Kim Beom. Filmul este programat pentru anul viitor, iar filmările vor începe în China, din luna august. Faima lui Kim Beom în China a crescut foarte mult datorita rolului său în comedia-romantică „Boys over Flowers”.

Pe lângă filmul chinezesc, Kim Beom joacă şi în thrilerul paranormal „Psycho-metry” ce-şi are programată lansarea oficială, anul acesta, în martie. Actorul va interpreta un tânăr misterios cu puteri paranormale, care poate vedea trecutul
dacă atinge pe cineva sau ceva cu mâna dreaptă. Personajul pe care-l interpretează, Joon, îl va ajuta pe detectivul Yang Chun-dong(interpretat de Kim Kang-woo) să rezolve cazuri de crimă, prin desenarea indiciilor ce le vede din trecut.
Mai jos aveţi un trailer.

KBS2 lansează un nou trailer pentru „IRIS 2”

IRIS_2

Mult aşteptata dramă „IRIS 2” a lansat un nou trailer oficial care mai mult ca sigur va stârni interesul publicului în legătură cu acţiunea ce va urma. Baek San (Kim Young Chul) iese din închisoare, reluându-şi viaţa alături de noua distribuţie.

O altă dramă-medicală, marca OCN, îşi va face debutul anul acesta

3

„The Virus” are ca acţiune centrală o infecţie, cu care forţele speciale se vor lupta din răsputeri pentru a o doborâ în scurtul timp cât au la dispoziţie, înainte ca oamenii să înceapă să moară. Drama îi are ca actori principali pe Eom Gi-joon(Ghost, Scent of a Woman), cântăreţul Kim Hyeon-woo şi cei doi frumuşei care au apărut în comedia „Flower Boy Ramyun Shop”Lee Ki-woo şi Park Min-woo.

Conferinţă pentru „That Winter, The Wind Blows”

4

Castul pentru viitoarea dramă „That Winter, The Wind Blows” a asistat la o conferinţă de presă pentru a promova povestea celor doi protagonişti ce nu cred în dragoste. În mod ironic, primul episod va apărea exact în ziua de Sf. Valentin! Protagoniştii au dezvăluit la conferinţă că scurtele scene care le-au filmat au fost foarte emoţionante. Amândoi păreau fixaţi pe o anume scenă de la piscină, când se pare că personajele lor s-au cunoscut pentru prima dată.
Song Hye Kyo a spus „Scena de care-mi amintesc cel mai mult este aceea când Oh Soo se loveşte de Oh Young în piscină şi emoţiile lor intense sunt dezvăluite. A fost special pentru că am fost complet intrată în personaj.”
Jo In Sung a adăugat apoi „În acea scenă Oh Soo merge la Oh Young şi-i spune că el este fratele ei adevărat. Scena a fost lungă şi a avut o mulţime de replici. Cred că acea scenă va fi una dintre cele mai importante din serial.”
Pe lângă protagonişti, alte dezvăluiri a făcut şi Kim Beom care va avea un fel de relaţie cu frumoasa Eun Ji„Relaţia noastră nu e aşa melodramatică ca a personajelor principale. Suntem implicaţi într-o relaţie pasională. Ne lovim şi ţipăm unul la altul foarte mult.” Actorul a mai dezvăluit că au trecut deja peste scena sărutului „Din moment ce relaţia noastră este în felul acesta, am încercat s-o sărut, dar am fost pălmuit. Totuţi ne-am sărutat mai repede ca protagoniştii.” Kim Beom a mai spus de asemenea că Eun Ji a fost foarte pasională şi veselă.

9 gânduri despre „Drama&Movie news(2)

 1. BigBangisVIP

  Ms pt stirile cu actori…Kim Bum este unul dintre actorii mei preferati…va rog sa postati ce vor face cei mai importanti actori ai Coreei in 2013 adica ce filme si serialele vor avea:) daca se poate despre unul sau chiar toti acesti actori 😀 Jang Geun Suk, Kim Soo Hyun, Lee Min Ho, Ji Chang Wook, Lee Jun Ki,JaeJoong, Yo Seung Ho, Yoon Si Yoon, Lee Min Ho 1993 😀 si So Ji Sub 🙂 thx

  Apreciază

  Răspunde
  1. kazokuade

   De indata ce vor aparea noutati despre proiectele lor o sa postam si aici. Momentan nici unul nu a declarat nimic despre vreun viitor proiect. Mai asteptam.

   Apreciază

   Răspunde
   1. BigBangisVIP

    ms mult pt răspuns Kazokuade stiu k am „cam mulți” actori pe care ii indeagesc si la care nu le ratez nici un film, serial, videoclip sau știre despre ei ms pt înțelegere aștept cu nerabdare știrile 🙂 apropo am uitat de Ji Sung, Yeo Jin Goo si Park Gun Tae 😀 sper k sa nu te superi 😀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s