Top 20 MV-uri preferate – Lucy

Am încercat şi eu să-mi fac topul cu MV-uri.
Vroiam s-o las baltă, dar cum mă plictiseam, l-am făcut…(greu)

20.  SHINee – Why So Serious?

Melodia e bună, dar în orice caz, nu la fel ca precedentele. E destul de ok, dar ceva nu-i ajunge .. Oricum, videoclipului ştim ce-i lipseşte, pentru că în rest e reuşit şi îmi place.

19.  Lee Hi – It’s Over

Dacă cu „1,2,3,4” abia debutase şi poate nu era totul în regulă, cu „It’s Over” a demonstrat că câtuşi de puţin aceasta a „crescut” şi face practic tot farmecul MV-ului. Melodia e bună, videoclipul e într-un fel…relaxant. Pe viitor cred că va scoate şi mai bune.

18.  A-JAX – Insane

Recunosc, că nu prea aveam mari aşteptări de la ei, deşi îmi plac câteva melodii. MV-ul m-a surprins într-un mod plăcut. Cred că mai mult melodia şi faptul că m-a ţinut până la sfârşit, eu de obicei nu le urmăresc pe toate. 😀

17.  U-KISS – Standing Still

Prima dată, am ascultat doar melodia şi nu mi s-a părut nimic special. Adică, când am ascultat prima dată o melodia de-a lor, m-au trecut fiorii şi mă aştept mereu la ceva mai mult când scot ceva nou. După care am văzut mv-ul şi am trecut pe la câteva performanţe live, ca apoi să mă îndrăgostesc de coregrafie împreună cu melodie şi cu mv cu tot.

16. T-ara N4 – Jeon Won Diary

Pe lângă toată treaba cu scandalul ăla, fetele se ţin bine şi continuă să scoată nişte melodii bune împreună cu mv-uri pe măsură. Nu m-am gândit că vor încerca un astfel de stil, dar chiar le prinde bine. Videoclipull, ca de obicei, în stil T-ara, mi-a plăcut şi m-a forţat să-l văd până la sfârşit.

15. 4minute – What’s Your Name?

N-am idee cum a ieşit că la început nu prea m-a atras, după care o ascultam toată ziua. Mă bucur că au revenit la vechiul stil. Şi „Volume Up” e bună, dar eu totuşi sunt obşnuită cu vechile 4minute. Videoclipul îmi place, e bun.

14. Boyfriend – I Yah

Cu melodia asta am început şi eu să ascult Boyfriend :)). La început nu vroiam, dar totuşi am încercat şi am rămas puţin uimită că timpanului meu îi place 😀 . MV-ul e bun. Curiozitatea mea m-a făcut să-l văd cap-coadă şi chiar mi-a plăcut, cu toate că câteva chestii m-au lăsat în ceaţă..

13. Infinite – Destiny

N-am idee de ce sunt atât de multe opinii negative cu privire la acest videoclip al băieţilor, pentru că chiar e bun. Melodia e mai bună decât câteva din cele precedente (nu toate) şi MV-ul e super. Mie chiar îmi place.

12.  Henry – Trap

Not Bad =))

11. Girl’s Day – Expectation

Până la melodia asta nu le-am ascultat niciodată şi nici acum nu prea vroiam, bănuiam că nu-mi va plăcea. Dar totuşi am decis să încerc şi spre marea mea uimire, a fost…tare. Melodia îmi plăcea, MV-ul – deloc. Am mai încercat încă odată cu videoclipul şi a început să-mi placă. Dansul ăla are el ceva (nu mă înţelegeţi greşit) Am zis că îl voi dansa în faţa lui oppa, cândva.. :))

10. Girls’ Generation – I Got a Boy

Ayo GG! Cât aşteptasem eu comeback-ul ăla şi SNSD practic mi-au..împlinit aşteptările. Melodia e bestială, coregrafia …ameţitoare, la propriu :)) Compensează şi faza cu originalitatea. E perfectă.

9. MBLAQ – Smoky Girl

Fără să vreau, am început să ador MBLAQ şi mai ales melodia asta. Cât despre MV, zici că n-are nimic special, când de fapt, are. Are ceva ce m-a făcut să-l văd cap-coadă de vreo 10 ori şi chiar cred că e unul dintre cele mai bune.

8. 2NE1 – Falling In Love

Sunt cam uimită că nu le place multora, dar cum se zice, gusturile nu se discută. Mie melodia asta pur şi simplu îmi miroase a vară. Nu prea pot să explic cum vine asta dar.. :)) MV-ul e .. pur şi simplu ..de aur :))

7. G-Dragon – MichiGO!

Nu-mi amintesc când nu mi-a plăcut mie ceva din tot ce e „semnat GD”. MV-ul ăsta e chiar crazy şi simplul fapt că le-a plăcut până şi unora dintre colegii mei ce n-au treabă cu k-pop-ul, ei bine…îmi dă aripi :)) Bestial. Aşteptăm comeback-ul.

6. Lee Hyori – Bad Girls

Cred că e unicul videoclip la care am dat ’replay’ de cele mai multe ori. M-a amuzat bine de tot şi cu asta a fost accentuat clar faptul că Lee Hyori e o divă. În toate sensurile. Nu mai zic de melodie, se înţelege 😀

5.  B.A.P – One Shot

Trebuia să-mi filmez reacţia la vizionarea MV-ului şi să o postez pe net pentru că eram …ceva. Mi s-a spus :)) Just…perfect. Una dintre melodiile preferate.

4. EXO – Wolf

Melodia şi coregrafia …. Mai era nevoie de altceva? Oh, da, versiunea dramă, e ok, dar totuşi eu rămân la coregrafia aia prea perfectă…

3. After School – First Love

Eu mă aşteptam la ceva bestial din partea lor, dar chiar mi-au întrecut aşteptările. Melodia e fantastică, recunosc stilul After School. Coregrafia, în afară de faptul că n-am mai văzut aşa ceva şi că nu-mi imaginez cât au lucrat la ea, fetele astea sunt prea mult subestimate, în orice caz, e MV-ul meu preferat de la ele, cu album cu tot.

2. XIA – Incredible (feat. Quincy)

Titlul se potriveşte perfect cu gândurile mele despre acet MV (şi album). Incredible!!! „11AM” a fost genial şi încă este. A fost prima dată când plângeam la vizionarea unui videoclip, sau când ascultam o melodie. De obicei nu sunt prea sentimentală, dar ..melodia e de vină. 😀 Iar acum, cu Incredible, vara mea e împlinită…(cu toate că mai aşteptam ceva..) De nu erau tipele alea, Junsu, erai să fii pe primul loc 😀

1. Kim Jaejoong – Mine

Cu excepţia faptului că până şi acum când revăd videoclipul, pe tot parcursul stau cu gura căscată, e genial. . Îl pot revedea până la nesfârşit…

6 gânduri despre „Top 20 MV-uri preferate – Lucy

 1. ana.maria

  cel mai bun top de pana acum dupa parerea mea nu din punct de vedere al locurilor pe care sunt pozitionare videoclipurile ci din punct de vedere al melodiilor incluse

  Apreciază

  Răspunde
 2. kimy8

  After School au lucrat 6 luni doar la coregrafie , din 8 fete ,3 s-au accidentat grav ,1 nu a putut filma deloc coregrafia pentru ca si-a rupt piciorul , Raina si-a fisurat un os de la mana si Nana a cazut de la 1,5 m si a stat in spital 2 saptamani (in timpul unei emisiuni a cazut ) si acum abia merge ,,,,

  Apreciază

  Răspunde
 3. claudia

  Top 35 Mv-uri preferate 2013:
  1.Henry Ft Taemin and Kyuhyun – Trap
  2.2NE1 – Falling in Love
  3.G-Dragon – MichiGo
  4.U-Kiss – Inside of Me
  5.BTS (Bangtan Boys) – No More Dream
  6.4Minute – What’s Your Name
  7.2PM – A.D.T.O.Y (All Day I Think Of You)
  8.N-Train – Come Back to Me
  9.CL (2NE1) – The Baddest Female
  10.Teen Top – Miss Right
  11.M.I.B – Nod Along (Give nod)
  12.Junhyung (B2st) Ft Feel-Dog (Big Star) and LE – You Got Some Nerve
  13.Sistar19 – Gone Not Around Any Longer
  14.CNBLUE – I’m Sorry
  15.MyName – We Are The Night
  16.LunaFly – Fly To Love
  17.MBLAQ – Smoky Girl
  18.Eric Nam – Heaven’s Door
  19.Mr Mr – Highway
  20.PSY – Gentleman
  21.BTS (Bangtan Boys) – We Are Bulletproof
  22.D-UNIT Ft Beenzino- Thank You
  23.Offroad – Head Banging
  24.Roy Kim – Love Love Love
  25.Wonder Boyz – Tarzan
  26.B1A4 – What’s Happening
  27.EvoL – Get Up
  28.K.will Ft ChaKun (Electroboyz) – Even if you play
  29.GI – Beatles
  30.C-Clown Ft Ali – It Was Like That Then
  31.LeeSsang Ft Eugene (Seeya) – Tears
  32.Shinee – Fire
  33.Zion.T Ft Gaeko – Babay
  34.Outsider feat. Lee Soo-young – The Bird Crying Sorrowful
  35.Boys Republic – Party Rock

  Apreciază

  Răspunde
 4. claudia

  altele ce le-am ascultat recent din 2013 si mi-au placut…

  B2ST – Will You Be Okay
  EXO – Let Out The Beast
  Jang Keun Suk – Nature Boy
  Lee Min Ho – Love Motion
  100% – Want U Back
  B.A.P – Hurricane
  A-Jax – Insane
  Jay Park – Welcome
  Boyfriend – On and On
  After School – First Love
  BTOB – U & I (stiu k e din 2012 dar imi place mult 😀 )
  Verbal Jint Ft Bumkey – Walking In The Rain
  Call Me Ft. Andrew Choi – Untouchable
  BTS (Bangtan Boys) – School of Tears
  Kim Hyun Joong Ft Jay Park – Unbreakable
  Led Apple Ft. Kang Ye Bin – Bad Boys
  MyName – Baby I’m Sorry
  T-ARA N4 – Jeon Won Diary
  Xia Junsu Ft Dok2 – Turn It Up
  Zea – S.A.D (Something In A Dream) (stiu k e din 2012 dar imi place mult 😀 )

  Apreciază

  Răspunde
 5. Pingback: [PERSONAL] Top 20 (sau mai mule) lansări preferate din 2018 – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s