10 grupuri care nu se vor mai reuni niciodată

Deși e trist, dar cu toții știm că la un moment dat în viață trupele noastre se vor despărți (chiar dacă Shinwa par să demonstreze contrariul). Mai jos vă invit să aruncați o privire asupra grupurilor care s-au despărțit, în termeni mai răi sau mai buni, dar care au foarte puține șanse de a se reuni.

Seo Taiji and Boys

Această trupă a fost destul de populară la vremea ei, iar fanii chiar și-au dorit să-i vadă pentru ultima dată pe scenă. Yang Hyun Suk a spus însă că membrii ar prefera doar să rămână în memoria fanilor, dar o reuniune nu este în planuri.

 

Sechskies

Aici putem vorbi de o problemă delicată între membrii deoarece Kang Sung Hoon a fost arestat pentru fraudă, Ko Ji-Yong a dispărut complet din lumea divertismentului, iar Lee Jae Jin a fost afectat de vechile probleme de sănătate mintală. Dacă privim bine la această trupă a avut cel mai rapid sfârșit din istoria KPOP.

 

S.E.S

Membrele Bada, Eugene și Shoo sunt încă prietene și au participat la diverse emisiunu împreună, dar probabil grupul nu mai are șanse de un nou comeback.

 

1TYM

Tehnic vorbind, grupul nu s-a despărțit încă, dar au trecut deja 8 ani de când nu s-a mai auzit nimic despre membrii, deci fanii au fost lăsați să se întrebe ce s-a petrecut în realitate.

 

S#arp

Grupul menționat anterior a avut probabil cel mai abrupt sfârșit din KPOP. După ce membrele Lee Ji Hye și Seo Ji Young s-au bătut înaintea unei apariții la un show muzical, managerul trupei a hotărât ca S#arp să ia o pauză timp de o săptămână după incident.

 

G.o.d

Având în vedere tragedia lui Son Hon Young și faptul că 9 luni au trecut fără o veste de la trupă, o nouă revenire nu este prea promițătoare.

 

Fly to the sky

Deoarece fiecare membru are direcții diferite în carieră, zilele trupei par a fi gata, chiar dacă Hwanhee urmează să iasă din armată.

 

TVXQ cei originali

Controversele din grup au dus până la urmă la plecarea lui Yoochun, Junsu și Jaejoong din trupă,dar  toate nu au fost altceva decât mari greșeli deoarece băieții au reușit împreună să ducă KPOP-ul la un nivel internațional

 

CSJH the Grace

În ciuda talentului lor, membrele nu s-au potrivit niciodată pe aceeași pagină, deși au fost zvonuri despre o nouă piesă.

 

Wonder Girls

Îmi pare rău să stric speranțele celor care le iubeau pe fete, dar Wonder Girls așa cum le cunoaștem, probabil nu vor mai fi niciodată. Deși știm că ușa va fi mereu deschisă pentru Sun, nu cred că va fi în stare să facă ce putea face înainte de a avea un copil și un soț.

 

26 de gânduri despre „10 grupuri care nu se vor mai reuni niciodată

 1. andreea

  Wonder Girls nu s’au despartit sunt doar in hiatus~fiecare fata are proiecte~JYPE nu au anunat nici o despartire~Si de ce Sun sa nu fie in stare sa faca ce facea inainte? Daca vor avea un comeback ori va fi cu Sun ori fara si vor face comeback-ul cu 4 membrii~~Si daca ar spune k Sun va parasii grupul ceea ce nu prea cred o sa aduca o inlocuitoare~~

  Apreciază

  Răspunde
 2. Aishiteru

  Sechskies.. nu am auzit niciodata de ei dar ce doamne? Unul a fost arestat iar altul are probleme mintale? OMG o_o.. S#arp s-au batut? Ce naiba o_o as fi vrut sa vad cum se bat niste catarete kpop =)) si g.o.d… Oh god o_o Son Hoyoung, eram curioasa care era acea tragedie. Doamne chiar e o tragedie… iubita lui sa se sinucida in masina lui? Pe bune o.o.. la inceput cand citeam pe wikipedia am crezut ca el a ucis-o… dar apoi am vazut ca dupa ce ea s-a sinucis, a vrut si el sa se sinucida… omg ce naiba!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Aishiteru

  TVXQ… ei chiar au dus Kpop-ul undeva… imi pare nespus de rau ca au format JYJ… trebuiau sa ramana TVXQ… acum uite! Trupa e destramata, desi nu oficial, cred, iar JYJ nu mai arre succes.. sin cauza Sm probabil…

  Apreciază

  Răspunde
  1. loverinn

   stiiiiuuu…yoochun, jaejoong si junsu chiar erau parti importante in tvxq…ma enerveaza la culme si pe mine ca nu mai au asa mare succes in jyj

   Apreciază

   Răspunde
 4. Andreea

  imi pare rau pentru ei….niste trupe puternice care puteau sa aduca K-pop-ul pe culmi inalte s-au despartit( bine nu stiu cat de puternice erau pentru ca eu nu prea ascult aceste trupe dar…..) asta e! sa speram ca cele ramase acum pe piata nu se vor desparti in urmatorii 20-30 de ani 🙂

  Apreciază

  Răspunde
   1. Andreea

    da :)) sau cand o sa avem noi copii sau cine stie un idol k-pop ca sot sa ne spuna (sa fie de la o trupa preferata,cum ar fi eu as vrea de la SJ) ca trebuie sa se duca la un concert sau emisiune….ooooo ar fi grozav

    Apreciază

    Răspunde
 5. Deathless ELF

  Dintre toate trupele mentionate mai sus, cel mai mult mi-as dori sa-i vad reuniti pe TVXQ(toti), Seo Taiji and Boys si Sechskies. TT_____TT E chiar trist ca s-au despartit astfel de trupe! 😦

  Apreciază

  Răspunde
 6. Pingback: 10 grupuri care încă rezistă bine | K-Pop Romania

 7. Pingback: Retrospectiva anului 2013 pe blogul K-Pop Romania | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s