Despre: AZIATIX

Corolla-Ready Single

Aziatix sunt un grup Asian-American, format din Eddie Shin, Jay Pak (Flowsik) şi Nicky Lee. Aceştia au fost aduşi împreună de către producătorul Jae Chong.

Ei au câştigat în 2011 premiul „Best New Asian Arstit Group” (Best Rockie) la Mnet Asian Music Awards (MAMA). Aceştia au o bază de fani internaţională, promovând în mai multe ţări şi cântând în engleză. Albumul de debut ‘EP AZIATIX‘ a ajuns pe locul 4 în topurile iTunes R&B/Souls din SUA. În februarie 2013 ei au semnat cu casa de discuri Cash Money Records şi au reuşit să au participat la cea de-a 55 gală a premiilor Grammy.

Formare şi carieră:

Grupul s-a format în 2010, când producătorul Jae Chong, i-a adus pe Nicky Lee, Flowsik şi Eddie Shin împreună. Melodia de debut s-a numit „Go” şi a fost lansată în martie 2011, urmând ca albumul de debut ‘Aziatix‘ să fie lansat în mai 2011. Primul album întreg lansat s-a numit ‘Noctural‘ şi a apărut în iulie 2011, şi astfel grupul a început să promoveze în SUA. Primul concert a avut loc în Los Angeles, apoi în noiembrie aceştia au pornit într-un turneu prin State. Aceştia au continuat să lanseze videoclipuri pentru melodii precum „Slippin Away„, „A Game„, „Be With You” sau „Cold„. În 2012 ei au lansat melodia „Rady Set Go” drept încurajare pentru Jocurile Olmipice de vară de la Londra.

Membrii:

Jay Pak (Flowsik)

El este rapperul Aziatix. Un Coreean-American din New York, el este născut pe 5 aprilie 1985 sub numele de Jay Pak. El şi-a făcut apariţia ca şi gazdă dar şi performer pentru MTV-K (MTV Coreea) şi Kollaboration NYC. Înainte de a deveni celebru a lansat numeroase mixtapeuri şi compilaţii. Talentul lui a fost recunoscut de mai mulţi, incluzându-l şi pe artistul hip-hop Ice-T, cu care a înregistrat melodia „Hate„. Flowsik a început să compună versuri de la 15 ani şi mereu a fost interesat de melodi rap sau hip-hop. El era interesat de Tupac care meru i-a servit drept inspiraţie.

 

 

Eddie Shin

Eddie este un cântpreţ şi compozitor care s-a născut în Boston. A început să  scrie cântece de la 16 ani şi a studiat muzica la NYU, întrucânt vocea lui are  o puternică influenţă R&B. A avut o carieră solo din 2005 până în 2009,  începând prin a-şi produce propriul album ‘Just My Way‘ şi apoi lansând  alte 3 singlel-uri. A compus de asemenea pentru Ivy, Lyn, Wheesung şi  Soulstar. Pentru Summitul G20 din Coreea de Sud, el a fost co.producător  şi a cântat alături de Seohyun (SNSD), Junhyung (B2ST), Jongyhun  (SHINee), SISTAR, G.NA şi Junsu (2PM). De asemenea tot el a compus  melodia şi a scris versurile pentru cel de-al 10-lea album ShinhwaThe  Return” din 2012, alături de Shin Hye-Sung.

 

Nicky Lee

Acesta s-a născut în Coreea de Sud, a crescut în Los Angeles, California şi momentan trăieşte în Taipei, Taiwan. El este recunoscut drept un cântăreţ R&B/Soul, cu cinci albume solo. El a câştigat titlul de „Best Male Singer” la Golden Melody Awards (Mandarin Pop Music Awards) în 2007  în Taiwan. Muzica lui a fost folosită în filmul ‘The Forbidden Kingfom‘ în care au jucat actorii Jackie Chan şi Jet Li. El şi-a demonstrat şi cariera actoricească, apărând în filmul ‘Mulan‘.

 

 

 

Pagină oficială de Facebook: AZIATIX 

Pagină oficială de Twitter: aziatix

Canal oficial de YouTube: TheAziatix

Site oficial: www.aziaix.com

 

Am făcut acest articol pentru că îmi plac foarte mult băieţi dar am văzut că nu sunt aşa cunoscuţi, asta pentru că nu sunt idoli Coreeni. Aceasta este un fel de rubrăcă K-Idolz. Alte rubrici asemănătoare găsiţi pe blog cu U-KISS, SHINee, Hyuna şi LEDApple.

5 gânduri despre „Despre: AZIATIX

  1. G.G.

   Mor…chiar mor,de ce nu imi arata tot comentariul?Ma rog,scriu din nou in speranta ca va aparea : Faceti o treaba foarte buna!Va multumesc!Nu cred ca as putea sa fac altceva dimineata decat sa citesc Kpop Romania,bine nici nu as vrea sa fac altceva. >:D<

   Apreciază

   Răspunde
 1. Pingback: Review Of The Week | K-Pop Romania

 2. Pingback: La mulţi ani, Eddie Shin!! | K-Pop Romania

 3. Pingback: Vă provoc la joacă! (11): Răspunsuri şi câştigători | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s