Jo Jung Chi şi Jung In urcă pe un munte la nunta lor

Vă spuneam acum ceva timp că, pe 29 noiembrie, cei doi s-au căsătorit, şi că ar vrea ca în luna de miere să meargă la munte, dar că programul nu le permitea. Se pare că au reuşit totuşi să meargă pe muntele Jiri, aşa cum plănuiseră.

Pe 3 decembrie, Jo Jung Chi şi Jung In au postat pe Twitter nişte forografii făcute în timp ce urcau pe munte, iar Jung In, în special, şi arătat afecţiunea către soţul ei, postând o fotografie în care cei doi se apropiau unul de altul pentru a se săruta.

Într-o altă fotografie, Jung In a preferat să poarte doar un drăguţ voal pe cap, decât o rochie pompoasă de mireasă. „De fapt, l-am făcut (voalul) într-o grabă, dintr-un material pe care l-am cumpărat pentru a face perdele.” a declarat aceasta.  De asemenea, Jo Jung Chi a adăugat la decsrierea fotografiei: „Cuplul care a îndurat o urcare obositoare pentru a ajunge în vârful muntelui”.

Jung In s-a lăsat copleşită de amintirile despre nuntă şi a scris: „Un inel drăguţ făcut din stele, sunetul unor căţărători cântând pe nas, frumosul răsărit de soare pe care credeam că o să îl ratăm, deoarece ne-am trezit prea târziu”

Ce cuplu frumos, nu credeţi? 🙂

 

Un gând despre „Jo Jung Chi şi Jung In urcă pe un munte la nunta lor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s