K-Idol Facts: No Min Woo

 • Nume: No Min Woo
 • Nume de scenă: ICON
 • Data naşterii: 29 mai, 1986
 • Locul naşterii: Japonia
 • Înălţime: 185 cm
 • Greutate: 60 kg
 1. Este flexibil. Poză aici.
 2. În 2004 a debutat în trupa TRAX, în care era toboşar; trupa se afla la SM Entertainment. Acesta a părăsit trupa după 2 ani.
 3. În trupa TRAX avea numele lui de scenă era „Rose”.
 4. În fiecare an ăşi schimbă grupa sangivnă, deaorece nu vrea să-şi dezvăluie adevărata grupa sangivă. Anul acesta grupa lui sangvină este AB.
 5. Spune că moşteneşte de la mama lui tenul perfect.
 6. În 2006 a fost toboşarul trupei The Romantist până ce aceasta s-a destrămat.
 7. În 2008 şi-a început cariera de actor.
 8. A cântat mai multe OST-uri: OST-ul „Trap” din serialul My Girlfriend Is A Gumiho; OST-ul „Touch”, „Sad Touch” şi „Hello Hello” din serialul Full House Take 2; OST-ul „1 Minute 1 Second” din serialul Love Expiration Date şi a scris versurile pentru OST-urile „Sad Love” şi „Sarangaedo doinayo” din serialul Midas.
 9. În anul 2013 a revenit ca şi cântăreţ. Şi-a întemeiat propria trupă rock. Trupa constă dintr-un DJ pe nume Disco, care e din altă ţară şi un toboşar pe nume Monster.
 10. În anul 2012 şi-a înfiinţat propria companie: MJ Dreamsys.
 11. Ştie să cânte la: pian, video aici; chitară, video aici; cântă la chitară şi tobe în acelaşi timp, video aici; şi tobe bine înţeles, video aici.
 12. Are propriul canal de youtube: officialminewTV.
 13. El şi cei din trupa TRAX i-au acompaniat cu instrumente pe DBSK la melodia „Triangle” în cadrul unui concert din anul 2004.
 14. Este un rocker înrăit.
 15. A spus că de aceea a ales ca numele lui de scenă să fie „ICON” deoarece nu vrea ca fanii să îl vadă doar ca pe un actor şi să spună că: „Woah, acela este el?”.
 16. A spus că mama lui a fost cântăreaţa în Japonia şi locuiau separat. A crescut cu bunica lui care l-a lăsat să ia lecţii de Taekwondo şi pian. Dintr-o dată, după o lună, când se afla la ora de Taekwondo a început să danseze şi aşa părinţii lui l-au lăsat să se concentreze asupra instrumentelor de cântat şi a aşa a luat lecţii de tobe şi chitară.
 17. Ştie puţină chineză.
 18. Când se afla în Japonia, la vârsta de 18 ani, a fost ajutat de faimosul Yoshiki care face parte din trupa X-Japan, să îşi facă albumul. No Min Woo a petrecut o lună în studioul de înregistrări al lui Yoshiki. (Yoshiki este foarte faimos atât în Japonia cât şi în alte ţări, anul trecut a fost nominalizat la Premiile Grammy şi a scris melodiile din cadrul unui festival foarte important în America)
 19. De când a fost în Africa şi a întâlnit o fetiţă care nu avea părinţi şi era săracă, a început să-şi schimbe gândirea asupra vieţii şi preţuieşte mai mult lucrurile pe care le are.
 20. Este foarte bucuros că şi-a îndeplinit visul pe care îl avea de când a debutat cu TRAX: acela de a-şi produce propriul album. A produs singur albumul „Iconic Oh Disco”.
 21. Crede că-şi poate face singur numele cunoscut în Europa.
 22. Îşi doreşte să viziteze Europa.
 23. Poate să facă „salutul extratereştrilor”, poză aici.
 24. Dintre toate serialele în care a jucat, No Min Woo s-a ataşat cel mai mult de serialul Full House Take 2, deoarece mulţi fani din alte ţări au început să-i viziteze pagina de socializare.
 25. A jucat într-o dramă istorică.
 26. Când a filmat pentru drama Full House Take 2 şi-a dat seama că regizorul care filma drama, a filmat şi primul MV al lui când se afla în trupa TRAX.
 27. Vrea să fie un model demn de urmat pentru fanii lui.
 28. În ultimul timp s-a gândit că ar vrea să încerce să scrie o carte de poveşti. Vrea sa facă în aşa fel cartea pentru copii încât adulţii care citesc cartea să se gândească: „Oh, şi eu obişnuiam să fac acele lucruri!” sau „De ce nu m-am gândit la asta?”

9 gânduri despre „K-Idol Facts: No Min Woo

  1. loraineella

   Şi eu îl ador! Este atât de talentat, când cântă la chitară mă duce cu gândul la Miyavi 😀
   Mulţumesc pentru apreciere 🙂
   Nu prea am găsit facts scrise despre el, dar am văzut multe videoclipuri în care vorbeşte despre el şi am reţinut ceea ce am citit, pentru că erau subtitrate în engleză 🙂

   Apreciază

   Răspunde
 1. Chaerin

  De el mi-a placut cel mai mult in ,,My Girlfriend is a Gumiho”.Sincer aveam momente cand il uram pe Lee Seung Gi(nu ma omorati),pt ca Mi Ho il iubea pe el in loc sa-l iubeasca pe ,,profesor”.Si m-am indragostit de ost-ul Trap.In momentul cand se dadea drama eu nu aflasem inca de kpop.Si de aceea imi storceam creierii gandindu-ma la niste moduri sa gasesc melodia intreaga.:))

  Apreciază

  Răspunde
  1. loraineella

   =)))) Pfoa, eu am învăţat versurile ost-ului şi am căutat live version de la el. Şi am adorat şi live version-urile ❤ Să ştii că şi mie mi-a displăcut faptul că Mi Ho îl iubea pe Seung Gi O.o Mai mult mi-ar fi plăcut să fie cu „medicul veterinar”.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s