Idolii sparg obiective şi bat recorduri la ‘Idol Star Athletics Championship’ – Partea I

În acest an la ‘Idol Star Athlethics Championship‘, pentru medalia de aur la tirul cu arcul s-au ‘luptat’ Sohyun din 4minute şi Bora din SISTAR.

Înainte de meci, Bora a comentat: „E a patra oară când concurez împotriva lui Sohyun, dar câştigasem de fiecare dată,” iar Sohyun a spus: „A fost mereu un joc de echipă şi nu am avut ocazia să-mi arăt abilităţile.

După 5 runde, a fost egalitate, 43 la 43, dar  mai apoi, Sohyun a ţintit 10 puncte, iar Bora 9. Felicitări, Sohyun!

În lupta pentru medalia de bronz cu Lizzy din After School, Jaekyung din Rainbow i-a uimit pe toţi când aceasta a ţintit direct în obiectivul camerei de filmat ce se afla chiar în centrul ţintei.

Desigur, obiectivul s-a spart şi a fost înlocuit, dar a fost oricum uimitor! Jaekyung e una dintre cele două persoane ce au spart obiectivul cu lovitura lor, prima fiind Sohyun din 4minute.

Entuziasmată, aceasta a postat şi ‘dovada’, o poză cu obiectivul spart şi mesajul: ” Tada!!! Victima mea la ‘Idol Star Athlethics Championship’! Obiectivul spart al camerei de filmat! Vedeţi urma săgeţii chiar ~~~ aici! Ce interesant! Se pare că Rainbow în 2014 vor fi daebak!”

Mai jos, momentul în care au ţintit Lizzy şi Jaekyung!

La proba săriturilor în înălţime, Minhyuk din BTOB a câştigat medalia de aur şi a bătut şi recordul!

Minhyuk şi Sunghak din Big Star au concurat pentru medalia de aur, sărind ~5’10” (180cm). Ambii idoli au bătut deja recordul lui Niel din TEEN TOP de ~5’8″ (174cm), dar Sunghak nu a putut să sară ~6′ (183cm).

După ce l-a bătut pe Sunghak pentru medalia de aur, Minhyuk a încercat să sară ~6’1″ (185cm) şi a reuşit, făcând mulţimea să înnebunească.

Mai jos, recordul lui Minhyuk!

Un alt eveniment aşteptat a fost semi-finala meciului de fotbal în sală. Primul meci a fost cel între Echipa B a lui Doojoon din BEAST şi Echipa B a lui Kim Don Joon din ZE:A.

Echipa B a condus 3:0 datorită golurilor marcate de Roh Ji Hoon. Cu toate astea, Kim Dong Joon şi Won Joon (Boys Republic) din Echipa C au marcat două goluri în a doua jumătate, scorul ajungând la 3:2. Rămânând doar 5 secunde, Echipa C a avut o lovitură liberă şi oportunitatea de a egala scorul, dar nu a marcat. Astfel, Echipa B a intrat în runda finală.

Între timp, în meciul dintre Echipa A şi Echipa D a fost şi acolo dusă o luptă aprigă. Luhan (EXO) şi Minho (SHINee) din Echipa A, i-au suprins pe toţi marcând câte un gol fiecare. Însă jucătorul Goo Ja Myung a egalat scorul marcând două goluri în a doua jumătate. Apoi, Im Seulong (2AM) din Echipa D, a marcat un gol, scorul ajungând la 3:2. Puţin după, Minho din Echipa A, a marcat din nou, restabilind egalitatea.

Chiar şi aşa, Goo Ja Myung nu s-a dat bătut, acesta a mai marcat un gol, urmat de un altul marcat de Baro (B1A4), scorul final fiind 5:3 în favoarea Echipei D.

Aici rezultatele primei zile:

Tir cu arcul (Femei)

Aur – Kwan So Hyun (4minute)
Argint – Bora (SISTAR)
Bronz – Jaekyung (Rainbow)

Fotbal în Sală (Bărbaţi)

Echipa B – 3 (Câştigătorii – Vor juca în finală)
Echipa C – 2

În Echipa B au marcat: Lee Ki Kwang (BEAST), Yoon Doo Joon (BEAST)
În Echipa C au marcat: Kim Dong Joon (ZE:A), Won Joon (Boys Republic)

Echipa D – 5 (Câştigătorii – Vor juca în finală)
Echipa A – 3

În Echipa D au marcat: Goo Ja Myung, Im Seulong (2AM), Baro (B1A4)
În Echipa A au marcat: Luhan (EXO), Minho (SHINee)

Sărituri în Înălţime (Bărbaţi)

Aur – Minhyuk (BTOB)

Partea a doua va apărea pe 31 ianuarie!

4 gânduri despre „Idolii sparg obiective şi bat recorduri la ‘Idol Star Athletics Championship’ – Partea I

  1. Pingback: Lupte aprige pentru medalii şi ultimii câştigători – ‘Idol Star Athletic Championship’ – Partea II-a | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s