La mulți ani sărbătoriților de pe 2 februarie

Prima sărbătorită de astăzi este Kan Mi Youn, model, cântăreață și membră a trupei Baby V.O.X. , un grup coreean considerat unul dintre cele ”trei mari femei k-pop” la sfârșitul anilor ’90 (alături de S.E.S și Fin.K.L) . Trupa a debutat în 1997 și din acel moment până în 2004 a lansat șapte albume. S-au despărțit oficial în martie, 2006.

După desfințarea trupei, Kan Mi Youn a re-debutat ca un artist solo cu albumul  ”Refreshing’. Ea împlinește azi 32 de ani.

Uitați și niște melodii ale ei:

Al doilea sărbătorit de astăzi este tot o fată/femeie. Kim Sori, căci despre ea este vorba, împlinește astăzi 29 de ani.

Ea este o cântăreață reprezentată de JS Prime Entertainment. Este cunoscută pentru rolul principal din musicalul „Ballerina Who Loved A B-boy” . A devenit cântăreață solo după ce a fost respinsă din grupul de fete Jewelry deoarece agenția credea că nu se potrivește cu imaginea de grup.

O altă sărbătorită este Victoria Song. Ea împlinește azi 27 de ani. Este o cântăreață chineză , dansatoare, actrită, model si face parte din cunoscuta trupa f(x), fiind liderul trupei și dansator principal. Ea este cunoscută și pentru flexibilitatea corpului.

Încă un idol feminin își sărbătorește azi ziua de naștere. Hana(Zinger) din Secret, împlinește vârsta de 24 de ani. Jung Hana, pe numele ei întreg ocupă poziția de rapper. Secret a debutat în 2009 sub agenția TS Entertainment.

Singurul băiat care își sărbătorește azi ziua de naștere astăzi este P.O din Block B. Pyo Ji Hoon este cel mai mic din grup și se ocupă de repp. Block B este un grup format din șapte băieți creat de către Cho PD sub eticheta Stardom Ent. , însă după o controversă cu agenția, trupa s-a mutat la Seven Seasons. Grupul și-a făcut debutul pe 15 aprilie 2011 la Music Bank.

La multi ani tuturor!

3 gânduri despre „La mulți ani sărbătoriților de pe 2 februarie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s