K-Facts: Brown Eyed Girls

 • Nume: Brown Eyed Girls
 • Număr membri: 4
 • Agenţie: Nega Networks
 • Melodie de debut: Come Closer
 • Data debutului: 2 martie 2006

 1. Brown Eyed Girls au fost escortate de poliție pentru a ajunge la timp la un eveniment în China.
 2. Când a fost mică, Ga In a vrut să fure bomboane dintr-un magazin, dar înainte de a ieşi a fost prinsă pentru că a avut un comportament suspect.
 3. Narsha nu ar vrea să-şi arate faţa fără machiaj viitorului ei soţ.
 4. JeA este mare fană a dramei ‘Secret Garden’, ea a văzut-o deja de foarte multe ori.
 5. Membrele au dezvăluit că înainte de debut, agenția lor le-a cerut să se mai îngraşe ca să nu fie la fel ca alte grupuri de fete (slabe), dar ele nu au fost de acord.
 6. Miryo scrie cântece foarte ușor.
 7. Atunci când Ga In era mai mică, a mers cu mama ei cu un taxi și i-au cerut o reducere, în schimb ca ea să cânte un cântec.
 8. Narsha le-a dăruit membrelor de ziua ei, brăţări făcute de ea însăşi.
 9. În timpul unui interviu, Miryo a spus că invidează picioarele lui Ga In, spatele lui Narsha (sau Narshei) şi gleznele lui JeA.
 10. Fetele au spus că nu le plăceau hainele pe care le purtau şi machiajul lor din timpul debutului, așa că au început să-şi cumpere haine și machiaje cu care să meargă la prezentări.
 11. Narsha a spus că unul dintre foştii ei iubiţi a căutat-o după debut, dar aceasta a decis să-l ignore.
 12. Lui Miryo i-a plăcut de unul dintre dansatori și a încercat să iasă cu el, dar a respins-o și i-a spus că este mai „masculină” decât el.
 13. În timpul unui interviu Ga In s-a prezentat ca membra care reduce vârsta medie a grupului.
 14. JeA nu are încredere în ceea ce Miryo și Narsha gătesc.
 15. Ga In a fost alesă ca femeia cu cei mai frumoşi ochi din Coreea.
 16. Fetele au spus că, deși ‘Abracadabra’ a fost un succes, nu au câștigat mulți bani, totuşi, piesa a deschis multe uşi.
 17. Narsha a fost „celalaltă” iubită într-o relație, și a descoperit acest lucru atunci când a mers la casa iubitului ei și prietena lui i-a deschis ușa.
 18. Managerul căuta evenimente în urma cărora acestea erau plătite foarte puțin, și asta a deranjat-o pe Ga In, așa că a început să caute singură evenimente pentru grup.
 19. Lui JeA nu îi place să apară la diferite show-uri pentru că îi este teamă să nu spună ceva care să dăuneze grupului.
 20. Narsha a dezvăluit că, odată Hyuna (4minute) i-a spus că Dongwoon (B2ST) a stat cu gura larg deschisă la unul din concertele lor.
 21. Mulți oameni nu au recunoscut-o pe Miryo după o intervenție chirurgicală de înfrumuseţare pe care a făcut-o, chiar au crezut că aceasta a părăsit grupul.
 22. Ga In a spus că atunci când PSY a sunat-o să o întrebe dacă vrea să ia parte la MV-ul pentru ‘Gentleman’, ea a crezut că a fost o glumă, deoarece era Ziua Păcălelilor.
 23. Narsha a spus că a vrut să aibă mai multe experiențe, atunci când era tânără, așa că a decis să iasă cu un tip diferit în fiecare lună.
 24. Toate fetele din Brown Eyed Girls au spus că Miryo este cea mai bună când vine vorba de aegyo.
 25. Fetele au zis că inițial MV-ul ‘Kill Bill’ ar fi trebuit să fie amuzant pentru că au încercat să-l facă ca o parodie, dar nu a mers pentru că nimeni nu a râs.

4 gânduri despre „K-Facts: Brown Eyed Girls

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s