Ştiaţi că…? (10)

Ji Hyun Woo din drama Queen In-Hyun’s man rămâne în istoria divertismentului coreean ca primul actor care și-a confesat vreodată sentimentele față de o celebritate în public.

Mai exact, pe 7 iunie 2012, Ji Hyun Woo i-a făcut o declarație actriței Yoo In Na la un fanmeeting pentru drama Queen In-Hyun’s man chiar în fața familiei lui, semn că tipul era serios, spunând „Eu chiar o iubesc pe Yoo In Na.”

Pentru unii a fost destul de neașteptat, deși zvonuri  despre o presupusă relație între cei doi actori care interpretau rolurile principale ale serialului mai sus amintit apăruseră încă de la începerea dramei și se datorau muncii lor de echipă foarte apropiate.

Alt detaliu care indica cât de îndrăgostit era actorul a fost faptul că acesta a apărut pe platourile de filmare ca să ajute echipa (și s-o vadă pe Yoo In Na care încă lucra) chiar dacă el își terminase deja de filmat toate scenele din dramă, un alt lucru care nu se obișnuiește în lumea actoriei.

De asemenea, întrebat în martie 2012 despre tipul lui ideal de femeie, Ji Hyun Woo a spus că îi plac femeile mai mari ca el, Yoo In Na fiind, așadar, cu doi ani mai mare decât actor.

Nu în ultimul rând, la o conferință de presă din aprilie 2012 înainte ca drama să fie difuzată, Ji Hyun Woo s-a folosit de ocazie ca s-o descrie pe Yoo In Na ca fiind „frumoasă, pură și cu o complexitate uimitoare.”

10 zile mai târziu, pe 17 iunie 2012, aceștia erau surprinși într-un parc, noaptea, bucurându-se de o întâlnire, doar ca a doua zi actrița să confirme că cei doi formează un cuplu.

Cine nu și-ar dori un astfel de iubit?

10 gânduri despre „Ştiaţi că…? (10)

 1. kpop4ever

  Sa fiu sincera,nu stiam asta! 🙂 Doar urmarind drama,nu mi-am putut da seama ca iubirea lor era reala ❤ Sunt foarte draguti impreuna!~ ^^

  Apreciază

  Răspunde
 2. alexa

  Da, stiam despre frumoasa lor relatie! Sunt frumosi si talentati amandoi si le sta foarte bine impreuna! El trebuie sa termine armata luna aceasta, caci s-a inrolat in august 2012 ! Sper din tot sufletul sa raman impreuna toata viata! Multumim Efecs!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Carmen

  Actorul Ji Hyun Woo va reveni la lui actorie chiar după ce va fi eliberat din cadrul armatei pe 5 MAI. . A fost anunțat că actorul va avea rolul principal în drama KBS2TV de ” Trot Lovers . ”
  Si mie imi plac foarte mult amandoi si le doresc multa fericire.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s