Mai sunt împreună Yoo In Na şi Ji Hyun Woo?

https://i2.wp.com/static1.allkpop.com/upload/2014/05/af_org/Yoo-In-Na-ji-hyun-woo_1399342349_af_org.jpg

Reprezentanţii lui Yoo In Na au răspuns la întrebările adresate de către fani și mass-media ca urmare a ieşirii din armată al lui Ji Hyun Woo.

Întrebările au apărut atunci când ea nu a participat la evenimentul de terminare a armatei al prietenului său iar Ji Hyun Woo a oferit un răspuns ambiguu când a fost întrebat despre Yoo In Na. Fanii s-au gândit atunci că poate cei doi nu mai sunt împreună.

Cu toate acestea, repezentanţii agenției ei, YG Entertainment, au spus către mai multe instituții mass-media , „Yoo In Na are diferite programe, inclusiv o povestire pentru un documentar, astfel încât nu a fost prezentă atunci când Ji Hyun Woo a ieşit din armată pentru că nu a putut… Datorită filmului la care participă, Yoo în Na face un drum constant între Coreea și China. Ea a revenit în Coreea pe data de 5 și este ocupată cu programul ei intern… Deși ea nu a putut să participe la evenimentul lui Ji Hyun Woo, cei doi încă se întâlnesc cu drag”.

Yoo In Na filmează în prezent un film chinezesc ‘Wedding Bible’ , și este MC la ‘Yoo In Na’s Volume Up’ și ‘Get It Beauty’ .

3 gânduri despre „Mai sunt împreună Yoo In Na şi Ji Hyun Woo?

  1. Carmen

    Imi plac mult amandoi si sunt foarte seriosi cu sentimentele lor. Eram sigura ca mai sunt prieteni si dupa cei doi ani de armata a lui Ji Hyun Woo.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s