K-Rapper Facts: Dok2

Imagini pentru dok2

 • Nume: Lee Joon Kyung
 • Ocupaţie: Rapper, Compozitor şi Producător
 • Nume de scenă: Dok2
 • Data naşterii: 28 martie 1990
 • Zodie: Berbec
 • Înălţime: 165 cm
 • Greutate: 45 kg

 1. Dok2 e din Seul, Coreea de Sud.
 2. Este jumate coreean, un sfert spaniol şi un sfert filipinez.
 3. E în industria hip-hop de la vârsta de 12 ani.
 4. La 13 ani a fost la compania lui CHO PD, Future Flow Entertainment.
 5. A debutat solo în anul 2009, cu mini-albumul Thunderground EP.
 6. Din 2006 până în 2009 a făcut o echipă cu Microdot, un alt rapper, care era copil pe atunci.
 7. În iulie 2011 şi-a făcut prestaţia de debut în Londra.
 8. A fost descoperit de Tablo, când acesta căuta rapperi pentru compania formată alături de Epik High, numită Map The Soul Inc.
 9. În 2011, alături de The Quiett, a înfiinţat propria lui companie 1llionaire Records, care are parte de foarte mult succes. La compania lui Dok2 se mai află doar Beenzino.
 10. Are propriul lui brand de îmbrăcăminte, numit 1llionaire. Are produse precum: full-cap-uri, snapback-uri, bluze şi hoodies.
 11. E un fan al tatuajelor.
 12. Îi place mult Rihanna. În melodia „Outchea” are un vers despre Rihanna: Unapologetic, just like Rihanna.
 13. Are o maşină albă marca Mercedes.
 14. Îi plac foarte mult produsele de la Versace.
 15. Are 3 telefone iPhone 5s, unul în varianta gold, unul negru şi altul argintiu.
 16. Are un număr imens de adidaşi. E obsedat, cel puţin în fiecare zi sau tot la două zile are 2-3 perechi noi de tenişi. Chiar şi-a luat două perechi de adidaşi de acelaşi fel, doar că de culori diferite.
 17. Recent, îi plac foarte mult noii adidaşi de la Versace. Poză aici.
 18. Mereu poartă full-cap-uri.
 19. Aici nu sunt nici un sfert din totalul adidaşilor pe care îi are Dok2.
 20. Are mulţi cercei şi lanţurile de la Versace şi ceasuri marca Rolex.
 21. Chiar dacă e bogat, nu se dă înlături din a face rap, deoarece e lucrul pe care voia să îl facă de când era mic.
 22. Înainte să lanseze on-line tot albumul 11:11, el, Beenzino şi The Quiett au ales câţiva fani pentru un mini fanmeeting, în care au vorbit despre album şi i-au lăsat pe fanii respectivi să asculte tot albumul.
 23. Îşi compune singur melodiile, de la titlu până la linia melodică.
 24. Îşi mai spune şi „Gonzo”.
 25. A colaborat cu mulţi artişti şi raperi.
 26. Merge des pe la YG Entertainment, deoarece e prieten bun cu Teddy.
 27. A declarat că îi place foarte mult să posteze pe Twitter şi să ţină legătura cu fanii, şi chiar le răspunde sincer întrebărilor puse de ei.
 28. Chiar dacă pare un om serios şi care vrea să câştige cel mai mult, Dok2 a spus despre el însuşi că îi place foarte mult să glumească, de aceea el mai mereu glumeşte şi îi place să le joace farse fanilor.
 29. Este genul acela căreia nu îi pasă de hateri.
 30. Nu îi place ca cineva să îi spună ce să facă.
 31. Anul trecut, în 2013, după ce a acceptat să apară la emisiunea Show Me The Money şi a avut mai multe întâlniri cu organizatorii şi rapperi care vor apărea în show, a refuzat să mai apară şi din această cauză o perioadă a fost foarte tensionat, deoarece reprezentaţii programului TV pe care se difuza emisiunea au făcut mare tărăboi din cauză că Dok2 a refuzat până la urmă să participe.
 32. Este foarte mulţumit de faptul că nu ai există o altă companie care să consiste doar din 3 rapperi, aşa cum e compania lui, 1llionaire Records.
 33. Atunci când compune melodii pentru concerte, Beenzino şi The Quiett, deoarece au des concerte împreună, mereu îi întreabă pe cei doi ce părere au şi dacă au idei noi.
 34. Iubeşte numărul 1. (Nici că era evident)
 35. Dacă va lansa melodii gratuite, atunci întotdeauna le va lansa la ora 11:11.
 36. Pe urmă ce tot lansează albume îşi doreşte ca de fiecare dată să explice de ce face aceste feluri de melodii.
 37. Foloseşte engleza în viaţa de zi cu zi.
 38. Deseori când visează vorbeşte în engleză şi uneori îşi dă seama că a gândit în engleză.
 39. Atunci când vorbeşte coreeană, îi e puţin imposibil să nu spună ceva şi în engleză.
 40. Nu-i place atunci când cineva vorbeşte în engleză şi nu are o pronunţie bună şi vorbeşte engleza doar ca să o vorbească.
 41. Dok2 vede vocea ca pe un instrument.
 42. În muzica lui, ritmul şi balansul sunt mai importante decât versurile.
 43. Nu vrea ca oamenii să spună că nu le place o melodie din cauza versurilor, fără ca măcar să o fi ascultat puţin.
 44. Uneori mixează unele fragmente din cărţi care îi plac.
 45. Mai demult când nu avea bani, se gândea că poate cumpăra orice cu 10 milioane de Woni, dar acum că a început să câştige câte, 10-20-50 milioane de Woni, i s-a schimbat percepţia. Mereu a vrut să poarte ceva de la Luis Vuiton, aşa că odată şi-a îndeplinit dorinţa copilăroasă şi a purtat din cap până-n picioare doar produse de la Luis Vuiton.
 46. Nu vrea să apară la TV, să devină repede o celebritate şi apoi totul să îi fie uşor.
 47. Vrea să meargă cât se poate de departe cu hip-hop-ul.
 48. Când compune melodii pentru albumele lui, prima dată mereu îl lasă pe The Quiett să le asculte în maşina lui.
 49. Nu îi place să asculte muzică în timp ce se plimbă, de aceea nu are nicio melodie în iPhone şi nici nu-şi poartă iPad-ul cu el. În schimb, ascultă doar atunci când conduce.
 50. Ascultă melodii de la artişti precum: Meek Mill, Rick Ross, Tyga, Big Sean, Chris Brown, Usher şi Rihanna.
 51. În melodia „100%” a folosit 100 de cuvinte.
 52. A compus melodia „Cap, Tatt, Jays” deoarece cele trei îl reprezintă perfect. Mulţi nu ştiau ce reprezintă cele trei prescurtări. Cap vine de la full-cap-uri şi snapback-uri, Tat de la tatuaje şi Jay de la adidaşii Jordan. Consideră că este singurul rapper coreean care are atât de multe cap-uri, tatuaje şi adidaşi marca Jordan.
 53. Are în jur de 30-40 de tatuaje.
 54. Nu ar încuraja pe nimeni să-şi facă tatuaj deoarece dacă îţi faci un tatuaj nu te mai poţi opri şi pentru că doare foarte tare. Deşi e aproape acoperit cu tatuaje consideră că ar fi mai bine ca oamenii să nu aibă niciun tatuaj.
 55. Nu a regretat niciun tatuaj pe care şi l-a făcut. Vrea să aibă cât mai multe tatuaje şi să şi le arate purtând pantaloni scurţi şi un tricou alb simplu.
 56. Melodia „Never Die” a compus-o cu ceva timp în urmă, dar din cauză că agenţia la care se afla pe atunci nu l-a lăsat să o lanseze, a uitat de ea. Mai târziu a vrut să o includă în albumul Hustle Real Hard dar melodia nu se potrivea cu stilul muzical al celorlalte melodii de pe album, apoi a vrut să o includă în albumul Do It For The Fans dar nici pe acest album nu s-a potrivit, dar în cele din urmă a reuşit să o includă în albumul CD 1.
 57. Nu plănuieşte să fie foarte activ ca şi producător, dar dacă cineva îi cere să îi compună câteva melodii nu va refuza.
 58. I-ar plăcea să compună melodii pentru rapperi străini, cum ar fi: Meek Mill, 2 Chainz şi Ace Hood.
 59. Consideră că poţi să devi un muzician sau rapper şi fără să dai audiţii. Îi este milă de cei pe care îi vede că plâng deoarece nu au fost acceptaţi la o companie.
 60. A vrut să colaboreze cu Zico, dar deoarece Zico este activ într-un domeniu total diferit de a-l lui, a ales să colaboreze cu alt rapper.
 61. Nu îi place ca alţi oameni să fie în albumul lui sau în jurul lui. Consideră că oamenii care gândesc la fel şi au o gândire pozitivă ajută mult mai mult şi de aceea preferă să lucreze doar cu oamenii care gânedsc ca şi el.
 62. Este un rapper underground, nu un idol.

14 gânduri despre „K-Rapper Facts: Dok2

 1. JWalkerRO

  Mi a placut sfarsitul:)) sa nu existe niciun dubiu!!:)) mania asta a lui cu Jordan e dusa la un alt nivel..stiu,baietiilor le plac ceva in genul cum suntem noi cu pantofii dar…Dok2 are nevoie de terepie:))) e unul dintre cei mai buni rapperi din Coreea,e tanar,e talentat,e propriul sau sef…ce sa mai..e pachetul complet!
  ps.a fost o faza tare amuzanta cu el si Jay..trebuia ca Jay sa mearga la el acasa..bun.ajunge în fata usii il suna gen am ajuns..Dok2 deschide usa..Jay nu e nicaieri..il suna..’unde esti?’ Jay’la usa’ doar ca mister Jay Park uitase ca Dok2 s-a mutat si a mers la vechea sa locuinta asta desi il vizitase pe Dok2 la noua casa de cateva ori:))))..poveste spusa de Dok2 pe twitter:)

  Apreciază

  Răspunde
  1. loraineella

   =))))) loool. Ştiam bine că Jay e cam aerian :)))
   Da, mi-am adus aminte ce ai zis aseara, zi am zis ca să las aia ca ultimul fact 😕

   Apreciază

   Răspunde
   1. JWalkerRO

    Asta e unul din farmecele lui:))) sau a mai fost una la inceputul carierei solo a lui Jay.. Cand termina de scris niste versuri le arata lui Dok2 si Q ptr parerea lor(cum nu era fluent in coreeana) Dok2 mereu le aproba..Q incerca sa ii explice uite aici cred ca suna mai bine asa.sau Dok2 cantand KYN in camera de hotel(cred ca al3 lea 1llionaire vlog) :))))) .pff..cate povesti de care nu avem habar s-au intamplat cu nebunii astia:))

    Apreciază

    Răspunde
    1. loraineella

     Gândeşte-te câte sunt nespuse! =))))) omg. Eu , Dok2, Gray şi Beenzino am fi best friends =))))) Cu Jay, mamă, noi doi am distruge TOT! Am fi doi aerieni :))))))

     Apreciază

     Răspunde
   1. JWalkerRO

    Pe langa faptul ca e unul dintre cei mai buni…e si bogat..1llionaire records merge tare bine:) asa ca nu il condamn ca isi face toate poftele mai ales ca atunci cand a fost copil a dus lipsuri..Gray a zis ca s-a inspirat și din povestea lui cand a scris Dream chaser..ca povestea lui ar trebui sa fie exemplu pentru cei care au un vis si doresc cu ardoare sa si-l implineasca..daca ai pasiune,esti dispus sa muncesti in cele din urma o sa reusesti..si Dok2 e un ex bun:)

    Apreciază

    Răspunde
  1. JWalkerRO

   ea a denumit rubrica „k-rapper” pentru a face o diferentiere intre idoli si rapperi..chiar daca baietii sunt rapperi in trupa..ei tot idoli sunt..in schimb cei din AOMG,1LLIONAIRE,AMOEBA,BRAND NEW MUSIC etc. sunt rapperi,nu au nicio treaba cu imaginea unui idol..e vorba de k hip hop..nu kpop..imi cer scuze ptr faptul ca mi-am permis sa raspund la o intrebare ce nu imi era adresata..banuiesc ca,cam asta era raspunsul pe care l-ai fi primit si din partea lui loraineella:)

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s