Împărtăşeşte-ţi talentul cu alţi fani kpop!

1392994_679264785425717_926370841_n

Astăzi mă simt darnică aşa că vă fac o propunere, care cred că o să vă placă şi este un fel de a încânta şi unele cereri de la cei ce citesc blogul.

Ce trebuie să faceţi? Ei bine, dacă aveţi talent la desenat, scris, cântat, făcut dance coveruri sau orice se poate numi talent în lumea kpop, eu vreau să vă promovez munca. Cum? Ei bine, dacă ai un fanfic care merită citit, sau un desen reuşit, un dance cover, un cover cântat nu te sfii să îl arăţi lumii. (Se poate şi mai multe).

Cum facem asta? Păi iniţial propun ceva, dacă aveţi voi o idee mai bună o puteţi împărtăşi. Caut imagini, fanarturi, fanficuri, coveruri făcute de voi, pe care să le postez aici ca să vă fac reclamă. Totuşi unii dinte voi poate nu le au postate nicăieri din cauza faptului că le este frică de ceea ce au făcut, dar hei arătând lumii ceea ce poţi te vei îmbunătăţi.

Vă voi lăsa mai jos în acest post o formă de contact. Acolo voi îmi puteţi lăsa un link către poza, coverul povestea etc. alături de un nume şi câteva cuvinte, eu le voi posta pe blog când se vor strânge şi voi strângeţi fani, ce ziceţi? Dacă totuşi nu aveţi postate nicăieri puteţi încerca să încărcaţi pozele (gratis şi fără cont) pe imgur şi să îmi lăsaţi linkul. Pentru fişiere puteţi folosi asta, şi să îmi lăsaţi linkul, dar totuşi parcă nu vreau să descarc în pc-ul meu orice.

Am câteva condiţii totuşi, păstraţi totul PG, adică nimic peste 18.

Nu ştiu dacă aţi înţeles ceea ce vreau eu să fac, dar vă spun că vă dau o oportunitate să văfaceţi munca cunoscută. Şi asta pentru că ştiu că sunt mulţi care au cerut ficuri pe blog.

Ceea ce aveţi mai sus este desenul Anei (autor aici), în a cărui posesie am intrat acum ceva vreme 🙂

Deci mai jos îmi lăsaţi un link cu munca voastră, un nume şi câteva cuvinte.

P.S. La „Contact” în bara de sus găsiţi acelaşi lucru ca şi mai jos, în caz că pierdeţi postul acesta.

P.S.S Dacă sunteţi cuminţi, când am să postez prima rubrică cu ce îmi trimiteţi voi, postez şi „Prefaţa” mea la primul fic kpop în română pe care intenţionez să îl scriu. (Deşi n-am nume, şi nici ideei între început şi sfârşit).

P.S.S.S Ce părere aveţi?

19 gânduri despre „Împărtăşeşte-ţi talentul cu alţi fani kpop!

       1. Crissa Autor post

        Am primit documentul cu povestea dar eu cum o postey? :O 😀 ca am pus linkuri nu pot sa postez aici ca e lunga…….

        Apreciază

 1. Soo Yun

  ar fi super ,am cateva desene facut de mine si le-au vazut multiiii , in special colegiiiii, un desen cu REN ,la luat doamna de desen , ca ia placut mult 😀 poate o sa mai fac unu sper sa imi iasa la fel de bine 😀 In general nu pot face doua desene identice ,la fel de bine

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kriss L

  Este o idee super , dar are ceva daca fanficul nu este terminat? postez pe o pagina si nu stiu cat de reusit este dar am decis sa postez pt ca prietenilor le place insa nu l.am postat tot , m.ai am.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s