SM Entertainment şi Amoeba Culture confirmă relaţia lui Sulli cu Chozia + SM Entertainment neagă zvonurile cum că Sulli ar părăsi f(x)

SM Entertainment şi Amoeba Culture confirmă în cele din urmă relaţia lui Sulli din f(x) se întâlneşte cu Chozia din Dynamic Duo. Confirmarea vine după ce ‘Dispatch’ i-a surprins pe cei doi la o întâlnire.

SM Entertainment a oferit un răspuns simplu, dar puţin vag. Aceştia au spus, „Sulli si Chozia sunt într-o relatia în care unul depinde de celalalt.”

La puţin timp după anunţul făcut de SM, Amoeba Culture a confirmat că cei doi sunt un cuplu, „La început cei doi au avut o relatie buna ca si sunbae-hoobae, dar cu timpul au început sa-si dezvolte sentimente unul pentru celalalt, iar acum se întâlnesc. Le mulţumim celor care îl iubesc pe Chozia, şi vă rugăm să le acordaţi celor doi dragoste.”

De asemenea, Chozia a trimis un mesaj prin intermediul agenţiei:

„Imi pare rău că vam făcut să vă îngrijoraţi fără a putea să vă explica situaţia în ciuda speculatilor, lucrul acesta se datorează unor circumstanţe personale.

Am crezut că soluţia este să nu spun nimic, fiindcă nu am vrut ca relaţia mea cu ea să fie o altă sursă de durere pentru Sulli, care suferă deja din cauza comentarilor negative şi a zvonurilor.

Până acum suntem într-un stadiu unde amândoi avem sentimente unul pentru celălalt şi progresăm cu atenţie. Spre să vă uitaţi cu interes la relaţia noastră. Vă mulţumesc.”

‘Dispatch’ a sugerat că Sulli a părăsit f(x), însă SM Entertainment neagă anunţul facut de ‘Dispatch’, „Zvonurile despre f(x) sunt complet false.”

6 gânduri despre „SM Entertainment şi Amoeba Culture confirmă relaţia lui Sulli cu Chozia + SM Entertainment neagă zvonurile cum că Sulli ar părăsi f(x)

  1. anisieandra

    Cand am vazut titlul mi.a cazut fata! Prima oara am citit ceva in engleza desprea asta pe Instagram si m.am gandit ca daca e adevara, sigur deja a aparut aici. Daca pana acum Sulli nu era privita oarecum „cu ochi buni”, acum clar fanii vor tabari pe ea…LA PROPRIU! Eu o iubesc pe Sulli si iubesc f(x) si ii voi sustine relatia. Dar, totusi ceva pare ciudat. Sa te retragi si apoi sa.ti faci cunoscuta relatia. Nu m.ar mira sa zica de acum ca s.au si casatorit! Nu stiu…eu tot imi faceam sperantii ca, cuplul MinSul e real :)) La fel si Daragon…Da…imi iubesc idolii. Sper sa fie fericiti si ca Sulli ca coboare cu picioarele pe pamant.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Sulli din f(x) va reveni la promovările ei pentru “Fashion King” după trei luni de pauză | K-Pop Romania

Lasă un comentariu