K-Actor Facts: Ji Chang Wook

Imagini pentru ji chang wook

 • Nume: Ji Chang Wook
 • Profesie: Actor
 • Data nașterii: 5 Iulie 1987
 • Zodie: Rac
 • Înălțime: 182 cm
 • Greutate: 65 kg
 • Grupa sangvină: 0
 1. Este din Anyang, Coreea de Sud.
 2. A studiat la Dankook University, Theater and Cinema.
 3. Este la agenția Glorious Entertainment.
 4. El a devenit un actor foarte bun, dintr-un băiat foarte timid.
 5. Și-a făcut debutul în actorie în 2007, cu filmul ”Sleeping Beauty”.
 6. A apărut în următoarele MV-uri: ”It’s Over” și ”That’s My Fault” de la SPEED, ”I Need You” de la K.Will, ”Lovey Dovey” și ”Cry Cry” de la T-ARA, ”I Have To Let You Go” de la Park Ji Yeon & Young Gun, ”Broke Up Today” de la Younha și ”Are You Ready?” de la Lena Park & Dynamic Duo.
 7. De asemenea, Ji Chang Wook a apărut și în multe reclame.
 8. După terminarea dramei ”Empress Qi”, a devenit mult mai cunoscut şi a început să primească mult mai multe oferte. Deşi popularitatea lui începea să crească şi oamenii îl recunoşteau mai uşor, el spunea că nu poate simţi aceste lucruri ca să se bucure de ele. El s-a distrat jucând rolul lui Ta Hwan, iar după finalizarea filmărilor, a devenit mult mai relaxat.
 9. A spus că, deşi drama ”Empress Qi” are 51 de episoade, iar filmările au durat 8 luni, el a încercat să se concentreze, chiar dacă, uneori, dormea doar 3 ore pe zi sau o singură oră, pentru a se putea acomoda cu scenariul.
 10. În afara scenei, lui îi place să poarte conversaţii, să dea şi să primească sfaturi şi să spună/audă poveşti amuzante. Când se simte plictisit sau distras mult timp, el nu poate continua să relaţioneze.
 11. Atunci când trebuie să se menţină pentru filmări, are mare grijă la alimentaţie şi consumă nu mai mult de o sticlă de soju, la o masă.
 12. Ji Chang Wook a spus că e foarte greu să îşi facă o prietenă, să o facă să-i înţeleagă situaţia şi mai ales să îi acorde atenţie din cauza slujbei pe care o are.
 13. Tipul lui ideal este o fată cu care poate purta uşor o conversaţie, cu care are multe în comun şi care să-i înţeleagă ‘situaţia’.
 14. El spune că admiră muzicienii şi îi place muzica de când era copil.
 15. Într-un interviu pentru Wikikpop, intervievatorul i-a amintit de faptul că, pentru un alt interviu a recunoscut că este o persoană introvertită, căreia îi este teamă de oameni şi l-a întrebat dacă acesta este ‘personajul său din viaţa reală’. Ji Chang wook a răspuns că, uneori, el biruie aceste aspecte introvertite, deşi a recunoscut că încă îi este teamă de persoane străine. El a spus că se preface că nu îi este teamă de oameni şi încearcă din greu să depăşească acest defect.
 16. De obicei, dă răspunsuri scurte când este asaltat de presă.
 17. Părinţii lui nu au fost de acord cu decizia lui de a deveni actor şi nu le-a plăcut când acesta mergea la teatru în timpul colegiului. Acum ei sunt îngrijoraţi în privinţa lui, deoarece sare peste mese, pierde nopţile şi îşi riscă sănătatea. De asemenea, actorii au mereu probleme din cauza celor care creează zvonuri false. Părinţii lui i-au recomandat să nu umble după femei şi să consume puţin alcool.
 18. El a spus râzând că părinţii lui îl iubesc cel mai mult când îi ajută financiar.
 19. Susţine că nu cântă bine, dar a acceptat să cânte melodia pentru drama ”Empress Qi” pentru că piesa i s-a părut minunată.
 20. Îi place să cânte şi să asculte melodii.
 21. A avut noduli în gât, pentru că a jucat în 3 musicaluri (”Jack The Ripper”, ”Those Days” şi ”Brothers Were Brave”) în aceeaşi perioadă. El a spus că se simţea obosit, dar era fericit pe scenă.
 22. Şi-ar fi dorit să joace în musicalul ”Story Of My Life”, dar Jo Kang Hyun a primit rolul.
 23. S-a împrietenit cu mulţi actori mai în vârstă decât el care l-au ajutat când a întâmpinat greutăţi. De exempul: Son Hyun Joo, Lee Pil Mo, Han Sang Jin şi Jo Jin Woong.
 24. Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi este actorul Jo Jin Woong. Deşi acesta este cu 10 ani mai în vârstă, a fost mereu de partea lui, a plâns pentru el, i-a dat sfaturi şi au băut împreună. Lui i-a părut foarte rău că nu a putut ajunge la nunta acestuia, din cauza repetiţiilor pentru drama ”Sons Of Sol Pharmacy”.
 25. Uneori, când se simte obosit şi vrea să facă un compromis cu realitatea îşi reaminteşte de sfatul lui Son Hyun Joo: ”Înţelege-ţi sentimentul de datorie pentru rolul tău şi acceptă-l prin muncă!”. Atunci când a jucat rolul lui Ta Hwan, s-a gândit şi la alt sfat primit: ”Fă un efort cu sentimentul de datorie şi responsabilitate!”.
 26. Când a fost întrebat ce va face peste 10 ani, a spus că îşi va atinge scopul, acela de a fi un actor bun.
 27. Tipul lui ideal e YoonA din Girls Generation.
 28. Când era mic dorea să devină arhitect sau inginer. Când a devenit mai tânăr voia să ajungă poliţist, judecător, avocat, medic sau profesor.
 29. Lumea crede că seamănă cu actorul britanic Jonathan Rhys Meyers.
 30. Într-o ocazie, a spus că actriţa Song Hye Kyo era fata viselor lui.
 31. E unul dintre cei mai bine plătiţi actori din Coreea de Sud.
 32. În august 2017, acesta s-a înrolat în armată ca soldat în serviciul activ.
 33. Câteva drame în care a jucat: Suspicious Partner (2017), Mr. Right (2017), 7 First Kisses (2016-2017), The K2 (2016), Healer (2014), Empress Ki (2013-2014), Five Fingers (2012), Warrior Baek Dong Soo (2011) şi altele.
 34. Câteva filme în care a apărut: The Bros (2017), Fabricated City (2017), The Long Way Home (2015) etc.
 35. În anul 2018, la 13th Annual Soompi Awards, a câştigat Cel Mai Bun Sărut cu Nam Ji Hyun (Suspicious Partner)
 36. În 2016, la 31st Korea’s Best Dresser Swan Awards, a câştigat premiul pentru Cel Mai Bine Îmbrăcat Actor (The K2)
 37. În 2015, la TV Drama Awards Made In China, a primit premiul pentru Cel Mai Popular Actor (în străinătate).
 38. În anul 2014, la KBS Drama Awards, a câştigat Premiul de Popularitate (Healer).
 39. Tot în 2014, la KBS Drama Awards, a primit Cuplul Anului cu Park Min Young (Healer).
 40. În 2013, la MBC Drama Awards: a câştigat Premiul de Excelentă cu drama Empress Ki.
 41. Tot în 2013, la 7th The Musical Awards: a câştigat Cel Bun Actor Nou-Venit cu muzicalul „The Days”.
 42. În 2011, la KBS Drama Awards: a primit Premiul de Excelenţă – dramă zilnică (Smile, Dong Hae).
 43. În anul 2011, la SBS Drama Awards: a câştigat Noul Star cu serialul istoric Warrior Baek Dong Soo.

10 gânduri despre „K-Actor Facts: Ji Chang Wook

 1. Kpop4Ever

  Chang Wook e unul dintre actorii mei preferati!Imi pare foarte rau ca s-a terminat ‘Imparateasa Ki’ la doar 51 de ep. Si mai ales in acel fel… In fiecare zi, urmaream acest serial impreuna cu parintii mei. Erau de-a dreptul uimita cata importanta adresau fiecarei actiuni facute de doamna ki si imparatul, chiar si imparateasa si imparateasa mama!
  Prin toate actiunile facute de el transmite sentimente si emotii puternice, de aceea Chang Wook este un actor foarte bun! Bravo!~

  Apreciază

  Răspunde
   1. Dia97 Autor post

    Mulţumesc de înştiinţare 🙂 Abia aştept să-l văd!!!
    City Hunter şi Ghost le-am văzut de nenumărate ori … sunt preferatele mele, pe lângă Innocent Man şi Princess Prosecutor.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Kinki

  „Părinţii lui i-au recomandat să nu umble după femei şi să consume puţin alcool.” …=)) JIII CHAAANG WOOK., TE IUBESSC !! CU TOATE CA NU STII CA EXIST , TE IUBESC , EU NU MA SUPAR ! ❤ ❤

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. mel

  Foarte sincer in interviu :)). Imi place enorm de mult actorul acesta, l-am descoperit in serialul Empress ki si mi-a placut felul in care a jucat :), dar si in serialul Healer pe care il recomand cu drag. Multe laude pt cei care au tradus acest inerviu .

  Apreciază

  Răspunde
 4. mihaelamotreanu

  Genial actor si foarte bun articol cu mentiunea ca din ce am citit eu cea care nu a fost de acord ca JCW sa devina actor a fost mama lui, tata nu mai are, a murit de cancer cand wookie era in scoala generala. Keep up the great work!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s