[Personal] Topul melodiilor preferate din luna iulie

Am fost destul de greu să aleg 20 de melodii ce mi-au plăcut cu adevărat în luna iulie. Totuși, pentru primele două locuri mi-a fost atât de greu încât mi-am pus prietena cea mai bună să aleagă și ea ce îi place mai mult.

Sunt câteva trupe care până acum nu le știam, nu le plăceam sau pur și simplu nu le ascultam muzica, dar în această lună m-am decis să le dau o șansă și astfel unele dintre ele m-au surprins în mod plăcut. Sunt în top și câteva melodii care au foarte puține vizualizări și pe care mai mult ca sigur nu le știți, dar vă rog să le dați o șansă și să le ascultați.

20. POTEN – Go Easy

Nu știam cine sunt fetele acestea, dar melodia este destul de bună și îmi place conceptul MV-ul, deși nu îmi place tipul care apare în videoclip.

19. Hello Venus – I’m Ill

Melodia este destul de bună, dar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost beat-ul. Chiar ar trebuii să se scoată un instrumental.

18. Yunho (TVXQ) – Champagne

Înainte eram mai axată pe JYJ și melodiile vechi de la TVXQ (ca 5 membri), dar de ceva timp am descoperit cât de buni sunt Yunho și Changmin. Melodia aceasta mi-a plăcut, dar sunt unele părți care nu mă dau pe spate, de aceea este doar pe locul 18.

17. ELUPHANT – SimSim feat. Soyou (SISTAR)

Inițial am ascultat-o din cauza lui Soyou și m-a uimit. Este o melodie foarte bună.

16. Nine Muses – Heart Locker

Mi-au plăcut de Nine Muses de mult timp așa că nu este o surpriză că am pus-o în top. Melodia este bună și îmi pare rău că nu au mai multă popularitate.

15. SONAMOO – Cushion

Le ascultasem melodia de debut acum mai mult timp și nu prea îmi plăcuse, dar melodia aceasta mi se pare mult mai bună.

14. Kisum – You & Me feat. Jooyoung

E o melodie drăguță de vară, un băiat frumos ce face featuring, Kisum și rapul ei genial. Ce vreți mai mult?

13. Girls Generation – Party

Nu sunt o mare fană SNSD, cred că singurele melodii care îmi plac cu adevărat de la ele sunt Into The New World și Run Devil Run, însă melodie asta este mai mult decât mă așteptam. Să vedem ce vor face în continuare, deși nu mă aștept la mai mult de atât.

12. B2ST – Gotta Go To Work

Îmi place mult MV-ul și am ascultat-o prima dată din plictiseală. Deși băieții au încercat un stil mai cute pentru melodia aceasta, nu au exagerat și a ieșit perfect.

11. Changmin – Rise As One

Îmi place melodia, îl iubesc pe Changmin, MV-ul e ciudat într-un fel sau altul. Chiar îmi pare rău că TVXQ nu mai au vizualizări, ceea ce mi se pare o tâmpenie, având în vedere că au avut unul dintre cele mai puternice fandomuri.

10. Crush – Oasis feat. ZICO

După ce am ascultat pentru prima dată Sofa de la Crush, m-am îndrăgostit de băiatul ăsta. A devenit relevația anului pentru mine. Orice scoate este perfect. Zico este doar un plus ❤

9. Girls Day – Ring My Bell

Nu sunt chiar cea mai mare fană și prima dată mi s-a părut cam ”gălăgioasă” melodia, dar după câteva ascultări a început să îmi placă destul de mult.

8.  GOT7 – Just Right

Melodia aceasta este G-E-N-I-A-L-Ă. Jackson ce faci cu crema aia? No comment..

7. Stellar – Vibrato

Dacă nu vă place sau vă deranjează sexualitatea videoclipului, închideți ochii și ascultați melodia. Fetele acestea chiar cântă bine.

6. INFINITE – Bad

Beat-ul e foarte bun, ei sunt buni, versurile sunt bune, deci o melodie bună. Exact la ce mă așteptam de la ei.

5. Jay Park – My Last feat. LOCO & Gray

Vară, căldură, tricou lipsă, Jay Park, ce să ceri mai mult de la viață? Pot să mor liniștită acum.

4. BIGBANG – Sober

Primele patru locuri au fost greu de ales. BIGBANG sunt pentru mine cei mai buni, dar de data asta au fost întrecuți. Daesung și tobele – combinație demențială.

3. B2ST – YeY

E complet diferită de Gotta Go To Work. Îmi place totul la această melodie și la MV, cu o singură excepție. Ce i-a venit stilistului de la pedepsit cu Hyunseung. Ce-i cu părul ăla?

2. BIGBANG – If You

Deci, vocea lui T.O.P m-a uimit, iar Daesung mi-a arătat din nou de ce îl iubesc atât de mult. Chiar mă bucur că nu au scos un videoclip pentru că nu avea nici un rost.

1. Super Junior – Devil

Repeat, repeat, repeat…. Melodia aceasta o am pe repeat de câteva zile. A fost greu să aleg, dar Super Junior m-au distrus complet, m-au lovit din plin, m-au omorât. Nu înțeleg de ce melodia nu e în topuri. Cred că oamenii din Coreea au înnebunit.

4 gânduri despre „[Personal] Topul melodiilor preferate din luna iulie

 1. chedder140

  Cred ca imi place mai mult Mamacita, dar nu pot nega faptul ca Devil este o melodie proasta.
  Dupa 11 ani de activitate, + 2 ani de hiatus si plecare lui JYJ, TVXQ inca au un fandom puternic. Pana la urma castiga la emisiuni si vand bilete la concerte in 3 minute. Ceea ce gasesc destul de amuzant este faptul ca au dat lovitura cea mare in Japonia dupa ce JYJ au plecat.
  Nice top.

  Apreciază

  Răspunde
 2. 0vershade

  Ah, Devil… Momentul ăla când afli că modelița ceea are 14 ani și media de vârstă de la SJ e de aproape 30 – neprețuit 😀
  Suddenly, I’m not such a perv anymore!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Top personal luna iulie – Dia97 | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s