[02.09.2015] Ştiri pe scurt

4Minute’s Jiyoon to Reportedly Join “Unpretty Rapstar 2″

Datele de înrolare ale membriilor Super Junior. Super Junior vor lansa un album special? Comeback B.A.P? Jiyoon nu apare în ‘Unpretty Rapstar‘. Citiţi despre acestea şi multe alte ştiri pe scurt mai jos:

Jiyoon din 4minute nu se va alătura castului ‘Unpretty Rapstar‘ în sezonul 2. Se pare că zvonurile au fost unele false iar emisiunea va începe cu cele 11 concurente deja alese în concurs.

Datele oficiale se înrolare ale membriilor Super Junior au fost anunţate. Astfel Eunhyuk se va înrola pe 13 octombrie, Donghae pe 15 octombrie (fix de ziua lui). De asemenea Siwon şi Changmin din TVXQ se vor înrola pe 19 noiembrie.

Tot Super Junior plănuiesc să lanseze un album special înainte de plecarea celor trei membrii în armată. Albumul ar putea fi lansat undeva luna aceasta.

Membrul Tak din Baechigi se va însura pe 31 octombrie. El şi iubita sa care i-a fost alături timp de 7 ani au decis să se căsătorească, iar nunta va avea loc la Ramada Hotel. Nunta nu va fi una publică.

Baechigi’s Tak Is Getting Married in October

Moon Geun Young şi Yook Sungjae din BTOB au fost confirmaţi pentru serialul ‘Village – Achiara’s Secret‘. Premiera serialului va avea loc după terminarea dramei ‘Yongpal‘.

Moon Geun Young and BTOB Yook Sungjae Confirmed for “Village”

Actriţa Lee Sung Kyung a fost confirmată pentru adaptarea în serial a desenului ‘Cheese in the Trap‘. Ea va portretiza personajul Baek In Ha.

Lee Sung Kyung Cast in “Cheese in the Trap” Adaptation

Haeryung din BESTie a fost aleasă personaj principal într-o noup dramă web numită ‘9 Seconds’. Premiera dramei va avea loc la sfârşitul lunii septembrie.

BESTie’s Haeryung Cast as Female Lead in New Web Drama

B.A.P se pregătesc de revenire? Potrivit sitului coreean Topstarnews.net surse din interior au declarat că grupul plănuieşte să aibă un comeback la sfârşitul acestui an sau la începutul anului 2016.

비에이피(B.A.P) / 톱스타뉴스 포토 뱅크

3 gânduri despre „[02.09.2015] Ştiri pe scurt

  1. Madaa

    Comeback B.A.P, omo ❤
    2 ani fara Donghae… macar mai primim un album inainte de plecarea celor trei membri :(( Si de ce tocmai 15? of 😦 Mereu m-am gandit ce coincidenta mare ca primii mei biasi supremi, Zelo si Donghae, sunt nascuti pe aceeasi data :))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s