SM Entertainment l-au dat în judecată pe Tao

SM Entertainment a anunţat că a înaintat un proces împotriva lui Tao şi a companilor care l-au ajutat cu albumul lui solo.

Agenţia a lansat aceeaşi declaraţie pe care a lansat-o şi împotriva lui Kris şi Luhan, anunţând „Procesul nostru împotriva lui Tao şi companiile de producţie care l-au ajutat pe Tao cu activităţile solo, a fost oficial înregistrat la Curtea din Beijing pe 18 septembrie.”

Compania a mai declarat „Tao era în contact cu o agenţie diferită încă din aprilie 2015 şi şi-a început activităţile şi a continuat cu producerea albumului, fără să spună nimic echipei noastre şi agenţiei. În acest fel, Tao şi-a folosit faima căpătată din EXO pentru a apărea în reclame şi emisiuni, şi pe 24 august 2015 a înaintat un proces împotriva noastră la Curtea din Seoul. Până când curtea va lua decizia finală, contractul dintre SM şi Tao este încă valabil iar Tao trebuie să respecte contractul şi să nu aibă activităţi ilegale ca celebritate.”

SM au mai spus că activităţile ilegale ale lui Kris, Luhan şi Tao afectează negativ schimbul cultural dintre Coreea şi China şi astfel SM va face orice este posibil pentru a creea o cooperare între cele două ţări.

sursa: allkpop

2 gânduri despre „SM Entertainment l-au dat în judecată pe Tao

  1. Silvia

    cred ca comportamentul lui SM fata de chinezi afecteaza mai mult decat activitatile ilegale ale lui Kris, Luhan si Tao…oameni ca sm ar trebui dati in judecata, cei care nu stiu sa se poarte omeneste tinand cont ca erau chinezi, nu coreeni…nu inteleg cum mai are curaj sa faca asta. asta a fost parerea mea..

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  2. Pingback: Tao nu este de acord cu ceea ce spune SM Entertainment | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s