Hi-Lite Records fuzionează cu CJ E&M Entertainment

Compania sud-coreeană de entertainment și conținut media CJ E&M a anunțat și vorbit despre noua sa „achiziție”: Hi-Lite Records. 

Hi-Lite Records este o companie hip hop fondată de PaloAlto în anul 2010. Pe lângă faptul că îi susține cariera acestuia, compania mai este și „casa” unor artiști apreciați precum B-Free, Huckleberry P, Reddy, Okasian, Keith Ape. 

O dată cu această fuziune, CJ E&M va oferi o infrastructură mai bună, marketing,  investiții și oportunități pentru ca artiștii, cât și CEO-ul PaloAlto, să se poată concentra doar pe partea muzicală.

Această înțelegere vine în urma popularității tot mai ridicate pe care genul (hip hop) o are pe piața muzicală din Coreea. Recentul succes al competițiilor rap, Show Me the Money, unde PaloAlto a avut rolul de producător, și Unpretty Rapstar, a dus la creșterea popularității unor artiști( ce aveau o popularitate scăzută înainte de competiție).

Chiar dacă există diferite genuri într-o piață atât de limitată precum e cea din Coreea, acum e timpul ideal pentru diversitate. Hi-lite Records și alte companii hip hop (ce au artiști cu calități) vor duce la o schimbare pe piața muzicală din Coreea. ” Ahn Suk Joon , CEO CJ E&M Music.

Cr. Kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s