7 tipuri de întâlniri pe care le poţi avea în Coreea

personalized dining thumb

Cauţi o locaţie romantică de Crăciun, unde să petreci timpul alături de persoana iubită? Mai jos există 7 locaţii din Seoul unde cuplurile îşi petrec mai mereu timpul împreună.

Patinuarul din Seoul

Faimosul patinuar este deschis în timpul lunilor de iarnă, dar aştaptarea deschideri lui merită. Cât de romantic poţi deveni patinând sub cerul nelimitat şi lumini strălucitoare?

Grădina de trandafiri

Această grădină de pe acoperiş are atât de mulţi trandafiri expuşi, şi se află deasupra unuia dintre cele mai vechi cinemauri din Coreea. Poţi merge la film şi apoi să petreci timpul în grădină.

Lotte World

Cui lui îi plac parcurile de distracţii? Hoinăriţi prin Lotte World şi găsiţi atracţii. Există chiar şi un patinuar foarte popular în lunile de iarnă.

Pădurea Seoul

Aceasta este un loc de escapadă. Poţi scăpa de stresul urban şi aglomeraţia Seoulului. Uşor accesibilă de la metrou, pădurea este un loc liniştit fără să fie nevoie să părăseşti oraşul:

Turnul Namsan

Unul dintre cele mai înalte locuri din oraş este Turnul Namsan. Arată ca Podul Pont des Arts din Paris, loc unde cuplurile atârnă lacăte cu mesaje inscripţionate.

Insula Nami

Nami a fost făcută celebră de serialul ‘Winter Sonata’. Multe cupluri merg pe această cărare, chiar recreând scene din serial.

Dongjak Bridge Cafe

Cloud Cafe & Red Sky Cafe sunt localizate chiar pe Podul Dongjak, oferind o atmosferă relaxantă şi o privelnişte spre oraş.

Insula Jeju

Insula Jeju este un paradis tropical, fiind denumită şi ‘Hawaiiul Coreei’, şi este una dintre destinaţiile de top pentru lunile de miere.

sursa: koreaboo

Un gând despre „7 tipuri de întâlniri pe care le poţi avea în Coreea

  1. Ally

    Gradina aia de trandafiri e geniala,la fel si Turnul Namsan,Dongjak Bridge Cafe si Jeju.Daca as trai si eu pe acolo,eventual cu multi bani si biasul meu iubit…:)))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu