SM Entertainment câştigă un proces împotriva lui Tao

SM Entertainment a dat o declaraţie oficială că ei au câştigat un proces împotriva fostului membru EXO, Tao. Agenţia a câştigat procesul cu privire la faptul că Tao trebuie să plătescă înapoi suma de bani pe care o datorează companiei.

Declaraţia oficială a agenţiei aici:

SM Entertainment este în prezent în proces împotriva membrilor EXO Kris, Luhan şi Tao pentru încălcarea contractelor exclusive luând parte la promoţii ilegale în China.

Pe lângă acestea este şi procesul „cerere de plată temporară” împotriva lui Tao făcut pe 13 Octombrie 2015, unde Tao a încălcat obligaţia de a rambursa. A fost decis de către Tribunalul Poporului Intermediar din Qindao, Shandong, China că Tao trebuie să îi ramburseze lui SM Entertainment pentru plata temporară pe care el a întârziat să o plătească.

În Aprilie anul trecut, după ce Tao a plecat fără înştiiţare, a cerut o plate temporară de la SM. SM Entertainment a vrut sincer să facă orice ar fi putut ca agenţie a lui şi i-au dat plata temporară.

Cu toate acestea, chiar dacă Tao ştia în mod clar contul bancar a părţii interesate, acesta nu a reuţit să plătească înapoi suma în timpul promis. Iar el a mers împotriva bunului simţ şi s-a dus la Curtea Coreeană să depună un proces (să-şi anuleze contractul).

Curtea Chineză a decis că Tao a încălcat legea şi a încălcat promisiunea, rezultând în „drepturi predominante la sfărşit.”

Ca o figură publică, Tao nu a făcut nimic decât să se poarte moral iar informal a a avut activităţi ilegale de divertisment sub o companie chineză diferită.

El clar a încălcat „loialitatea unui contract” şi „principiul de integritate al lui Dumnezeu”, pe care China le evidenţiază. El a ignorat standardele morale ca un membru al societăţii.

SM Entertainment nu va rămâne doar cu această hotărâre, va lua măsuri legale pentru a confrunta toate acţiunile cu privire la interesele legitime ale lui SM şi EXO.

Vom reprezenta bunele intenţii ale victimelor şi vom preveni orice deteriorare ce s-ar putea întâmpla între schimbul cultural dintre Coreea şi China din cauza încălcarii contractelor lui Kris, Luhan şi Tao şi încălcarea promisiunii lor.

S.M. ENTERTAINMENT Co., Ltd.

2016 January 5th

Deşi SM Entertainment a câştigat procesul în acest caz specific, ei nu au câştigat procesul lor împotriva lui Tao în toate cazurile, după cum s-a raportat. El pur şi simplu va returna manii primiţi de la companie.

cr.: allkpop, koreaboo

4 gânduri despre „SM Entertainment câştigă un proces împotriva lui Tao

 1. carmen

  nu ma pricep la chestii juridice ,nu pot sa critic..dar stiu situatia in general si imi pare rau cand S.M castiga orice.Sper ca macar Luhan si Kris sa castige

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Tao acuză SM Entertainment de deformare a adevărului | Kpop Romania

 3. irina

  sincer chiar imi pare rau pentru tao …. insa inca nu a pierdut lupta. mai are sansa sa scape de sclavagia din sm.
  Hai Tao! Fighting!
  La fel si Kris si Tao :3
  saranghe ❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s