Fandomul trupei BTS este furios din cauza unui EXO-L care a stricat vacanța lui V

bts-v

Fandomul trupei BTS, ARMY, era fericit, pentru că în sfârșit trupa a primit o vacanță după multele promovări și concerte. Recent, aceștia au fost înfuriați după ce un EXO-L ar fi ruinat vacanța lui V

ARMY și EXO-L au fost recent implicați într-un conflict, după ce membrul din BTS, Jungkook, a fost acuzat că a furat fraza ‘Let’s Love’, cea pe care o folosește EXO. Deși, cearta părea că a trecut, tensiunile au reapărut între cele două fandomuri, din cauza unui incident, în care sunt implicați V și un EXO-L.

Ca mulți EXO-L, pe parcursul acestei controverse, un fan de la SM Entertainment a fost foarte nervos din cauza trupei BTS. În legătură cu acel incident, fanul a scris un tweet “ㅋㅋ Chiar nu îmi place acest grup (BTS). Acesta a făcut o greșeală pe pagina oficială. Ei au șters comentariul cu pricina și apoi, au reactualizat postarea, dar fără să își ceară scuze…^^. Ei ar trebui să lase doar oamenii cu bun-simț să devină idoli.” Chiar dacă postarea a fost un pic răutăcioasă, fanii nu s-au supărat pe EXO-L, până când acesta a avut o interacțiune cu V din BTS.

Pe durata vacanței pe care a avut-o grupul de la Big Hit Entertainment, fanul EXO-L s-a întamplat să-l  întâlnească pe V la restaurantul unde ea lucra. Chiar dacă, aceasta nu era o fană a trupei BTS, ea a profitat de ocazie și a cerut un autograf de la idol și, chiar, a și postat acest lucru.

Fanii au devenit furioși dupa ce fata s-a prefăcut că este fanul lui și a dezvăluit locația unde se afla V. Astfel, informându-i și pe ceilalți, că membrul trupei BTS se află la Gujae CGV și se uită la un film, împreună cu părinții săi. Din cauza ei, mulți fani, printre care și sasaeng au venit să îl vadă, ruinându-i ziua liberă lui V, alături de părinții acestuia. Fanii povestesc că idolul a trebuit să fugă în mijlocul filmului, pentru că s-au adunat prea mulți oameni în jurul lui.

În timp ce fandomul trupei s-a enervat și supărat din cauza fanului EXO-L, ce a stricat vacanța lui V, alți EXO-L sunt, de asemenea, furioși pe fană, întrucât din nou este pătat numele de EXO-L.

Mai jos sunt câteva comentarii ale internauților.

 

CYCQNyWUwAAlTLA

CYCtDQdUQAA0zl2

CYCtDQdUQAA0zl2


  • Vă rugăm, lăsați-i în pace pe băieții noștri
  • Ca și EXO-L îmi este rușine
  • ARMY suportă prea multe
  • Da, fanii care au mers la el sunt de asemenea, de vină, dar cea care a provocat acest lucru poartă cea mai mare vină
  • De ce ar face ea acest lucru când are la profil o poză cu EXO
  • El a avut o pauză pentru prima dată după mult timp și ea i-a ruinat vacanța
  • El a început să fugă, când a realizat că este urmărit și că locația lui a fost aflată… în mijlocul filmului…

Sursa: koreaboo

 

 

 

160 de gânduri despre „Fandomul trupei BTS este furios din cauza unui EXO-L care a stricat vacanța lui V

  1. carmen

    mi se pare o prostie..ca toate fan wars…
    #1 nu toti sunt asa in fandom,nu generalizati
    #2 mi se pare penibila faza in care au ajuns exo l si army ,se cearta pt nimic ,din nimic.treceti peste,nu a murit nimeni,se cheama over reacting.Jungkook nu a „furat” nicio lozinca de la exo,nimeni nu a facut nimic rau sau demn de cearta.unii sunt doar disperati dupa atentie sau nu le convine cand o trupa castiga mai multa atentie decat „oppa” al lor.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  2. elena:*

    Exo-l au intrecut orice masura si sunt foarte nervoasa pentru ca nu cred ca Army i-au urmarit vreodata pe Exo si au inceput sa-i injure sau chestii din astea si mai ales ca Bts au vacanta. V a vrut sa-si petreaca o zi cu familia lui dar nu a putut, Jungkook a fost sa manance la resturant si au venit foarte multi fani si i-au cerut autografe,sa faca poze cu el si Jungkook nu s-a suparat ba chiar i-a facut placere. Mi-am dat seama ca Exo-l sunt foarte invidiosi pentru ca vad ca exista o trupa care poate in 2016 sa sparga toate recordurile facute de Exo si sa devina cea mai populara trupa pentru ca are toate sansele sa o faca, si din aceasta cauza vor sa-l omoare pe Jungkook,l-au acuzat pe Jimin cum ca ar fi plagiat dansul lui KAI( parca numia Kai are voie sa danseze), il acuza pe Jungkook ca a plagiat un vers ceea ce mi se pare o foarte mare prostie si multe altele care chiar nu au nici un sens si chiar vreau sa vad pana unde ajug. Army inca sunt linistiti acum ,dar au sa izbucneasca odata si nu se vor opri, asa sper.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Frentescu Valentina Stefania

      Nu imi vine sa cred ca o simpla fana a facut asta. Cum ai putea sa ai dreptul sa faci asa ceva. O fana a trupei exo nu ar trebui sa ii judece pe BTS care au castigat mereu si au pus suflet pentru a mandri fanele.Doamne nu imi vine sa cred ca unele fane au devenit asa invidioase pe BTS.

      Apreciază

      Răspunde
          1. jwalker425

            Hmm..nici eu nu sunt de aceeași părere dar ..te ai aprins cam prea tare cu insultele pe aici ..mai ușor..ca poti sa ti spui părerea fara sa faci idiot pe oricine care nu ti o aproba pe a ta/are una diferită de a ta ..

            Apreciat de 1 persoană

            Răspunde
            1. Mary

              Mi se pare că tu erai cel/cea care a instigat de la început un conflict … Nu are nicio legătură cu câți bani primesc , aici ține de bun simț și respect față de viața privată a unei persoane … Nu înseamnă că dacă ești faimos nu mai ai dreptul la viață personală …
              Da știau și au fost pregătiți pentru răspunsuri negative , sasaengs și ca multă lume să fie împotriva lor … Dar nu înțeleg de ce ai impresia că ARMY îi dădăcește , este o pretecție reciprocă , BTS sunt protejați de ARMY , în limitele posibile , iar ARMY sunt protejați de BTS …
              Părerea mea , iar tu/dumneavoastră (nu îți știu vârsta) poți/puteți să o luați în considerare sau nu …
              Fiecare persoană are dreptul la o opinie ..

              Apreciază

              Răspunde
    1. jwalker425

      Nu cred ca știi despre ce vb..idolii sunt PUTINI cei care chiar au bani..si aici vb de nume grele din industrie cu ani grei in spate..restul..doar viața de vedetă cu fani si autografe..un trai CV mai luxos decât restul..si ptr ca au decis sa devina idoli..aia nu înseamnă ca au decis sa renunțe si la viață lor privata 😉

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. Kaleido

        BTS sunt chiar faimosi in comparatie cu alte trupe. Dar crede-ma, daca si Nine Muses traiesc destul de luxos, atunci de BTS ce sa mai zic. Spunea cineva ca n-are rost sa va ingrijorati pentru ei. Fac un pictorial si pentru asta sunt platiti atat cat parintii mei pentru jumatate de an. Nu pot sa cred ca chiar credeti prostiile cu agentia ia majoritatea banilor. Poate asa or fi, dar BTS au vanzari bune si in cativa ani or sa fie ca EXO, cu fane mai sa le cumpere apartamente. Membrele din KARA isi cumpara cladiri prin Gangnam si masini luxoase, tin sa mentionez ca sunt o trupa de fete si vand mai putin, comparativ cu baietii, iar acum sunt in prag de despartire.
        Sunt de acord cu faptul ca viata privata trebuie respectata, evident, dar fanii deja se plang ca li s-a intrerupt vacanta. BTS nu au sasaeng asa cum ii au EXO sau TVXQ (pentru novici, sa se informeze despre treburile lor) si faptul ca i-au intrerupt vacanta e inca nimic. Dar lumea nu intelege, hah..

        Apreciat de 1 persoană

        Răspunde
        1. jwalker425

          Atunci ce mi spui de idolii care încep sa fie plătiți, cu adevarat, nu doar necesarul ptr traiul zilnic. doar după 3-4 ani de la debut? Sau cei care se plâng de tratamente injuste din partea companiei? Degeaba sunt plătiți bine când suma aia de bani o împărți la 7 si își ia si agenția partea..” la cați bani fac ” partea asta a sunat ca si cum ar fi mult prea bogați..si ti am răspuns..din randurile celor care chiar au bani..adică se poți numi bogați in adevăratul sens al cuvântului se număra doar grupul din vârful ierarhiei..restul duc un trai peste medie..plus viață de vedeta cu fani gata sa ti cumpere orice..hmm..daca lui V nu i au dat te miri ce tâmpenie sa bea..asta nu înseamnă ca e ok.. Mai ales ca vb de fanul altei trupe care i a stricat ziua libera..orice acțiune de genul asta tr condamnata..nu vad rostul unor comentarii de genul „hei. X o duce mai rău deci nu te plânge”

          Apreciază

          Răspunde
          1. Kaleido

            Nu sunt populari, evident ca nu e de unde sa le plateasca. Nu e adevarat cand spui „grupuri din varful ierarhiei” 😛 Pe Instagram isi pun poze cu tot felul de chestii scumpe sau cum se odihnesc in vcanta in diferite tari. Iar BTS sunt platiti mai bine decat jumatate din populatia de rand a Coreei, fii sigura, au grija faneled e asta. 😉

            Apreciază

            Răspunde
      1. jwalker425

        Ti am atras atenția sa folosești un lb mai calm..fara insulte aiurea..îți poți spune părerea si fara sa imprasti insulte pe aici.. Cu o alta ocazie..încep si șterg comentarii daca nu suntem in stare sa păstram o oarecare decenta in lb 😉

        Apreciază

        Răspunde
  3. Dana's

    EXO-L(sau un EXO-L) incep sa ma calce pe toti nervi…
    Nici nu stiu ce sa mai zic, pur si simplu ma lasa fara cuvine la ce gandire si strategi au de ai pune in dificultate pe BTS. Din cate observ ii i-au pe rand sa vada care cedeaza si izbucneste. Sper ca vor inceta odata cu aceste bazaconi….

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Silvy

      Doar pentru ca un EXO-L a facut ceva rau, asta nu inseamna ca trebuie sa dam vina pe tot fandomul. Eu sunt si EXO-L si ARMY si mi-e rusine de ce a facut aia si mi-e mila de V, dar ei stiu cat e de greu cu fanii sasaeng si inteleg ca nu toti sunt asa.

      Apreciat de 2 persoane

      Răspunde
      1. Dana's

        Eu nu îi învinovățesc pe toți EXO-L(ai eu sunt fana EXO). Sunt supărată, furioasă ca uni EXO-L exagerează, întrec limita și nu cred ca fanilor EXO lear conveni dacă „oppa” al lor ar păți asa. Încă ARMY sunt liniștiți, dar cât vor rezista nu stiu. Le iau apărarea membrilor BTS pentru ca îi inteleg si-mi pot imagina cât de frustrant poate fi nu contează ca sunt artiști și ei au dreptul de timp liber …
        Încă o dată vreau să mă fac înțeleasă NU II ACUZ PE TOTI EXO-L

        Apreciat de 2 persoane

        Răspunde
  4. Ally

    Imi pare rau ca V nu a putut sa stea cu parintii lui se se bucure cum trebuia,pentru ca la fel ca alti idoli,el nu prea are ocazia asta des.Ironia sortii,acel EXO-L a dat fix de el,pe care nu il suporta si a mai si anuntat.Trebuia macar sa pastreze pentru ea asta,orice fandom are si fani obsedati la extrem ce ii pot pune in pericol,iar ei vin mereu primii cand aud locatia.Cred ca nu a picat bine pentru nimeni acest disconfort,sper ca pe viitor aceste dispute intre fandomuri sa inceteze,nu fac decat sa puna presiune asupra trupelor.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  5. Kpop4Ever

    Dupa cum am mai spus, o veste buna, una proasta despre Exo-Ls…
    Vorbesc in calitate de Exo-L, dar si de Army, pentru ca BTS sunt a doua trupa preferata a mea, iar V e chiar biasul meu!
    Gestul facut de Exo-l a fost din razbunare, cu siguranta. A crezut ca facand acest lucru, se va razbuna pentru faza cu „Let’s Love”, dar a fost prea mult. Atunci cand esti idol, o astfel de vacanta e extrem de rara, aproape inexistenta. Cu siguranta membrii, la fel ca si Tae Hyung de altfel, abia asteptau sa vina aceasta vacanta. Daca pentru ceilalti se pare ca a fost in regula, se pare ca V nu a avut norocul de a-si petrece vacanta asta linistit impreuna cu familia lui… Sunt sigura ca s-a simtit foarte prost si V de altfel, fata de parintii lui…
    Ca Exo-L imi pare rau de situatia prin care saracul V a trecut impreuna cu parintii lui, din cauza „unului de-a nostru” sa spun asa, iar ca Army sunt furioasa, de asemenea…

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  6. Adixuu

    Army nu sunt ca Exo L, niciodata nu cred ca fanii bts se vor lega de alta trupa incat sa ajjunga sa faca ce au facut fanii exo.
    Asta am vazut si pe V app, pe chat-ul trupei BTS nimeni nu se cearta si cum e pe cale sa inceapa un conflict cineva linisteste repede apele. De curiozitate am intrat si pe chat-ul trupei Exo doar sa vad ce se discuta, surpriza a fost ca acolo ei chiar se cearta si uneorii jignesc si alti idoli.

    Apreciază

    Răspunde
  7. Raluca👅

    Chiar m-am săturat de toate conflictele astea dintre ARMYs și EXO-L… Ce fani mai sunt și ăștia dacă tot ce fac e să între în conflict cu alte fandom-uri?! Legat de întâmplarea cu Jungkook cei de la Koreaboo poate au mai pus floricele de la ei dar acum se pare că sunt și dovezi. E chiar urât că s-a prefăcut că e fana lui. Cât despre fanii sasaeng eu una nu-i consider fani. Un fan adevărat se gândește la bunăstarea și fericirea idolilor. Ce sunteți așa lacomi frate? -.- Parcă v-ar aparține vouă! Nici în vacanță nu-i lăsați în pace.. Mai mult îi răniți.

    nu am nimic cu EXO sau EXO-L doar că unii ‘fani’ din acest fandom o merită pe cocoașă.*

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  8. Nyty

    De ce sunteți asa fraieri ma, chiar nu va dati seama: fata a vrut sa atragă niște clienți folosindu-se de ăla! A sperat ca vor creste vânzările astfel șeful sa-i mărească leafa! Viata e grea! 😂 😂 😂 Marketing ce dreaq’!

    Apreciază

    Răspunde
  9. Nyty

    Nu mai ștergeți ma ce scriu! Cât de deranjate puteți fi de niște comentarii încât sa va injositi cu treaba asta! Caractere de lut!
    😂 😂 😂 Și o acum urarea pentru „filtru”: suferi’ai de autopsie!!! 😂 😂 😂 😘

    Apreciază

    Răspunde
  10. Nyty

    Fii blestemata! 😂 😂 😂 😘 La autodistrugere! 😂 😂 😂 😘
    Sa vezi ce ură îmi atrag acum! În cât timp va fi sters comentariul, sunt curios!!!

    Apreciază

    Răspunde
      1. Nyty

        Nici nu stii ce bucurie imi aduc aceste comentarii! Practic strategia mi-a reusi,t esti prima care a cazut in plasa! Copii imi pare rau dar nu veti scapa prea usor de mine, pentru ca mi-ai gasit prima victima pe anul acesta! Toata lumea a vrut sa scape de mine si tu ma chemi inapoi?
        „O sa-ti fac cate un fratior” in fiecare zi de acum incolo? Xist…

        Apreciază

        Răspunde
        1. Nyty

          E cu semnul intrebarii, iti mai dau o sansa sa alegi daca mostenirea se va imparti in mai multe parti decat s-ar imparti in prezent! O fac pentru ca nu prea mai am timp de stat pe internet! :)) Stii de ce pun emoticoanele alea, pentru a atrage privirea pe comentariul meu! Elemente de baza in hatereala! Simt nevoia sa te invat chestiile astea pentru ca vad potential!
          Si totusi nu m-ar mira sa fii Lucy sub acoperire… Mama ce „potential” avea fata asta!!!

          Apreciază

          Răspunde
            1. Nyty

              Nu sunt hater kpop! Nu înțelege greșit! 😂 Hater în sensul ca fac misto de fanii romani! Cu ” atunci; „hater”! Mulțumită?
              Sunt pașnic cu tine ca îmi place nickname-ul tău. Ma uitam când eram ceaurou la Speedy Gonzalez… Presupun ca ești o consumatoare inraita de „brânză”! „Lactatele” se consuma regulat și în cantități acceptabile, tu ce naiba faci? Nu mai „baga”atât în tine!!! 😂 😂 😂
              Deja mi-e frica ca după ce lecturezi asta o sa vii la mine intr-un mod abuziv
              Speedy: Aveai dreptate…m-au găsit ăștia cu „ruptura de prezervativ”!
              Sper sa fii fata, altfel nu-mi închipui situația :)))))))))))))))

              Apreciază

              Răspunde
              1. Speedy

                Nu imi place branza, iar numele nu vine de la soricel 😛 O sa mai vorbim noi deocamdata vezi-ti de anti-fani de pe aici!

                Apreciază

  11. irina

    Ma bucur asa mult ….. nici eu nu ii supor pe acesti BTS …. si de asemenea sunt EXO-L si chiar ma bucur sa vad ca toti suntem de aceeasi parere in legaura cu aceasta trupa de aurolaci :3

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kaila Autor post

      Te rog frumos sa nu jignesti trupa. ok am inteles nu iti place trupa, dar nu trebuie sa ajungem la jigniri. ai spus ca esti exo-l, atunci nu mai fa de ras fandomul acesta. nu toata lumea trebuie sa placa pe toata lumea. fiecare are preferintele lui, pentru ca suntem diferiti. asa ca incearca sa fii mai matura si sa nu mai jignesti. din cauza fanilor ca tine sunt critici asupra fandomului exo-l

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
    2. Adixuu

      Nu ii suporti pentru ca? Nu cred ca am auzit vreodata un army care sa jigneasca trupa Exo, dar tind sa cred ca toate criticile venite de la Exo-l sunt aduse datorita invidiei.

      Apreciază

      Răspunde
      1. DarkDiamond

        Înseamnă ca nu știi ce e pe YT , deșteaptă pământului. Army au venit la Overdose și au început cearta, așa ca taci dacă nu știi ce vorbești.

        Apreciază

        Răspunde
      1. irina

        insult pe absolut cin vreau …..
        imi permit sa insult un grup …. daca acel grup nu merita sa fie unul ”de idoli” …. ai vazut macar cum arata nemachiati? o vedere tare naspa ar trebui sa aibe fani sasaeng de s-au dus dupa el … sau probabil l-au confundat cu ceva ce se mananca …. mna asa e la voi … tot ce zboara se mananca ….
        tu ma insulti pe mine ….. iar eu insult nicte nimicuri …. cam asa merge

        Apreciază

        Răspunde
        1. Adixuu

          Sunt foarte frumosi nemachiati. Nu pot sa cred ca te legi de chestia asta, este complet imatur. Imi place sa vad ca te chinui sa denigrezi o trupa in loc sa o lauzi pe preferata ta, asta arata ce te intereseaza cu adevarat.

          Apreciază

          Răspunde
          1. irina

            nici nu sti ce mul ma intrereseaza aceasta trupa. este preferata mea …. sunt obsedata …. daca i-as vedea pe strada le-as taia capetele la toti …. mi-ar face viata fericita …..
            o laud destul pe trupa mea ….. dar la persoanele importante nu la nimicuri ca tine si ca delsed ….. nu cred ca trebuie sa stisti voi asemenea chestii :3

            Apreciază

            Răspunde
            1. Adixuu

              Ce crud. Dar cu ce ti-au gresit ei tie? Sunt un army si imi iubesc trupa, dar niciodata nu am urat sau jingit alte trupe doar pentru ca au mai mult succes. Te rog, inceteaza cu aceasta ura inutila.

              Apreciat de 2 persoane

              Răspunde
            2. DaraLR

              Draga mea, eu cred ca tie iti lipseste ceva, sincer…. Ai probleme grave daca ai ajuns sa vorbesti astfel despre niste oameni pe care in primul rand nici nu i cunosti. Inteleg…poate nu ti plac din punct de vedere al infatisarii, dar ei au ajuns ce tu nu o sa ajunci toata viata ta.. Chiar nu pot sa inteleg de ce fanii exo au ajuns in halul asta…din invidie?? Nu ar fi prima trupa care a fost intrecuta de una mai tanara… Inca nu s a ajuns la asta… Dar nu se stie….

              Apreciază

              Răspunde
        2. Delsed- (@sataniscutebish)

          why…
          Înțeleg,îi urăști,dar doare…
          Mai ales că sunt army,mă doare pe mine chiar dacă ei nu știu ceea ce ai scris,și mă bucur că nu o să vadă.”insult pe cine vreau” dar există o limită.
          Nu poți spune că sunt urâți.Fiecare om e frumos,machiat,nemachiat.Iar ei frumoși nemachiați fată dragă.
          Ei au muncit să ajungă unde au ajuns,tu ce ai făcut?Știi ce ai făcut?Te-ai pus să comentezi niște persoane minunate.
          Aș putea și eu să îți insult trupa preferată,cu siguranță te-ai ambala în 5 secunde.
          Acum am realizat ceva,faptul că am jignit o persoană de mai sus a fost o greșeală 😉 Și dacă vezi asta să știi că îmi pare rău.
          Irina,realizează și tu ce spui…

          Apreciat de 3 persoane

          Răspunde
          1. irina

            si mie imi pare rau de ceea ce am spus. pana acum 2 luni nu aveam nimic cu army …. nici cu bts. dar dupa ce s-au lua de mine mai multe persoane din army pentru faptul ca ascult exo …. am incepu sa imi schimb parerea despre ele

            Apreciază

            Răspunde
            1. Delsed- (@sataniscutebish)

              ..Îmi cer scuze în numele lor.
              Oamenii greșesc tot timpul,you know?
              Dar dacă ei o fac,nu trebuie să devii rea cu ei.Sunt și army minunați și alții…mai eh.
              O întrebare.
              De ce i-ai ascultat pe acei army?
              Le dădeai un rekt frumos și pa pa. :))
              Te rog,nu mai spune că cineva e un nimic.Doare enorm.

              Apreciază

              Răspunde
              1. irina

                stiu ca unii army sunt de treaba …. in jurul meu sunt incoltita de multi. cele mai bune prietene ale mele sunt in army. una dintre ele si-a batut joc de mine, iar alta a devenit cea mai buna prietena, semn ca nu toti sunteti la fel.
                cum ai spus si tu, unele cuvinte dor …. mult. acele fete s-au luat de exo … intr-un mod ”special” asa ca pe majoriatea asa am ajuns sa va cataloghez.
                imi cer scuze

                Apreciază

  12. Kaila Autor post

    toata lumea are dreptul sa isi exprime propria opinie. acesta este un drept castigat. fiecare poate sa isi exprime propria opinie, dar nu trebuie sa aduci ofense la adresa cuiva.

    Apreciază

    Răspunde
    1. madalyna

      ar trebui sa iti taie cineva greata 😕. Probabil asa esti si in viata de zi cu zi. iti lipseste diplomatia, si pari superficiala. nu iti spune nimeni sa nu lasi com cu parerea ta, atata timp cat vorbesti normal. Exo si Bts nu sunt Dumnezeu ca sa fie supriori tuturor, prin urmare nici tu nu esti mai presus sa ne vorbesti asa. inca ceva.. nu e vorba ca esti fan si nush ce, aici e vorba de maniere. Mie imi plac ambele trupe dar sunt si altele care imi displac si nu am lasat com si nici nu am vb cu cineva asa cum o faci tu… urat…

      Apreciază

      Răspunde
        1. Nyty

          Daca puteam sa zic ce vreau, ce ti-ai fi luat-o!!! Tu crezi ca la 1 noaptea mai sunt atent la ortografie? Sa fii tu sanatoasa! Probabil crezi ca ai castigat!

          Apreciază

          Răspunde
            1. Nyty

              Am reactionat la comentariile „zmeului” dar degeaba ca a fost sters. Deja ma irita chestia asta. Da, poti zice ce vrei! Eu voi spune doar „multumesc”, atat mi-e permis!

              Apreciază

              Răspunde
  13. Andreea

    Oare chiar credeau autorii ca noi nu ne dam seama ca ei si-au schimbat numele? Patetic. Ati uitat cand scriati ca va doriti linste si pace anul acesta? Nici o luna nu a trecut. lol Dar se vede ca va place scandalul pe blog. Intr-un fel va inteleg, doar asa puteti scoate 80 de comentarii la un articol 😉

    Apreciază

    Răspunde
      1. Speedy

        Probleme cu numele meu Gogule? Mai iesi in lume, mai vezi filme si seriale, ai sa gasesti numele asta intr-un serial extrem de cunoscut, de acolo vine.

        Ai auzit vreodata de DC Comics?

        Apreciază

        Răspunde
        1. Blue Sky

          Tinand cont ca pe aplicatia wordpress descarcata de pe magazin play apare numele autorului la articol, noua tema mi s’a parut inutila..mai ales ca citesc articolele de pe aplicatie…poate ca autorii au vrut sa se joace de’a va’ti ascunselea :))) dar i’am gasit prea repede :))) pfooai! Si acum imi pare rau ca nu m’am laudat din prima zi de la schimbarea temei ca i-am „prins” 😂😂

          Apreciat de 1 persoană

          Răspunde
    1. Autor

      La început vă plângeaţi că autorii comentează şi dacă îşi spun părerea, îi influenţează pe cititori, sărmanii. Acum tot voi sunteţi cei care face scandalul. Adică număraţi-vă comentariile la articole şi câte cuvinte urâte conţin. Nu vă faceţi griji, lucrurile or să revină la normal în curâd şi o să comentăm ca de obicei, din moment ce FIECARE ARE O OPINIE.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Andreea

        Nice try dar eu nu m-am plans ca autorii comenteaza. Ei singuri au hotarat ca nu vor mai comenta, dar ce sa vezi, au continuat, dar sub un alt nume. Ce ati vrut sa demonstrati? Va spun eu, v-ati facut de ras. Stiu ca adevarul doare dar daca puteti, mai usor cu victimizarea.

        Apreciază

        Răspunde
          1. Andreea

            Nu ai inteles. Nu e problema ca autorii comenteaza la articolele lor, este vorba ca si-au schimbat numele. Asta dupa ce au spus ca nu vor mai comenta pt ca asa ”au vrut cititorii”. De ce va ascundeti? Din partea mea comentati, aveti tot dreptul! Dar acum v-ati pierdut credibilitatea in fata tuturor dupa faza asta.

            Apreciază

            Răspunde
              1. Andreea

                Numele tau demonstreaza ca nu e asa 😛 Sau poate ca autorii au personalitate multipla. Cand sunt cititori au un nume iar cand sunt autori altul.

                Apreciază

              1. Andreea

                Este pt prima oara cand aud de asta. Si mai mult, tu mi-ai raspuns la comentariu, eu nu te-am intrebat nimic legat de blog sau articole.

                Apreciază

              2. Autor

                Acum chiar cauţi nod în papură, lol. Acolo este echipa noastră. Din moment ce nimeni nu vrea să mai vorbească cu voi sub numele lor, se foloseşte AUTOR.
                Ce credibilitate? Vindem ceva cumva? Noi doar traducem ştiri, nu ne afectează.

                Apreciază

              3. Andreea

                Pai si la rubrica cu autori de ce nu scrie? Faceai misto de mine ca imi trebuie instiintare publica. Cand ea nici nu a existat vreodata pe site. Eu nu caut scandal, eu vorbesc normal si chiar sunt calma :)) Acum chiar am o intrebare: Daca nu vreti sa comunicati cu cititorii atunci pt cine scrieti stiri? Deci sa inteleg ca pt autori, ei nu valoreaza nimic sau..?

                ”Ce credibilitate? Vindem ceva cumva? Noi doar traducem ştiri, nu ne afectează.”
                Tu ai citit ce ai scris? :)) Cand traduci stiri ai nevoie de credibilitate, altfel lumea nu o sa te viziteze si nici nu o sa creada stirea pusa de tine :))

                Apreciază

              4. Autor

                Da, pentru ca noi scoatem stirile din capul nostru si nu le traducem de pe alte site-uri pe care majoritatea cititorilor le frecventeaza. Genial.

                Apreciază

    2. Autor

      In primul rand nu autorii fac scandal pe blog, voi faceti printre care si tu, cu comentarii de genul, daca v-ati abtine de la jigniri si fel de fel de aberatii si mofturi ar fi liniste si pace, dar nu toata lumea e civilizata si gandeste rational
      In al doilea rand era logic ca va veti da seama ca ne-am schimbat numele, le-am schimbat ca sa mai evitam alte scandaluri, dar, cum ai spus tu, nici o luna nu a trecut si voi iar incepeti, va era dor. La o stire buna nu lasati comentarii dar cand mai apare o situatie de genul repede veniti sa va jigniti intre voi si printre randuri mai bagati si ceva la adresa autorilor, ca na, nu ar fi complet dupa aia. Te invit sa fii autor ca sa vezi cum e sa-ti petreci ore in fata calculatorului traducand de dragul cititorilor si acestui hobby iar apoi ei sa te jigneasca in comentarii si sa-ti spuna ca esti patetic

      Apreciază

      Răspunde
      1. Andreea

        Nici macar nu mi-ai raspuns la intrebare. Voi va respectati cititorii? Da sau nu?

        Doriti respect cand autorii au limbaj de mahala. (vezi de exemplu postul acela cu topul). Am vazut ca ati schimbat numele si nu am zis nimic, asta pana cand ati inceput sa stergeti comentarii, mai ales de aici.

        Stiu cum e sa iti petrece orice pe net. Am multe site-uri. Am fost admin pe multe forumuri si stiu cum este sa ”lucrezi” cu oameni pe net, am dat de fel de fel de useri, daca stii cum sa vorbesti cu ei, poti rezilva orice problema. Patetic nu e o jignire atribuita unui autor in special, a fost mai mult o constatare. Eu chiar nu vad patetic ca o jignire, in fine.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Autor 2

          Nu am sters comentarii, articolul ala a fost un caz izolat care nici macar nu a jignit cititorii. Vorbim frumos, nu jignim si nu zicem nimic in articole care sa va jigneasca, nu inteleg de ce te aprinzi in halul asta? Da respectam cititori! De aceea nu ii jignim, de aceea scriem pentru ei, de aceea facem ce facem! Daca nu ii respectam ii jigneam si probabil nu ne pasa de ceea ce se scrie. Am vorbit frumos cu tine, la fel ca si cu ceilalti cititori, dar vad ca voi continuati sa va aprindeti. Nu ti se pare ca exagerezi?

          Apreciază

          Răspunde
            1. Autor 2

              Cu chestia cu „Si-au schimbat userul,patetic”, DA ne-am schimbat numele ca sa putem comenta drept „fani kpop” si drept autori, si am explicat ca am schimbat tema pentru ca vrem banner nou si tema noua si etc pentru a sarbatori ziua blogului (ca sa ramana banner permanent cu sigla), si pana atunci voiam ceva intermediar la care sa mearga si giful cu zapada fara sa se blocheze, asta a fost tot. Daca asteptati o sa revina blogul aranjat asa cum era…

              Apreciază

              Răspunde
        2. Autor

          Cu postul dat ne-am clarificat deja. Unde avem noi limbaj de mahala? Adică noi suntem făcuţi „proşti, idioţi etc etc etc” de către unii cititori şi nu-mi amintesc să le fi răspuns aşa înapoi. Încercăm să rezolvăm conflictele. Adică când i se spune cuiva sa vorbeasca mai frumos, se raspunde cu „Vorbesc cum vreau eu”, dar ştii care e problema? Când ne spunem o opinie pozitivă la vreun articol, totul e okay, când ne spunem una negativă, NU AVEM VOIE. Şi negativă nu înseamnă că am jignit pe cineva cu cuvinte urâte.

          Daca nu vă respectam, atunci vă răspundeam în masura in care o faceti voi. Dar voi ne respectati? Adica am o lista intreaga de injuraturi adresate si sa mentionez cum unii cititori fideli isi schimba numele ca sa ne jigneasca? Sau recentul post cu poll-ul? Ce sunt cu acuzatiile alea in partea Crissei? Voi ati votat, ea doar posteaza rezultatele sau de cat timp e poll-ul ala acolo acum v-ati trezit sa obiectati?

          Cu asta am spus tot. Comentati cat vreti. Citit toate comentariile astea, or sa va prinda bine. In cateva zile am sa sterg comentariile si nu vreau sa mai vad o urma de cearta.


          Apreciază

          Răspunde
  14. Gabi

    Nu va inteleg de ce va certati atat! Si acum, dar si atunci cand Jungkook si Jimin au fost acuzati de „furt. ”
    Sunt un EXO-L si imi iubesc mult trupa, dar sunt si pe „jumatate” ARMY (Jimin si Suga sunt in trupa). Pentru mine BTS e o trupa buna, placandu-mi cateva melodii de la ei, dar nu cred ca ar fi fericiti daca ar vedea ca fanii lor se cearta cu altii din cauza lor. (Asta e valabil si pentru EXO-L)
    Si da, mi s-a parut foarte amuzant cand Exo-l i-au facut acea poza lui Jungkook.
    Si da, cand am vazut dansul lui Jimin live, mi s-a parut ca-l stiam de undeva, dar cand am aflat cateva zile mai tarziu nu m-am suparat si incep sa cred ca Jimin e un urmator Kai 😁.
    Si da, m-am enervat cand agentia trupei BTS a spus ca au intrecut numarul albumelor vandute de EXO, deoarece nu avea cum sa fie adevarat, dar nu asa de tare incat sa jignesc pe cineva sau sa spun alte lucruri.
    Si in legatura cu acest articol, asa a fost sa fie, norocul acelei fete ca s-a intalnit cu V.
    Daca jigniti unul din Exo nu ma supara pentru ca nici unul nu imi este frate sau chestii de genul acesta, ba chiar ma amuza.
    Asa ca nu va mai certati atata, nu are rost.

    Apreciază

    Răspunde
  15. Autor 2

    Draga Andreea (zis si fana lui Xist) tipul face misto de oricine apuca, ca spune ca te apreciaza si tu il crezi e nasol. Am schimbat tema mai mult din motive tehnice ca aveam probleme cu giful de fundal la cealalta (atunci cand ningea), ca nu arata numele autorilor a fost un bonus (da stim ca aplicatia WordPress arata numele, toti autori o au).

    La rubrica autor poate sa scrie ca ma cheama „PAPA PIUS”, noi am ales ce nume vrem ca display, numele alea le poti schimba de n-spe mii de ori. Asa cum citirii comenteaza de pe acelasi IP sub diferite nume crezand ca noi (autori) nu ne dam seama cine este, noi putem sa ne schimbam numele. Duh stiam ca va veti da seama cine suntem, nu era ideea sa ne ascundem, ideea era sa comentam ce vrem, cum vrem, unde vrem, ca orice fan kpop. NU am spus ca nu mai comentam. Ca autor poate ca e Lucy, Mada, Dani etc, ca display are voie sa isi puna ce nume vrea la fel cum si ceilalti comenteaza sub alte forme.

    Tema va fi schimbata, cum am spus in februarie pentru ca avem nevoie de banner permanent cel cu sigla blogului!

    Andreea tu esti aia care cauta cearta si scandal pe blog, pentru ca numai sa critici stii.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Nyty

      De ce spui prostii, chiar o apreciez! Eu sunt fanul ei, și nu invers!
      Sunt doi oameni pe care ii apreciez pe acest blog și aceea sunt Lucy și Andreea! Bonus, Arang!

      Apreciază

      Răspunde
    2. Andreea

      Da, eu sunt aia! Stiu ca va deranjeaza prezenta mea, mai ales cand spun adevarul intr-un mod civilizat si mai ales cand aduc argumene in favorea mea. Eu nu inventez, ci va ”bat” cu armele voastre. Si pot fi fanul oricarui user, crezi ca asta ma caracterizeaza?

      Apreciază

      Răspunde
      1. Autor 2

        Adevarul? Care adevar? Cand spui ca va jignim? Nu asta e adevarul, mod civilizat? Cand vi sa ne tipi in fata ca fa jignim? Aham, mai spune. Fi fanul cui vrei nu imi pasa, dar macar stai potolita cand vine vorba de a comenta in momentele in care tu ne faci patetici pentru faptul ca ne-am schimbat numele!

        Apreciază

        Răspunde
        1. Andreea

          Cand am spus eu ca voi ne jigniti? Am spus ca unii autori au limbaj de mahala. Si daca vreti sa va schimbati numele, il puteti face, nu v-a interzis nimeni. Am si zis asta mai sus. Din partea mea puteti face orice, de cate ori sa spun? Primul meu comentariu a fost exclusiv parerea mea, nu v-am jignit cu nimic. Nu ma voie sa critic? Atata timp cand imi spun parerea intr-un limbaj civilizat, nu vad problema. Am vazut multe comentarii si mai ”critice” cu limbaje urate si nu v-ati suparat asa de mult cum v-ati suparat de cuvantul ”patetic”.

          Apreciază

          Răspunde
          1. Autor 2

            Ok am inteles, hai sa o lasam asa, nu ne-ai jignit, nici noi pe tine, asta e bine. Ca uni autori (da articolul ala…da….stim, si era unul singur, caz izolat), se mai intampla sa aibe momente de genul, nu inseamna ca si ceilalti sunt la fel. Hai sa o incheiem aici, ne-am pierdut in cuvinte. Imi cer scuze pentru autori care au limbaj urat, hai sa incercam sa nu se mai intample.

            Apreciat de 1 persoană

            Răspunde
      2. Blue Sky

        Heyy! Andreea! Citindu’ti comentariile am ajuns sa te aprciz! Toti autorii iti sar in cap :))) iti spun ca jignesti :))) cand eu nu vad un cuvant jignitor in tot ceea ce ai spus. Tot ce ai scris e adevar! Imi pare rau ca nu ma pot baga in ‘conversatie’..sunt putin cam ocupata..dar sa stii ca ai un sustinator! 😊 fighting!

        Apreciat de 1 persoană

        Răspunde
          1. Autor

            Nu te victimiza tu acum. Mereu am vorbit LA PLURAL, nu de tine. Şi da, voi aveţi voie să vă spuneţi părerea, noi nu. (Ţin să menţionez că nu v-am făcut idioţi pentru PĂRERILE VOASTRE, dar pe noi se poate de jingit, adică ce, e ok.)

            Apreciază

            Răspunde
        1. Blue Sky

          Ups! Scuze..defapt sunt mai multi autori pasnici aici pe blog ^^ m’a derutat Autor , Autor 2…bla bla..va stiu eu pe cele care sunteti la locul vostru..nici nu trebuie sa dau nume..se cunosc ele 😌😘

          Apreciază

          Răspunde
  16. Kaila Autor post

    Eu sunt autorul acestui articol si nu prea aveti cum sa ma stiti, pentru ca sunt un autor nou.
    Daca o sa va uitati prin comentarii o sa vedeti ca nu m-am bagat in discutiile dintre voi. Doar o data am intervenit in aceasta discutie cand am incercat sa conving pe cineva sa nu mai vorbeasca urat despre o trupa. ATAT. Si daca ne-am schimbat numele, a fost din motivul ca am vrut sa evitam scandalurile de pe site. Cearta de la acest articol a pornit din cauza ca unii au vorbit urat despre aceste doua trupe. Si de aici au mai spus si altii. Repet fiecare poate sa aiba ce opinie vrea, si nimeni nu ar trebui sa i-o conteste, doar incercati sa vorbiti frumos, astfel incat sa nu ajungeti la injuraturi. Voi vreti sa nu mai fie scandal pe acest blog, cum sa nu fie cand sunt unii care au parerea ca pot sa spuna ce vor ” ca doar imi permit”, si cand alti cititori sau chiar autorii incearca sa le spuna frumos sa se opreasca sau sa foloseasca un limbaj adecvat, se enerveaza si incep sa le raspunda intr-o maniera nu tocmai ok. Poate si noi ne-am schimbat numele, poate pentru ca am vrut ceva nou, ceva care ne-ar reprezenta mai bine sau doar din motivul sa fie mai bine. Ii apreciez foarte mult pe cei care si-au exprimat viziunea intr-o maniera foarte ok, despre subiectul articolului. Chiar au fost ingrijorati pentru ambele trupe, si si-au cerut si scuze.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  17. Park Ji Sun

    Daca voi vorbiti asa aici si faceti mare scandal ,chiar ma mir cum a-ti reactiona in realitate…probabil va-ti trage de par pentru nimic…Aaa stati,probabil ve-ti arata cam asa
    file:///C:/Users/Admin/Desktop/internet-reality.gif
    Oricum nu schimba nimic scandalurile astea…pierdeti neuroni a prost

    Apreciază

    Răspunde
  18. adixuu

    Felicitari celor care si-au dat seama care sunt autorii care comenteaza sub un alt nume. Nu trebuie sa va ascundeti, puteti comenta oricat vreti daca esti intr-un mod decent.

    Apreciază

    Răspunde
  19. you know when i ride on my g5 you sit first class and satisfy and i keep giggling

    nu stiu cum sa o zic dar atatea comentarii pe mine ma fac sa imi simt inima grea si pieptul ca de plumb (ma refer exclusiv la numarul de comentarii de la aceasta postare e ca si cand as sta inghesuita)
    legat de postare pai n-am ce zice n-am cuvinte tipa e bolnava da cred ca ii trebuia un nurofen ca o durea capu atata tot ☺ eu sunt army si exol si atata tot ca nu prea imi plac alte trupe…

    Apreciază

    Răspunde
  20. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

  21. TheGamerHacker

    Exo mi se pare de kkt plus ca mereu mi s-au parut asa.sunt cei mai handicapati oameni din lumea asta , mai rau ca teroristii ce drq , si smtown casa aia de kkt , BTS e mult mai popular ca cacatu de exo si ei se oftica sau ce?? daca as putea , as da jos de tot pe cacatu’ de exo

    Apreciază

    Răspunde
    1. DarkDiamond

      Tu vorbești? ! De parcă „cacatul” de Exo nu au câștigat 6 Daesangs -porcăria de mafioți cât au câștigat ? 1 ?- Exo sunt muuuult mai populari. Sunt a2-a cea mai populara trupa kpop. aia nici nu au vândut peste 1M de copii la un singur album, când Exo au vândut 3M(Ovetdose )-fara varianta chineza

      De parcă băieților din Exo le-ar omori din popularitatea lor imensa ce zice un cacat constipat ca tine.

      Apreciază

      Răspunde
  22. Andra Niculescu

    Serios acum ia distrus sansa lui V de a fii in vacanta cu familia lui.Exo ati intrecut masura sunteti prea gelosi ca ei au mai multa faima. Si ce ? O merita . Nu au castigato pe ochi frumosi ci pe talent inima iubire ca intre frati si amuzament. Toate cele bune. Voi nu stiti sa apreciati nimicSi tocmai v ati luat de bias-ul me nr2 dupa Jimin.Adica ce Jimin nu mai are voie sa danseze? mai luati va odata de trupa mea preferata si nu stiu ce va fac.

    Apreciază

    Răspunde
  23. samson paula

    Știu că acest articol este de acum 5,6 ani dar trebuia sa comentez
    În momentul de față BTS este cea mai de succes formație din lume și îi iubesc.
    Nu mi se pare corect ca o fană sa facă așa ceva doar fiind că e este invidioasă pe succesul lor, nu sunt și nici nu voi fi vreodată un EXO-L defapt îi urăsc pe EXO pe BingBang etc fiind ca mi se par sataniști și prefăcuți !!!!!!!!!!!!!
    Am citit mai multe articole in care ARMY au reacționat nu neapărat la EXO de exemplu un YouTuber i-a făcut pe BTS trupa ”Lesbienelor” iar Army au apelat la o petiție și la BigHit și au reușit sa îl deie în judecata pe acel om
    Sugestia mea este sa nu va mai luați de BTS (trupa mea preferata) fiind ca Army sunt periculosi
    #Armyforever #BtsLaPutere #ILoveBts

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu