20 de momente când celebrităţile coreene au făcut acte de caritate din inimă

Un lucru frumos este faptul că celebrităţile au luat asupra lor responsabilitatea de a da un bun exemplu și de a ajuta oamenii mai puţin norocoşi decât ei.

1. SHINee se întâlnesc cu un fan bolnav

În 2012, grupul de băieţi popular SHINee au plecat la mare distanţa pentru a satisface un fan bolnav. Ea a fost în măsură să cânte și să petreacă timp cu membrii și chiar să primească cadouri și fotografii cu ei. Ea a fost, de asemenea, destul de norocoasă pentru că i-a întâlnit şi pe Super Junior!

2. Girl’s Day vizitează Thailanda

Ca ambasadori onorifici ai Coreei, Girl’s Day au făcut o excursie voluntară în Chiang Rai, Thailanda în 2013. Fetele, de asemenea, au donat toate încasările de la un concert solo în scopul de a fi utilizate pentru campania de înregistrarea a nașterii în Thailanda a fetelor. Ele au luat parte la mai multe activităţi umanitare.

3. Bang Yong Guk din B.A.P îi ajută pe copiii din Cambodgia

Fiind un om de caritate, Bang Yong Guk a înregistrat pentru diverse organizații, cum ar fi World Vision, Save the Children și UNICEF. El chiar a sponsorizat doi copii cambodgieni și le trimite bani și alte necesități pentru viața lor cotidiană. Unul dintre copii, Mim, i-a trimis o scrisoare scrisă de mână de mulţumire! Bang Yong Guk adesea sugerează oamenilor din jurul lui să se alăture, de asemenea!

4. 2NE1 vizitează copiii bolnavi

2NE1 nu sunt timide în a face muncă de caritate. Alături de donarea de cărbune și orez, fetele iau adesea pauze de la programele lor pentru a vizita copiii bolnavi din Coreea.

5. Jimin din 15& donează banii ei

Este posibil să vină ca o supriză pentru unii dintre noi, dar Jimin (15 & ) a jucat rolul unui înger de donaţie pentru Africa şi a explicat  „Am donat 200 de milioane de KRW (182,000 de deolari) din 300 de milioane de KRW ( 273.000 dolari). Si am primit 100 de milioane de KRW rămaşi după taxele fiscale.”

6. T-ARA donează şi hrană săracilor

T-ARA sunt cunoscute ca filantropi cu un record destul de greu de fapte bune pe centura lor! În afară de donații constante și munca de caritate, fetele ies să se întâlnească pentru a da hrană sărăcilor în persoană.

7.  G-Dragon donează de ziua lui

GD, de asemenea, a arătat că este bun la suflet prin donarea de peste 80.000 de dolari (80,324 dolari pentru a fi exact ) chiar de ziua lui!

8. JYJ a donat peste 47.000 de dolari pentru diverse organizații de caritate

JYJ sunt un alt set de idoli, cu o inimă pasională. Compania a dezvăluit într-o declarație că „JYJ a susţinut o licitație de binefacere pentru cele 13 cele mai populare lucrări care au fost prezentate la galeria JYJ în iunie 2013. Ei câștigat 50.000.000 KRW prin licitație și, recent, au donat la diverse organizații de caritate.”

9. Onew din SHINee a donat 1.44 tone de orez pentru copiii din Coreea de Nord

Onew este un alt veteran de cazuri de caritate! În ciuda greutăților de dificultate și tensiune între țările vecine, el a fost capabil să arate sprijinul său frățesc și a donat peste 1,44 de tone de orez copiilor din Coreea de Nord.

10. Junho din 2PM susţine un concert de caritate la spitatul Samsung

JYP a fost capabil de a colabora cu spitalul Samsung de a organiza un concert privat pentru pacienții de acolo pentru a le ridica moralul! Proiectul de caritate a fost un succes datorita eforturilor lui Junho.

11. Girls Generation dăruieşte cadouri de la o licitaţie

Girls ‘Generation sunt un alt grup care au organizat licitații private cu elemente de recuzită și articole folosite din videoclipuri. Ele chiar au participat la donații de sânge!

12. Super Junior donează sânge

Shindong si Sungmin din Super Junior au donat sânge. Ei şi-au actualizat conturile SNS în care îi îndemnau şi pe alţii să facă la fel.

13. Eforturile lui Yoon Eun Hye din Madagascar

Yoon Eun Hye a făcut muncă de caritate, lucrând cu copiii din Madagascar!

14. Jang Dong Gun

În 2008, Jang Dong Gun a fost numit în funcția de ambasador împotriva foametei pentru Coreea în Programul Alimentar Mondial. Din acel moment, el a donat şi a luptat împotriva foametei în lume, chiar și în zonele afectate de taifunurile din Laos în 2010.

15. Adopţia

Lee Min Ho, Jang Geun Suk, Park Si Hoo, Lee Byung Hun, Rain şi diverse alte celebrităţi au luat parte la campanii și servicii de adopție. 

16. Song Joong Ki , Yoochun și Lee Jong Suk au creat cărți audio

Acești trei oameni talentați împrumuta vocile lor pentru Proiectul Good-Hearted Library și prin crearea de cărţi audio pentru deficienţe de vedere!

17. Ha Ji Won şi Proiectul Smile Again

Ha Ji Won participă activ în Proiectul Smile Again, în care a ajutat să beneficieze familiile cu venituri mici și a celor cu handicap.

19. Lee Seung Gi – îngerul de caritate

Primind titlul de ‘Charity Angel’, Lee Seung Gi a lucrat împreună cu The Field Report Companion în 2009. De asemenea, sprijinul său activ a inspirat mulţi fani pentru a dona la acest program.

19. Kim Hyun Joong oferă burse şi ajutor

Kim Hyun Joong a donat diverse lucruri după cutremurele din Japonia şi a oferit burse pentru studenții care au nevoie de ajutor financiar. Fanii lui a făcut chiar eforturi de a dona pentru persoanele în vârstă. 

20. Won Bin numit oficial de către UNICEF Ambasador al Bunăvoinţei în 2007

Won Bin este o altă celebritate remarcabilă care a muncit din greu alături de UNICEF pentru 9 ani, cu mai multe donaţii mari, inclusiv strângerea de fonduri pentru vaccinare și tratament a bolilor.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s