Motivul pentru care contul de Twitter al trupei BTS este foarte popular

Contul oficial de Twitter al trupei BTS este unul dintre cele mai active conturi ale artiștilor k-pop, care a fost premiat de 3 ori, 3 ani la rând, cu premiul ”Tweetul de Aur”.

Actualizările făcute de membrii trupei BTS pe acest cont, primesc sute de mii de aprecieri și repostări, într-o perioadă scurtă de timp, din moment ce au o mulțime de abonați. Dar, care e motivul?

Ei bine, aceasta se întâmplă datorită numeroaselor poze și filmulețe din viața reală a membrilor, pe care aceștia le postează, datorită melodiilor pe care le recomandă, interacțiunilor cu alți artiști de talie mondială, dar și alte lucruri, care bucură nespus de mult fanii grupului.

De curând, a fost publicată lista celor mai populare conturi de Twitter, pentru luna februarie a acestui an, iar conturile trupei BTS (@bts_twt) și a agenției Big Hit Entertainmnet (@bts_bighit) ocupă locurile 7 și 12 în acest clasament.

Mai mult, numărul abonaților de pe contul trupei BTS crește văzând cu ochii. Dacă anterior, pentru a aduna 1 milion de urmăritori era nevoie de aproximativ trei ani, ultimul milion a fost adunat în doar 98 de zile.

Numărul de abonați:

22.06.2015 – 1 milion (917 zile)
18.03.2016 – 2 milioane (271 zile)
29.08.2016 – 3 milioane (165 zile)
31.12.2016 – 4 milioane (125 zile)
07.04.2017 – 5 milioane (98 zile)

Felicitări, BTS!

cr: yesasia

Publicitate

3 gânduri despre „Motivul pentru care contul de Twitter al trupei BTS este foarte popular

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s