Ce crede Hyungsik despre insuccesul trupei ZE:A?

ZEA,Hyungsik

Într-un recent interviu, Hyungsik a vorbit depre trupa de idoli din care face parte, ZE:A.

Acesta a început prin a spune ce înseamnă ZE:A pentru el: „Membrii din ZE:A sunt persoanele pe care le ştiu încă de când am pus piciorul pentru prima dată în companie, îmbrăcat cu uniforma şcolii. Au trecut deja 10 ani, având acum 27 de ani. Sunt ca o familie. Când eşti afară, în societate, tinzi să-ţi arăţi latura mai bună a personalităţii, însă când eşti acasă, poţi să te cerţi cu mama ta. Când sunt cu membrii, pot fi adevăratul Park Hyungsik. Vorbim despre orice, spunem că s-a întâmplat asta şi aia, ne spunem unul altuia „Bea şi mori” şi ne deschidem inimile unul faţă de celălalt împreună cu toate secretele noastre.”

De asemenea, a mai vorbit şi despre insuccesul trupei: „Desigur, ar fi fost minunat dacă am fi avut succes, dar cred că aşa ne-a fost sortit. Cu siguranţă că am dat tot ce am putut şi am fost disperaţi, dar probabil că aşa a fost să fie. Cred că e mai important ce se va întâmpla de acum încolo, dar asta nu înseamnă că timpul petrecut împreună a fost în zadar. Cred că toţi am învăţat ceva. Astfel de lucruri devin o piatră mai mare peste care trebuie să treci. Dacă am fi avut succes ca trupă, poate că nu am fi ajuns unde suntem acum. Ar fi putut fi 9 persoane aici la interviu şi nu doar eu (râde). E imposibil să cunoaştem viitorul, dar e important să privim înainte.”

În final, Hyungsik a vorbit despre ambiţiile lui ca şi cântăreţ: „Încă îmi place să cânt, aşa că ,cred, că voi continua această carieră. Vreau să lansez un album solo, să particip la el şi să-mi împărtăşesc propria poveste. Pentru că vreau să-l preţuiesc, intenţionez să lucrez mult la el. Până atunci, voi putea să vă bucur cu lansări de OST-uri.”

sursă

Un gând despre „Ce crede Hyungsik despre insuccesul trupei ZE:A?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s