Mezinii vor atenție! (2)

Am venit cu un nou articol din rubrica Mezinii vor atenție!  

Întrucât în Coreea de Sud, există multe grupuri care au niște juniori foarte talentați, m-am gândit să le oferim din nou atenția noastră. De obicei, maknae-ii sunt alintați și răsfățați de ceilalți membrii, primesc aproape tot ce își doresc și se bucură de atenția tuturor. Unii dintre ei sunt timizi, cuminți și își respectă seniorii, în timp ce alții adoră să-i tachineze pe colegii lor mai mari.

Pentru al doilea articol din această rubrică m-am gândit să aleg doi artiști care fac parte din trupe care deja au succes, un fandom mare și care au dominat topurile muzicale cu melodiile lor.

Prima parte o găsiți aici.

Să vedem despre cine este vorba!

Lee Sung Jong (INFINITE)

Lee Sung Jong face parte dintr-o trupă care deja are succes și un fandom bine stabilit. Membrii INFINITE au 7 ani de când au debutat și au reușit să strângă numeroase premii cu albumele și melodiile pe care le-au lansat. Idolii sunt niște adevărate staruri k-pop, deoarece au cucerit multe persoane cu stilul și atitudinea lor, reușind, de asemenea, să devină pentru mulți modele de urmat.

Lee Sung Jong are 23 de anișori și se ocupă de parte de vocal și dans. Cu toate că, acesta afișează o imagine inocentă, uneori chiar angelică, maknae-ul nostru este destul de departe de a fi considerat un îngeraș. Idolul este malefic și adoră să își tachineze colegii de trupă. De asemenea, Lee Sung Jong este o persoană sociabilă și care îi place să se distreze. Acesta i-a cucerit pe mulți cu aspectul său, putând fi considerat un veritabil vizual.

Imagine similară

Imagini pentru sungjong infinite 2017

Imagini pentru infinite sungjong

Imagini pentru Infinite

Imagine similară

Zelo (B.A.P)

Zelo, de asemenea, face parte dintr-o trupă populară care are mulți susținători. Membrii B.A.P i-au uimit și cucerit pe toți din industria muzicii k-pop cu debutul lor. Aceștia au continuat succesul și, astfel, au reușit să câștige de-a lungul cariei lor numeroase premii. Idolii sunt cunoscuți atât în Coreea de Sud, cât și în afara țării, reușind să influențeze pe mulți cu stilul lor unic.

Zelo al nostru are 20 de anișori și se ocupă de partea de rap și dans. Din punctul de vedere al imaginii/ aspectului, acesta s-a schimbat destul de mult, reușind să-i uimească pe mulți dintre fanii săi. Chiar dacă Zelo se înțelege foarte bine cu membrii trupei, el tot adoră să îi necăjească. În ciuda imaginii de rapper, acesta este o persoană veselă și care te cucerește cu personalitatea sa caldă și cu zâmbetul lui drăguț și luminos. Idolului îi face plăcere să meargă la sală și, de asemenea, este un star devotat fanilor.

Imagini pentru bap zelo cute

Imagine similară

Imagini pentru zelo young wild and free

Imagini pentru zelo bap cute

Imagini pentru zelo young wild and free

Imagini pentru zelo bap sexy

Ce părere aveți? Vă plac cei doi mezini?

Un gând despre „Mezinii vor atenție! (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s