5 staruri crescute de militari de carieră

Iată câteva fete extrem de frumoase, devenite celebre, care au fost crescute milităreşte!Să cunoaştem cinci artiste extrem de iubite şi apreciate, ale caror taţi au avut sau încă mai au cariere în armata Coreei de Sud.

Park Bo Young

Tatăl lui Park Bo Young a lucrat 34 de ani în armata Coreei de Sud, unde a ajuns la rangul de sergent major. Anul trecut, actriţa a participat la ceremonia lui de pensionare. Într-un interviu mai vechi, ea a spus că familia ei a crescut-o într-un mod extrem de tradiţional şi că nu a avut voie să îmbrace pantaloni scurţi sau fuste scurte.

Han Hyo Joo

Tatăl lui Han Hyo Joo este locotenent colonel al forţelor aeriene. Mama ei lucreză în învăţământ. Actriţa a primit o educaţie dură, cu reguli stricte. Ea a spus că actul ei de rebeliune cel mai mare a fost faptul că a devenit actriţă.

Yo Joon Hee

Este fiica unui şef de comandament din marina coreeană. Aceasta a spus în emisiunea „Happy Together” că tatăl ei a fost un om extrem de sever. În copilărie, lui Yo Joon Hee îi era frică de tatăl ei. Ea a mai spus că, pentru că era ofiţer de marină, avea întotdeauna aerul unui om puternic şi curajos.

Go Ara

Tatăl lui Go Ara este plutonier în cadrul forțelor aeriene, unde a lucrat timp de 30 de ani. Cu acest background, Go Ara a fost aleasă ambasador al forțelor aeriene coreene și a participat activ la multe evenimente. Relația cu tatăl ei este una foarte apropiată și actrița a amintit de multe ori cât de recunoscătoare este că are un tată care este un om de onoare.

Lee Jin

Tatăl ei este plutonier. Într-un interviu mai vechi, ea a povestit că în copilărie a trăit într-o bază militară, fapt ce a surprins publicul. Despre familia sa, Lee Jin a spus că a fost crescută cu reguli foarte stricte.

 

 

Sursa: HanCinema

 

Un gând despre „5 staruri crescute de militari de carieră

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s