Go Kyung Pyo vorbește deschis despre depresia și atacurile de panică pe care le-a avut!

Go Kyung Pyo recunoaște că a început să aibă  probleme emoționale în timpul filmărilor pentru „Reply 1988”.


Go Kyung Pyo este recunoscut ca fiind un actor extrem de expresiv, cu pricipii și convingeri proprii. Într-un interviu recent, acesta a spus: „Am devenit sensibil din cauză că a venit toamna. Este foarte melancolic. Mă gândesc mult la trecut” și „Au existat momente când anumite situații au explodat, chiar dacă a fost corect sau nu, și nu am reușit să mă fac înțeles. Și au fost momente când lucrurile nu au fost așa cum păreau și am fost tratat ca o ființă inferioară unui om. Dar pentru că în acea vreme eram extrem de emotiv și cu prejudecăți, exact ca acele persoane, m-am simțit extrem de rușinat.” 

Go Kyung Pyo a mai dezvăluit și lupta sa cu starea lui mentală și a spus: „Începând cam de la mijlocul dramei „Reply 1988, până am mers în Africa pentru „Youth Over Flowers”, am suferit de depresie și de atacuri de panică. Eram atât de rău încât a trebuit să iau medicamente. Încă îmi pare foarte rău că am devenit o povară totală pentru regizorul Shin Won Ho.” El a mai reflectat: „Dar e mai bine acum. Și dacă am trecut prin toate acestea, acum ascult mai mult de părerile celorlalți, decât să fiu blocat în propriile mele păreri. Am învățat că pentru a câștiga respectul altora, trebuie să îi respecți tu pe ceilalți. Am învățat că nu puteam trăi în acel mod problematic.”

Ca actor și persoană publică, Go Kyung Pyo a spus că acum simte că are mai multă responsabilitate. De asemenea el a explicat că așteaptă cu multă încântare următoarele sale proiecte. El a concluzionat: „Nu prea mai am mult timp înainte de înrolarea în armată, deci pentru a nu regreta timpul pierdut, trebuie să mă concentrez asupra actoriei. Dacă este distractiv este bine, dar sper că nu voi repeta aceleași personaje. Mă voi provoca de fiecare dată, dacă pot juca în pielea unui nou personaj, într-un mediu bun. „

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s