[CCC] Mnet și ura față de trupa WINNER?

Supărarea internauților coreeni continuă! Ca urmare a faptului că trupa WINNER nu a fost nominalizată la categoria ”Cea Mai Bună Trupă Masculină” la premiile ”Mnet Asian Music Awards 2017”, deși aceasta merita pe deplin, coreenii au început să caute dovezi, pentru a demonstra că Mnet are o atitudine necorespunzătoare față de WINNER.

Recent, pe o comunitate online a fost publicat un articol cu titlul: ”Trupa de idoli, pe care posturile de televiziune o ignoră, inclusiv Mnet”, care a atras atenția internauților coreeni. Articolul are legătură cu promoțiile anterioare ale trupei WINNER, dar și comportamentul inadecvat al canalului Mnet față de trupa de succes de la YG Entertainment.

În continuare aveți traducerea completă a articolului:

”În acest an, Mnet a decist să nu nominalizeze trupa WINNER la categoria ”Cea Mai Bună Trupă Masculină” de la premiile ”MAMA 2017”. Ce se întâmplă? WINNER a avut primul loc la vizualizări pe Youtube și la popularitate în străinătate”. (Imaginea 1), (Imaginea 2)

WINNER nu a participat la ”M!Countdown”, dar a câștigat 2 premii la rând. Dacă ar fi obținut încă un premiu, ar fi fost triplă victorie. Dar pe parcursul a 6 săptămâni de promoții, WINNER a avut ”0” puncte pentru difuzare. Chiar și în timpul promoțiilor cu melodia ”Really Really” au difuzat doar videoclipul pentru ”Empty”. De îndată ce promoțiile s-au încheiat, au început să difuzeze și clipul pentru noua melodie”. (Imaginea 3)

”Punctele au fost întotdeauna ajustate astfel încât WINNER să nu câștige.” (Imaginea 4), (Imaginea 5)

Reacția coreenilor:

[+61, -1] Priviți cum încearcă să igonore problema pentru a nu oferi un răspuns ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ De ce se comportă în acest fel cu o trupă de succes precum WINNER? Posturile de televiziune abuzează de puterea lor.

[+55, -1] La naiba, aceste puncte au fost pentru transmisie live – e prea de tot. Niciodată nu au difuzat videoclipul melodiei ”Really Really” în timpul promoțiilor, l-au difuzat doar după ce WINNER nu mai promova ㅋㅋ

[+52, -2] ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Ura lor față de WINNER este și mai puternică în acest an. Chiar au ajuns și la rezultatele false și nu au comentat acest lucru.

[+19, -0] Serios? Au difuzat videoclipul melodiei ”Empty” în timpul promoțiilor cu ”Really Really”? Mnet, ai de gând să nu dai nici un premiu trupei WINNER?

[+19, -0] Ura față de WINNER este prea evidentă.

[+17, -0] Știu că YG nu se prea înțelege cu Mnet, dar … asta e prea de tot

[+16, -0] Mnet urăște trupele care câștigă premii, deși nu au participat la ”M!Countdown”. Dar rezultatele trupei WINNER au fost prea bune, din acest motiv au fost nevoiți să le acorde premiul în prima săptămână. În cea de-a doua săptămână rezultatele au fost și mai bune, din nou au fost nevoiți să acorde premiul celor din WINNER. În cea de-a 3-a săptămână, WINNER, de asemenea, avea rezultate bune, dar trupa nu a participat la show. Prin urmare, Mnet nu le-a acordat premiul, iar membrii au ratat șansa de a avea o triplă coroană (3 victorii la rând la aceeași emisiune muzicală). Au falsificat rezultatele și au furat premiul d ela WINNER.

[+14, -0] Acest articol este pe prima pagină și are legătură cu ”MAMA 2017”, în toate comentariile există aceeași întrebare: ”Unde a dispărut WINNER și Big Bang?”ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ (Imaginea 6)

Ce părere aveți?

sursa

 

 

5 gânduri despre „[CCC] Mnet și ura față de trupa WINNER?

  1. C.Moraru 💕 -> 🐉&🍑&🌹&💎 Autor post

   Nu cred ca se refera la vizualizari in general, dar la trupele care promovau in acea vreme. Ca Winner avea cele mai bune vizionari atunci.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Emm

  Da, îi nasoală toată treaba asta și personal îs dezamăgită si de Mnet, dar și de fanii coreeni. Pana să-și facă din nou simțită prezenta Winner cu „Really Really” parca toți uitaseră ca există trupa. Unii fani nu sunt deloc loiali și țin cu o trupa doar dacă este in „trend”. 😐

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s