Internauții cred că „The Unit” și-a uitat deja scopul de a relansa idolii

https://www.allkpop.com/upload/2017/10/af_org/28193615/misc.jpg

Publicul nu este mulțumit de primul episod din „The Unit”.

Noua emisune de pe KBS s-a numit singură ca una de „relansare a idolilor”.  Publicul a urmărit primul episod, așteptând să vadă idoli ce au ceva experiență, dar care nu au gustat încă popularitatea (ca NU’EST). Cu toate acestea, mulți dintre idolii care au fost acceptați în spectacol și apoi au fost trecuți mai departe de jurați au avut spectatori care nu au fost mulțumiți și care au criticat emisiunea.

Anumite grupuri abia debutate (ca Good Day de la C9 Entertainment) au venit la „The Unit” împreună cu un stagiar de doar 13 ani, un actor în stagiere și mulți alții de acest gen. Spectatorii cred că emisiunea și-a uitat scopul de a le da a doua șansă idolilor.

Câteva comentarii sunt: „Ei numesc asta un proiect de relansare al idolilor, atunci ce e cu acel stagiar de 13 ani și cu acel actor care a jucat în „Golden Bell?”, „Am urmărit această emisiune pentru că ar fi fost un program de relansare al idolilor și participanții ar fi fost gata până la disperare potențialul și talentul lor… dar actorul Lee Jung Ha a fost ales doar pentru că este drăguț… aici e un grup ce abia a debutat.. și cineva de 13 ani care probabil nu a avut de suferit.. Nu are mai mult sens pentru cei ca Dal Shabet, SPICA, Ahreum, Big Star, Boyfriend, care au debutat, dar nu au cunoscut succesul? Sunt o grămadă de oameni care au debutat de mult timp, dar care nu au fost capabili să-și atingă potențialul. Nu ar fi trebuit să lase pe cei care au debutat de un an sau pe cei fără experiență muzicală să aplice..”, „Scopul de a le mai da o șansă idolilor care au debutat și nu au avut succes nu mai este deja. Grupuri care au eșuat sau membrii care și-au părăsit grupurile actuale ar fi trebuit să vină aici pentru o a doua șansă.. dar idoli care au debutat de câteva luni..un actor în stagiere care a venit cu un concept de Kim So Hye.  Nu are niciun șarm, dar a apărut mult timp pe ecran și chiar Rain l-a susținut.. Împingându-l fragrant de la spate… Și un copil de 13 ani e relansat? Cum arată asta a relansare?

https://www.allkpop.com/upload/2017/10/content/misc_1509234215_1.jpg

https://www.allkpop.com/upload/2017/10/content/misc_1509234222_3.jpg

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s