Fanii EXO le mulțumesc membrilor Kwon Hyun Bin și Takada Kenta din JBJ pentru gestul lor frumos

Un EXO-L a împărtășit cu restul fanilor trupei o experiență foarte drăguță pe care a avut-o cu doi dintre membrii JBJ.

Câțiva dintre fanii trupei EXO erau în zona de așteptare la finalul festivității 2017 Melon Music Awards, unde erau nerăbdători să își vadă idolii preferați la plecarea din arenă, ținând în mână lightstick-ul trupei, în timp ce mașina trupei JBJ a trecut pe lângă ei.

Dubiță s-a oprit iar Kwon Hyun Bin și Takada Kenta au lăsat geamul în jos și au ținut să îi felicite pe fanii EXO-L pentru reușita trupei lor preferate de a câștiga daesang-ul pentru Artistul Anului.

Fanii au fost foarte emoționați de felicitările foștilor concurenți Produce 101, și au scris pe conturile lor de SNS personale: ”Chiar acum, membrii JBJ și-au lăsat geamul în jos și m-au văzut cu lightstick-ul EXO, și m-au felicitatㅠㅠㅠㅠㅠ Vă mulțumesc atât de mult ㅠㅠㅠㅠㅠ Cred că erau Kwon Hyun Bin și Kenta…? Aveau părul vopsit. Chiar vă mulțumesc ㅠㅠㅠㅠㅠ Îmi revine încet încet credința în umanitate.” Același fan a mai adăugat: ”Sper că fanii JBJ vor vedea asta. Mi-a plăcut mult prestația trupei JBJ,” ”Având în vedere că această postare primește multe RT-uri, vreau să adaug că au capete foarte mici… serios… păreau că mi-ar încăpea în mână. În orice caz, vă mulțumesc… Melodia trupei JBJ dă dependență! Sper că o vor duce foarte bine de acum încolo.

Având în vedere că sezonul festivităților de final de an poate fi un subiect sensibil pentru fanii mai multor trupe, este foarte frumos că astfel de interacții au loc între idoli și fanii altor trupe.

Cr.: Allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s