Reveniri pe care le aşteptăm cu nerăbdare în luna ianuarie

Numărăm orele până se încheie această lună şi acest an, iar odată cu trecerea în 2018, ne aşteaptă multe lucruri, inclusiv noi lansări muzicale de la artiştii noştri preferaţi. Vedeţi cine ne va încânta în a doua lună de iarnă!

Startul îl va da Park Hyo Shin, care pe 1 ianuarie va lansa melodia sa specială intitulată „Sound of Winter„. De asemenea, Kim Kyu Joong din SS501 va lansa, tot pe 1 ianuarie, noul său album single intitulat “Play in Nature Part.3 Snow Flake”. Să ştiţi că aceştia nu sunt singurii artişti alături de care ne vom petrece prima zi din an, pentru că şi trupa Drug Restaurant va lansa o nouă melodie intitulată „Her” în aceeaşi zi.

Pe 2 ianuarie se pregătesc de revenire novicii de la TS Entertainment şi anume trupa TRCNG. Băieţii vor reveni cu un album single intitulat „Who Am I„.

Pe 3 ianuarie va reveni trupa MOMOLAND cu mini-albumul „Great!” şi piesa pe care o vor promova, „BBoom BBoom„. Tot în această zi, ne vom bucura de o altă revenire care va fi a trupei N.Flying. Băieţii se pregătesc să lanseze mini-albumul „The Hottest” şi melodia de titlu, „Hot Potato„.

O artistă solo le va face concurenţă acestor două trupe pentru că şi Kriesha Chu îşi lansează noul mini-album pe 3 ianuarie. Melodia pe care o va promova se numeşte „Like Paradise” şi a fost produsă de Flow Blow şi Hui din Pentagon.

MAMAMOO va lansa pe 4 ianuarie melodia „Paint Me” şi tot în această zi, cântăreţul Han Hee Jun îşi va lansa noul album împreună cu melodia „Deep Inside” pe care o cântă alături de Soojung din Ladies’ Code.

Pe 8 ianuarie va fi o bătălie a trupelor de băieţi! INFINITE va reveni în această zi cu cel de-al treilea album intitulat „Top Seed„. Va fi prima lansare de la plecarea lui Hoya în august.

De asemenea, Block B îşi face revenirea tot pe 8 ianuarie. Băieţii au de gând să lanseze albumul reîmpachetat, „Re:montage” împreună cu o melodie de titlu produsă de Park Kyung!

Noua trupă de băieţi de la JYP Entertainment, Stray Kids, va dezvălui albumul lor pre-debut (există şi aşa ceva?) intitulat „Mixtape”. Acesta va conţine melodiile de la emisiunea la care au participat pe Mnet.

Pe 9 ianuarie va reveni Oh My Girl cu cel de-al cincilea mini-album al trupei intitulat „Secret Garden”.

În continuare, pe 10 ianuarie Jo Kwon din 2AM îşi va face mult-aşteptata revenire. Aceasta va fi prima lansare a sa de când a plecat de la JYP Entertainment la Cube Entertainment.

Duo-ul MXM de la Brand New Music va reveni tot pe 10 ianuarie cu cel de-al doilea album al lor intitulat „Match Up„. Un alt duo ce va lansa o melodie pe 10 ianuarie este Bolbbalgan4.

Pe 11 ianuarie Kim Dong Ryul va reveni cu prima sa lansare din ultimii trei ani.

Pe 12 ianuarie, Cheetah este cea care va reveni cu noua sa melodie!

Pe 15 ianuarie, Wooyoung din 2PM îşi va lansa noul mini-album solo.

Pe 17 ianuarie, JBJ se pregăteşte de prima sa revenire, la fel ca şi solista Chungha.

Pe 18 ianuarie va reveni trupa de băieţi The East Light şi chiar îşi vor susţine primul concert solo în acea zi.

De asemenea, alţi artişti ce se pregătesc de o revenire pentru ianuarie sunt iKON, Sunmi, Davichi şi Jung Joon Il.

Pe cine aşteptaţi voi cel mai mult?

sursă

5 gânduri despre „Reveniri pe care le aşteptăm cu nerăbdare în luna ianuarie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s