7 idoli care au câștigat premiii pentru actorie în 2017

Visul multor idoli este acela de a avea atât o carieră muzicală, cât și una de actorie, dar tranziția nu este una ușoară de la o meserie la alta.

Cu toate acestea, mulți dintre ei reușesc cu succes trecerea. Iată numai 7 dintre ei, cei care în 2017 au primit și recunoașterea pentru talentul lor actoricesc, fiind premiați pentru rolurile pe care le-au interpretat.

Suzy

Anul 2017 a fost un an plin pentru Suzy. În plan personal, despărțirea de Lee Min Ho, urmată de tot felul de zvonuri cu privire la o presupusă legătură dintre ea și colegul ei de drama, Lee Jong Suk, etc..

În plan profesional, muzical, discuții legate de reînnoirea contractului cu agenția ei și anunțul destrămării trupei miss A  și multe altele legate de cariera ei muzicală.

La capitolul actorie, în 2017, aceasta a jucat în drama SBS pre-produsă „While You Were Sleeping”, care i-a adus două premii la gala ” 2017 SBS Drama Awards”: premiul „Top Excelență pentru Actorie” și premiul pentru „Cel Mai Bun Cuplu”, pe care l-a câștigat împreună cu partenerul ei din drama, Lee Jong Suk.

Dasom, ex-membră SISTAR

Aceasta a câștigat premiul „2017 SBS Drama” la categoria „Cea Mai Bună Actriță Debutantă”, pentru rolul său negativ din drama „Sister Is Alive” (poate că a fost și o ironie titlul dramei în care a jucat, având în vedere faptul că trupa SISTAR s-a destrămat tot în 2017…).

Dasom a spus despre premiul primit: “Asta este ceva care credeam că este posibil doar în visele mele. Să stau aici într-un loc despre care doar am visat, sunt copleșită și plină de bucurie. ”

L din INFINITE

La fel ca Suzy, și L a plecat acasă cu două premii de la „2017 SBS Drama Awards”, pentru rolul său din “Ruler: Master of the Mask.” Pe lângă premiul obținut pentru „Cel mai Bun Spirit de Luptător”, care subliniază interpretarea lui de succes a unui rol extrem de dificil de jucat, L a mai primit și Premiul de Popularitate.

În discursul său, el a mulțumit cu modestie colegilor și echipei cu care a lucrat și a spus: “Toți actorii și membrii staff-ului au muncit din greu în timpul filmărilor, nu doar eu. Cred că primesc acest premiu în numele lor.”

Seohyun din Girls Generation

Seohyun a fost premiată la gala „MBC Drama Awards 2017” cu premiul pentru „Cea mai Bună Actriță Debutantă”, pentru rolul său din drama “Bad Thief, Good Thief.”

În speech-ul său de acceptare, ea a ținut să îi mulțumească în mod deosebit partenerului său Ji Hyun Woo. Aceasta a spus: “Aș dori să îi mulțumesc partenerului meu Ji Hyun Woo, care a fost atât de înțelegător și atent deși lăsam de dorit la orice. 

Han Sun Hwa, ex-SECRET

Fosta membră SECRET a primit  „Premiul pentru Excelență Feminină” la gala „MBC Drama Awards 2017” pentru rolul său din miniseria “Radiant Office.”

Dacă citim în biografia ei, vom afla că aceasta a mai primit la începutul carierie sale de actriță, două premii, în 2014, pentru „Cea mai Bună Actriță Debutantă”, la „SBS Drama Awards”, și pentru”Noua Stea”, la „SBS Drama Awards”.

Kim Sejeong din Gugudan

A surprins pe toată lumea anul acesta cu rolul avut în „School 2017”. Drama a fost un mega succes și Kim Sejeong a plecat acasă de la „2017 KBS Drama Awards” cu premiul pentru „Cea mai Bună Actriță Debutantă”, fiindu-i astfel recunoscute meritele și de către colegii de branșă.

La primirea premiului, membra Gugudan a spus: “Voi încerca să devin o actriță care nu strică creația cuiva fiind parte din aceasta.”

Junho din 2PM

Datorită apariției sale din “Chief Kim”, Junho a plecat cu două premii la „2017 KBS Drama Awards”. Acesta nu a primit numai „Premiul de Excelență pentru Actorie”, dar și premiul pentru „Cel mai Bun Cuplu” alături de partenerul lui Nam Goong Min, lucru extrem de amuzant!

În timp ce își primea premiul, acesta a spus în glumă: “Era să îmi explodeze inima numai când mi-am văzut fața pe ecranul de afișaj [ca nominalizat].”

Apoi a continuat cu modestie: “Nu știu dacă am jucat excelent.Vă mulțumesc pentru că veți privi cu bunătate în continuare  [jocul meu].”

Între timp, Junho joacă deja un rol dramatic în drama „Just Between Lovers”, pe care îl interpretează cu măiestrie, dând dovadă că a meritat această recunoaștere a talentului său.

În orice caz, felicitări tuturor acestor idoli, care sunt talentați și la actorie!

Sursa: Soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s