Girlkind, o trupă ”badass” de fete, debutează cu melodia ”Fanci”

Avem o veste bună special petru cei care s-au plictisit de trupele cu concepte ”, Girlkind vine cu ceva diferit, un concept de ”fete rele”.

Pe 17 ianuarie, Next Level Entertainment a lansat noua sa trupă de fete, Girlking, care se pare că are un concept hip-hop, mai rar întâlnit printre trupele feminine din industria k-pop-ului. Grupul este format din 5 membre, Ellyn, JK, Sun J, Medic Jin și fosta participantă a show-ului ”Produce 101”, Xeheun.

Melodia de debut se numește ”Fanci” și pare una destul de interesantă, în stil EDM. În plus, are un dans energic, care sigur te va surprinde. Videoclipul acesteia poate fi vizionat un pic mai jos.

Potrivit rapoartelor, prestația de debut a grupului Girlkind va avea loc tot astăzi, la emisiunea muzicală ”Show Champion” de la MBC.

4 gânduri despre „Girlkind, o trupă ”badass” de fete, debutează cu melodia ”Fanci”

  1. susodoi

    Doar pentru ca nu au voci pițigaiate nu consider ca au un concept badass :)) La o adica..is destul de cute.. si ritmul piesei e drăguț.. mie totul mi se pare destul de inofensiv 😀 . Un exemplu de badass mi se pare „Hobgoblin – CLC”. Badass, acest concept, trebuie sa iti transmita ceva, trebuie sa iti dea o atitudine de „sunt cea/cel mai tare. pot sa fac ce vreau” . Ele.. nu.. Cel putin parerea mea. Sunt trupe mai vechi care au astfel de concepte, si da: alea sunt.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: GIRLKIND ne cântă din viitor în noul videoclip pentru „Future” – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu