Steve Aoki spune ce crede despre faptul că Marz i-a numit colaborarea cu BTS „gunoi”

bts

Steve Aoki a răspuns la controversatul comentariu al producătorului Marz referitor la colaborarea sa cu BTS.

Într-o sesiune live recentă de pe Instagram, producătorul Marz care lucrează cu artiști de la SM Entertainment a dezapreciat atât BTS, cât și pe fanii trupei. S-a raportat și că acesta a numit colaborarea băieților cu Steve Aoki pentru „MIC Drop” un „gunoi”.

Un fan i-a raportat problema lui Steve Aoki, iar DJ-ul și-a împărtășit gândurile înțelepte cu privire la controversă. Acesta a spus: „Ceea ce cineva numește gunoi, alții îl vor găsi aur. Stați cu ce vă face fericiți și nu contează ce cred ceilalți.

Colaborarea lor a fost premiată recent cu aur, iar fanii îl aplaudă pe Steve Aoki, comentând: „TU EȘTI CU ADEVĂRAT CEL MAI BUN JUCĂTOR. TE IUBIM.”

sursă

13 gânduri despre „Steve Aoki spune ce crede despre faptul că Marz i-a numit colaborarea cu BTS „gunoi”

 1. Juckie20

  Nu a starnit niciun scandal. Bun raspuns Steve!
  E valabil pentru toti. Ce unii va gunoi pentru alti e aur. Asa ca hai sa ne apreciem si sa sustinem idolii preferati in pace.

  Apreciază

  Răspunde
 2. ioana

  sincer nu mi se pare ca marz a facut ceva gresit + ca m-am uitat la live si nu am auzit cand a zis marz asta dar daca aveti de gand sa comentati sa stiti ca ma multumesc si cu seen )))))

  Apreciază

  Răspunde
  1. complexityspringer

   Ioana, Ion probabil si Ionel, uita’te la el pe twt in caz ca eşti abonată pentru că il are pe privat, dar sa nu ai poza cu membrii BTS că îţi iei block si sa vezi mesajele cu minunaţii EXO-l cel mai matur fandom ever in istoria kpop-ului, si dacă nu a sters mesajele caută după numele lui, vei găsi răspuns
   P.s nimeni na zis că a zis de Mic drop ca e în live, în live era vorba doar de controversa între fană si acel Marz, good look

   Apreciază

   Răspunde
 3. Irina

  Foarte urât din partea unora să numească munca cuiva „gunoi” doar pentru că BTS au un succes foarte mare chiar dacă e de la o agenție mai mică, iar cei care știu doar să comenteze eronat la adresa lor sunt invidioși, iar până la urmă invidia îi mănâncă de vi și devin disperați.
  Răspunsul lui Steve Aoki este unul de apreciat. 👏👏👏👏

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 4. Elena

  Recunosc nu sunt chiar un fan Bts, dar ţin la ei. Melodia asta e foarte tare, nu prea îi poţi spune ca este un ,,gunoi”. Daca nu îi place melodia sau este ofticat pe succesul colaborări putea să spună altceva. Eu asta cred. Până la urmă este parerea lui, dar melodia clar nu este un gunoi. Îmi place cum ia răspuns Steve Aoki lui Marz.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 5. Alexa 🌙

  Respectivul marz nu are nici o moralitate, sentimentul de responsabilitate sau maniere a cuiva care lucrează în industria muzicală. Nu știu cine l-a lăsat să devină producător cu o astfel de atitudine. Sincer el ar trebui să fie tras la răspundere pentru acuzațiile de defăimare, așa că să își poată învăța lecția.

  -Iar Steve Aoki a spus-o prea bine și cu eleganță ca un producător, dj și artist adevărat. Iubesc să văd comentând cu relevanță.-

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 6. Antonia

  Se vede cine ește cel înțelep,care are un grad mare de inteligență și care își iubește dar și respectă munca … Bravo toate felicitările mele Steve Aoki

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s